39

5f5

преди 10 години

До АтакистКато ти гледам словореда,ти преценям гредореда!!!!!!

38

до 45

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ти вече си си прибрал паричките от БСП. Добра работа. Хайде отивай да пийваш ракиийа.

37

Анонимен

преди 10 години

До BorokaОрешарски!? Тоя с прочутият израз - "да разтураме седянката" ? :-D ahahah

36

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

В София прехвърчат снежинки ... Студено е.Около 200 протестиращи обаче продължават на принципа: "***, но упорити" да искат оставката на кабинета. Никой освен платените медии не им обръща вече внимание.Защо стоят тези хора в студа ?Може би са идеалисти ... Едва ли ! В 21 век идеализъм няма.За да стоят в този студ и да протестират безсмислено пред празния парламент, значи нещо ги стимулира ...Финикийските знаци ! Това е отговорът за неестественото им поведение.Те знаят защо са там ... :)

35

Анонимен

преди 10 години

То така се сдават милиарди, заради няколко ухилиени тикви по анцуг.

34

Boroka

преди 10 години

Борисов нямаше такава програма, каквато е обявил Орешарски. Бойко Борисов така и не успя да разбере защо трябва да има държава, закони, институции, защо властта трябва да бъде разделена. Разрухата на държавата като такава беше дело на Борисов. Той не би могъл да каже нищо полезно по тема възстановяване на държавата, тъй като той не разбира тези неща

33

Одисей 1

преди 10 години

30аз съм ги свалял два пъти и знам много добре как става това , остава и акъл от *** да получвам , знам много добре че без обща стачка / за която Тренчев се опъва / и без блокаж на София и някон възлови кръстовища и магистрали в страната няма да стане и това не е непременно кръв , а гражданско неподчинение . Знам че с пърформънса няма да стане но пък ме кефи изобретателността им , не можете да им я вземете , те са свободни хора и проблема си е ваш , те проблем нямат защото са деца на света

32

Дилдо

преди 10 години

Чaкaм с нетърпение полициятa пaк дa им нaчупи кaнчетaтa нa тези пияници

31

Анонимен

преди 10 години

Нищо няма да стане, защото руснаците няма да надуят сметките на тока отново. Те го направиха веднъж, свалиха Бойко, сложиха си техни хора и сега си прокарват енергийната политика.

30

OOOOOOOOOOOOOOOO

преди 10 години

ООООООООООООООООО, вижте ги само! Какъв интелект, каква чистота - душевна и физическа лъха от тях! Ако наистина сте студенти - нямате ли майки, които да ви приберат, да ви изкъпят и понахранят, да ви посъветват да престанете с тези простотии. Много сте весели - протестът не е купон, но вие този урок не сте го учили. НЯМА КАК ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВО ПОД ВУВУЗЕЛСКИ СВИРКАНИЯ НА 200 ДУШИ! Прибирайте се, че може и да се разболеете, а в аптеките не дават лекарства срещу вик Оставка.

29

сд

преди 10 години

на снимката гангам стайл ли танцуват?

28

Boroka

преди 10 години

Най-сетне правителство без мутри, пожарникари и физкултурници, без Цецо, Цецка, Фидоска и учили-недоучили младежи с фалшиви дипломи. Орешарски е интелигентен и образован човек и кръгът около него е също такъв. Беснеят сега тези, които си обичат Боко и сие. И той *** и те прости. Край на герберската пасмина.

27

Анонимен

преди 10 години

Мaй екстaзито и мaрихуaнaтa достa им идвa

26

5f5

преди 10 години

До АтакистАло,ахмакис,Доган взе ли ти мярка за ***???

25

Одисей 1

преди 10 години

26 ej леко че чак от монитора се разхвърчаха слюнки , а бе много бързо забрави срама от Брюксел където обикаляхте немили недраги и се тешихте в брюкселските кръчми .

24

boza

преди 10 години

" I dreamed a dream " . Ama kato se subudish stava losho.

23

Boroka

преди 10 години

А Аиде лека вечер и Наздраве.

22

Boroka

преди 10 години

Тиквата е пътник и се чуди кой път да хване.Готов е да ближе всеки *** за да не последва съдбата на скорошните си господари-Тато и Царя.Все пак Боко си е един обикновен милиционер и от джоба му още стърчи червената книжка.Страхът от Сретан и бившите съдружници от СИК е сковал алчната милиционерска душа.Сбогом Тикво..

21

Анонимен

преди 10 години

До къде го докарахме, малоумието да е ценност! Спрете им дрогата на тия, че съвсем изперкаха. Вече е и студено вечер.Сигурно доста им плащат при такива температури да се правят на маймуни.Хак да е на родителите им. Нека се срамуват. Като не са били дупета сега не могат да бият ***. И това ми било мъже? Плюнки! Цвета на нацията! Крайно време е Карлуково да се самосезира. ***, техният идол е ***, но не е толкова луд. Как ли се забавляват с тях колегите им истинските студенти? Боже!

20

Анонимен

преди 10 години

Той показва пълната безпомощност и паника на управляващите. БСП и ДПС умишлено създават риск от обществени безредици, като организират митинга преди футболното дерби между Левски и ЦСКА. Целта им е да предизвикат улични сблъсъци, за да имат повод за засилване на полицейския терор върху гражданските протести. РБ призовава своите привърженици, както и всички свободни хора, да не се поддават на провокации, а да се отнесат с пренебрежение към истерията на отиващата си власт.