85

Анонимен

преди 10 години

националсоциализъм занчи ред и жизнен стандарт, а социализъм с БСП=БКП вече видяхме какъв е .

84

Aquila1488

преди 10 години

Скапани анархо-комунисти, *** и толерасти, няма да ни спрете! Съвсем скоро всички продажници толерастки и сороски кукли на конци ще си платят, за това че затриват майка България! Бъдещето е в националсоциализма! Да живее бяла България и бяла Европа!

83

Анонимен

преди 10 години

Всяка лудост свършва един ден, само да не е чрез шокова терапия...ураган или земетресение. То и на Господ му писва в един момент и почва да наказва.

82

Хм, както е казала

преди 10 години

майка Тереза:Аз не участвам в нищо против, ако е за тогава ме повикайте. Нищо няма да се постигне с демонстрации срещу фашизма. Тук понякога минават демонстрации, но това не попречи на нацистката партия да събере гласове, т.е. доста хора са ксенофоби, а това се явява, когато с гостоприемството и добротата е злоупотребено. Просто махнете причините за фашизма, а те са ясни. С тези демонстрации, само засилвате мотивацията на т. нар фашисти.В цяла бивша соцевропа имат същия проблем. И неслучайно.

81

Йорданов

преди 10 години

Много избирателно, другари, а това, че комунизмът е избил повече хора в мирно време, отколкото фашизмът във военно защо не ви кара да направите такъв плакат срещу комунизма?

80

манафа мангалоубиеца

преди 10 години

Да на фашизма хъахъа Io ho un cuore nero me ne frega e sputto in faccia al mondo intero. Viva il Duce!

79

Анонимен

преди 10 години

ми като цялата земя ви е родина.що не идете в саудитска арабия да протестирате,например?

78

Анонимен

преди 10 години

Това е акция; промиване на мозъци! Правителството се е заело да ни демонизира за дето не искаме БЪЛГАРИЯ да се напълни с *** и араби! Орешарски, Англия, Франция, Италия имат черни и араби в държавите си, ама те държът цяла Африка и половината свят! А ние какво държиме бе *** нящастен, за няколко милиона си предаваш държавата бе ***. ОСТАВКА БЕ, от вас нищо не става...

77

Антиидиот

преди 10 години

Като убиват българи, къде сте?.Това ПИТАМ и аз.Отговора го знаят спонсорите.

76

1

преди 10 години

До Стефка,някоя *** с по-едра глава,да не ти е направила двете дупки в една,че се плашиш толкова много от тях.

75

Богдан

преди 10 години

Турски военни застреляха трима сирийски граждани при опит да влязат незаконно в страната

74

Стефка

преди 10 години

Браво на г-жа Добрева за доблестните деца, които е отгледала тази българска майка юнашка. Нашите нека клечат пред компютрите! Да им уврат акълите по-бързо, да се хващат за ножа, че многочалми на последък!

73

2000

преди 10 години

Световният опит сочи, че каквито и да са изначалните им цели и замисли, такива организации рано или късно стават опасни и за обществото, и за членовете си.

72

Антифашист

преди 10 години

Вие използващите тази дума незнаете значението и!Фашизъм няма общо с омраза!Нацизъм може би имате предвидФашизъм е трудно да се намери в изтинкия смисъл дори в интернет и тълковните речници, защото богатите манипулират истиността иФашизъм според Мусолини/най-видния фашист/е:КОГАТО ИНТЕРЕСА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДЪРЖАВАТА И ИНТЕРЕСА НА НАЙ-БОГАТИТЕ В ДЪРЖАВАТА СЕ ПРЕПОКРИВА. КОГАТО БОГАТИТЕ КОНТРОЛИРАТ ПОЛИТИКАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДЪРЖАВАТА. ИЛИ БОГАТСТВОТО УПРАВЛЯВА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ИЗБОРИТЕ

71

bankozz

преди 10 години

В София има кръстени улици на фашисти. Има паметници на фашисти. А Парка на совободата беше прекръстен на името на фашист, обявил война на САЩ и Великобритания.

70

Анонимен

преди 10 години

Това ако не са онези платени родоотстъпници от Български хелзински комитет, пък на!

69

Сладка работа

преди 10 години

Много кандидати за държавна партийна субсидия.И... много националисти(Расате,В.Симеонов,Каракачанов,Сираков-Сила,Атака,Капка и синче,Костадинов,РЗС-а,Българска радикална партия.....към 15 броя)...Олеле Божке

68

anominemn

преди 10 години

До Анонименotkade znaes ,,4ene si pravnuk na ryazan,pitay baba ti da ti kaje

67

plamen georgiev

преди 10 години

До АнонименМи ще ни се наложи, нали сме от най-бързо изчезващите.

66

marsian

преди 10 години

До Анонимен 70Кой те пита бе ,***?!