40

neni4a

преди 10 години

До работещНа тия окупиращите ,протестиращите и т.н.,не им пука,че издържаш студент. Нито пък им пука че може да прецакат годината. За тях е "необходима саможертва" ,това да пречат на колегите си. Все си мислят,че е като през 97 година и че те ще са намазалите със стипендии за университети в САЩ (Както Кошлуков през 97 година) или пари в кеш

39

луТ

преди 10 години

лесно е да се протестира без кауза.трудно е да се вземат изпити без ум в главата и четене.

38

сд

преди 10 години

червените бабички турците и *** ли искате да ви управляват,неразбрахте ли че ДПС и комунистите заедно ще закрият държавата

37

Анонимен

преди 10 години

Бяхя се подредили: ром, турчин, комунист, полицайче! Четоха написаното от листче със сричане, което говори за ниска интелигентност!

36

Анонимен

преди 10 години

"Мъжки член" за БСП! Долу ДПС!

35

1

преди 10 години

какви ти ранобудни, това са мързеливи терористи!

34

Анонимен

преди 10 години

abe njakakvi si 100 put*ovzi pre4at na vsi4ki ostanali. aide poliziata shto ne si vurshi rabotata ? stiga sme gi gledali tija ranobudni, te jelanie da u4at njamat !

33

АЗ

преди 10 години

Алооо, "ранобудните" ! Протестирайте си колкото искате ! Но все пак не e ли време да протестирате за по-ниски студентски такси, за по-добро образование, за по-добро финансиране на науката? Лозунга "Червени *** " го чувахме от родителите ви, още когато вие не сте били даже и генетичен материал . Поне това да ви бяха казали. Тези, които тогава крещаха този лозунг и другия-"БСП в Сибир", изчезнаха от политическата сцена. Сега се спотайват като мишоци зад вас и тихо ви нашепват да ги върнете във властта!

32

до vesko02

преди 10 години

vesko02,Прав си. 42000 студента отстъпиха на 50 кухи *** "окупатори" :)

31

Анонимен

преди 10 години

До обективен МНОГО ДРОГА СИ ШМЪРКАЛ РАНО СУТРИН *** ПРОСТО УМЕН СИ КАТО ТИКВАТА АМА НИКАК

30

божо

преди 10 години

Освен чрез инсценировка, няма друг достоен начин наркоманите да напуснат Университета. Скоро ще видим каква простотия са измислили.

29

vesko02

преди 10 години

По умния отстъпва.

28

По-полека с атаките

преди 10 години

Ранобудните малко оке.нзаха работата с оня бъгаро-мразец Прдю. Млади са. Простено да им е.Но и един косъм от главите им да падне при някаква атака от *** на мутрите, това ще е краят на комунизма (БСП, ГЕРБ, СДС/ДСБ) в България. Много да мислят. Вече всички разбраха, че ГЕРБ и БСП за заедно срещу хората.

27

работещ

преди 10 години

До обективен-уважаеми господине -не знам какво работиш за да изкарваш пенсиите на старите хора-но аз работя на две места и издържам студент и с моите данъци се плащат и заплатите на " подкрепящите " преподаватели и стипендиите и издръжката на университета и затова казвам следното : ВЪН ОТ УНИВЕРСИТЕТА-идете и протестирайте където е причината за това

26

Анонимен

преди 10 години

Герберасите може да се опитат да атакуват университета и да обвинят другите комунисти, също токлова противни като тях, в това. После ще махнат Станишев и двата клана на ДС (БСП и ГРОБ) ще направят коалиция. И тогава вече народът ще ги измете завинаги. Дотогава дано няма пострадали, понеже тези хора вече знаят, че ще го д..хат. Дълго и продължително.

25

Бънди

преди 10 години

Браво, ето така ще промените държавата, като стоите и пърдите в Ректората. После се чудите, защо цяла България ви се смее, а на Ореха не му пука за вашата смешна "оглупация".

24

обективен

преди 10 години

Aз незнaм кaкво искaт червените ***, включително и тук? Зa кaкъв " бой" срещу 20 г. момчетa и момичетa говорят? Откaчени комунaрски ***, aми aко нaсрaния ви ПЛAТЕН митинг, дойдем ОБЕКТИВНИТЕ, които ви изкaрвaме тъпите пенсии кaкво ще ви се случи? Кой искa тaзи стрaнa дa плaмне в грaждaнски конфликт? Ей мaлоумници седнете си нa червените зaдници, вейте си руските бaйрaци и НЕ ДРAЗНЕТЕ ХОРAТA! Брaво нa млaдите хорa, дори сaмо един от тях е по- умен от всички ви!

23

Божо

преди 10 години

орешарски, орешарски, водите България към унищожение, нямате капчица човещина !!!!

22

:)

преди 10 години

Единствено доказват, че са мишки с претенции. Срещу колегите си са много отворени, защото знаят, че няма да им се случи нищо. Срещу полицията също, по същата причина. Сега, обаче, идват дивите селяци от Прованса и "ранобудните" свиха перките, защото знаят, че боят им е в кърпа вързан :)

21

neni4a

преди 10 години

До ИкономистОт пенсионери с единия крак в гроба какви провокации очакваш? Те и тия нямат "топки" да отидат.Само знаят да се крият зад оградата на СУ и да правят маимунджалъци