19

Гърч

преди 10 години

Започна обратното броене до заветната 2018-та година. Очаквам хаос и разпадане.

18

Драган

преди 10 години

Не са се разтревожили за неработещата корумпирана съдебна система , а за ксенофобията . Срам нямат ли ?!

17

ODESSA

преди 10 години

Тия *** биха преомислили позициите си, ако се върне закона за защита на държавата, докато бравят със кирки и лопати във каменните кариери. Адвокат, подсъдим адвокат подсъдим адвокат подсъдим.......................................

16

БГ

преди 10 години

ЩО БЕ АДВОКАТИ АЛЧНИ ,ЩО СЕ ПРИТЕСНИХТЕ,ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИТЕ КЛИЕНТЕЛАТА СИ-*** ЛИ?

15

Mangi4a

преди 10 години

До Гражданин на РБ15Ти малко залиташ наляво.Не си позволявай да префразираш великите хора.Не бива! Можеш да ги цитираш, но не и да ги принизяваш до себе си, като ги префразираш. Сталин никога не е говорил за пришълци. Той е променял съдбите на много народи, включително и на съветските булгари, като ги е нарекал с презрителното нарицателно "татари".

14

Гражданин на РБ

преди 10 години

Има Пришълец, има проблем. Няма Пришълец, няма проблем... Така говореше на времето другаря Сталин.Има България и Румъния - има проблем. Няма България и Румъния - Няма проблем, мислят Богатите от Европа. СЕГА.ИМА "ЕВРОПА", има проблем. Няма "ЕВРОПА", няма ПРОБЛЕМ, започват ВСЕ повече да мислят народите от Източна "Европа"..;-))))))))))))))))))))))))

13

Mangi4a

преди 10 години

До someoneИмат си крава -- пият мляко.

12

someone

преди 10 години

Всъщност, като цяло не сме расисти. Много хора не сме ксенофобски настроени, към бягащите от войната сирийци. Те са хора... и са по-малка часто от т.нар. "бежанци", за които са били изхарчени по около 30 хилки на калпак :X . Виж, истински ненавиждаме таз ***, която се е загнездила в управлението на НАШАТА страна през повечето от последните 23 години и не пуска, смуче, дерибейства. Единственото от което ГИ е страх, е да бъдем единни, затова ни насъскват един срещу друг...

11

Mangi4a

преди 10 години

До CKYКак, да ги харесам!?

10

Mangi4a

преди 10 години

До ivan00000Обаче само след Вас, мадам Иван!Да живее България!

9

CKY

преди 10 години

Защо си мислят така ?! Българите винаги са били такива - мразещи други по-низши народи и класи. Вярно имало е няколко които са спасили евреите , но те са рядкост. Трябва да се примирим такава ни е нацията. Колко ще кажат , че харесват *** ?

8

ivan00000

преди 10 години

Големи расисти са българите, да *** дано

7

Анонимен

преди 10 години

аааа... значи имало и съвет на злодеите...

6

Анонимен

преди 10 години

Am kato se narichate ariici i go hvalite prez 5 minuti *** ubieca na hora , kak dani vi go kajat cheste ksenofobski nastroeni !

5

Анонимен

преди 10 години

А бе не е баш така. Сещам се за едни, дето не можаха да си приберат паричките - френски крале, руски царе, та даже и султана.

4

Mangi4a

преди 10 години

До Анонимен 3Нищо не правим. Те си прибират паричките -- ние си събуваме гащите. И тези на жените, си и на дъщерите си и на синовете си... че и на майките си...

3

Анонимен

преди 10 години

Ами, ако закона след време се окаже против националните интереси. Както едно време закона за защита на държавата или чл.1 от предишната конституция, какво правим с тези от адвокатския съвет? А?

2

йованчо

преди 10 години

Ами къде е закона като всякакви *** влизат в държавата ни и правят каквото си искат!

1

Mangi4a

преди 10 години

"Ксенофобията у нас разтревожи висшия адвокатски съвет"Да интегрираме повече арабски другари в борбата с ксенофобията