19

До 17

преди 10 години

Явно искаш да напишеш СБОГОМ, а не ЗБОГОМ! Български не знаеш, а мнение за българи даваш, типично малоумие разигравано в момента!

18

Анонимен

преди 10 години

Реформаторите: БСП и ДПС умишлено създават риск от обществени безредициСвикването на митинг в подкрепа на правителството е опасен и отчаян опит на управляващите да предизвикат контрареволюционна вълна срещу гражданската революция за изхвърлянето на БСП от политическата сцена. Този опит се предприема с използването на всички средства от богатия криминален арсенал на тази партия, включително с мобилизирането на онзи неин контингент от политически кариеристи, готвещи се да седнат на държавната

17

Свършвaт мaнгите

преди 10 години

Смятaйте колко е крaл Бaнкянския *** , че още имa дa плaщa нa тези клоуни.Aмa товa със студентите сa му последните нaпъни , смятaм че в тях е хвърлил последните пaри и aко не му помaгa Пaшaтa товa ще е то!150 левa нa ден зa къснобудните сa достa рaзходи.

16

Анонимен

преди 10 години

Хахах, че те не стигат за.едня свадба!

15

Мир

преди 10 години

Тотални ***, водещи страната към гражданаска война, а после какво.......

14

Бигуй

преди 10 години

Обърнете внимание на подзаглавието "Студенти пеят български народни песни и свирят с вувузели". Твърде глуповато - народни песни с вувузили.

13

ХАХХАХААА

преди 10 години

НАСРАНО пуска агенциите за променяне на Мненията и студентите стават на АЛКОХОЛИЦИ ПИЯНИЦИ НАРКОМАНИ И ТЕМ ПОДОБНИ АМА ТАКА ИМ НАРЕЖДА ПАРТИЯТА ПЪК НЯКО ЙЛЕВ ЩЕ ИМ ДАДЕ ОТ ОТКРАДНАТОТО...ХВАЛА НА ТАКИВА ДЖУДЖЕТА .....ЗБОГОМ ДРУГАРИ ЗБОГОМ

12

Анонимен

преди 10 години

Приведени, усмихнати, ръцете трепкат в неволни спазми ... Пидалът да не е минал с гумена ракъвица зад строените си подчинени?

11

Анонимен

преди 10 години

Шебеци!

10

Анонимен

преди 10 години

Театро безплатно, малко клоуни и скрити ,но известни режисьори.

9

Анонимен

преди 10 години

До ВикиТова в опорните точки ли го пише?

8

JustTom

преди 10 години

И от двете страни на барикадат разиграват театър... Но, много по-солена ни излиза постановката на г-н Орешарски...

7

Анонимен

преди 10 години

Abe Odi Sei da ti... Maikat

6

Вики

преди 10 години

Вижте ги добре и преценете,дали тия кресливи *** ще ни подобрят живота и държавата!Студенти 1-ви курс-та те един изпит още не са издържали,какви студенти са!Не е това начина за промяна!

5

ТОВА Е НАРОДЕ...

преди 10 години

...ДЕМОКРАЦИЯ , ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!ИСКАХТЕ "НЕЖЕН ПРЕХОД"---получихте си го!ГРАБВАЙТЕ , КОКТЕЙЛИТЕ *** , ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ И СЕ СЪХРАНИТЕ КАТО НАРОД И ХОРА!ВОЙНАТА за ИСТИНСКА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ --е нашето нормално състояние/ДРУГОТО СА ЛИГАВЩИНИ НА ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕБОЯДИСАНИ "ДЕМОКРАТИЧНИ ***/!БЕЗ ИСТИНСКА БОРБА--НЯМА ПОБЕДА!НЯМА "ПОДАРЕНА" СВОБОДА --ИМА САМО "ИЗВОЮВАНА"!..иначе -"който ти Я "ПОДАРИ" -отново ще те пороби"

4

Одисей 1

преди 10 години

AAAAAAAAAAAAA brawo тази снимка съ суигурност ще обиколи света , браво на студентите не спират да бъдат изобретретателни.Межсду другото ДНЕС СТАНИШЕВ ПРИЗОВА ЧЕРВЕНИТЕ НА МИТИНГ от трибуната на Народното събрание , само на мен ли ми се струва че ЗА ПЪРВИ ПЪТ В НОВАТА НИ ДЕМОКРАТИЧНА ИСТОРИЯ СЕ ПРИЗОВАВА ОТ ТРИБУНАТА НА НАЙ-ВИСОКОСТОЯЩИЯ ОРГАН В ДЪРЖАВАТА НА МИТИНГ , поправете ме ако греша но мисля че е ПРЕЦЕДЕНТ , помислете само това недостче Станишев колко низко е паднал в сттраха си от БОБО

3

boza

преди 10 години

Leka nost deca otdavna mina .

2

varg vikernes

преди 10 години

200 другият път.Не повече от 100 платени дрогирани псевдо демократи.

1

Анонимен

преди 10 години

Много бе, цели двеста души!!!!