115

ха наздраве!

преди 10 години

До ПешоНа колко ракийки си, Пешка?Не става само с пиене,трябва и мезе!

114

demosten2

преди 10 години

До АнонименГ-н Анонимен 122,Да си лоялен към работата си е едно, да си лоялен към Партията е съвсем друго. Ако тия *** подадат ОСТАВКА и се изпарят, държавата няма да престане да я има, нали?

113

Сбогом демокрация.

преди 10 години

СТРАХ! - част от програмата на програмното правителство. България = Русия. От догодина държавните служители ще носят фесове, или ще бъдат уволнени. След 2 години всички изразили несъгласие с партията ще бъдат уволнени. С пасивността си доказахме, че не заслужаваме демокрация.

112

Анонимен

преди 10 години

Paco Shiptara se okaza gnusen carvul sas fizionomia na shiptarski narkotrafikant. Gnusen sluga ,koito miosli samo za "lebeco" s masalce otgore!

111

интернет лумпен

преди 10 години

КУКУшарски, не сме 1984-а, ходи си обратно на Луната!ОСТАВКА !

110

Анонимен

преди 10 години

До всички ***,дето се правят на демократи.Държавният чиновник има право на синдикални искания срещу работодателя си.Имат право да гласуват и да членуват където пожелаят.Нямат право да агитират и работят срещу работодателя си.т.е. българската държава.

109

Анонимен

преди 10 години

Тези дето са против подобни уволнения и са много смели анонимковци нека да се пробват да скочат срещу фирмите в които работят. Ще бъдат помолени да си потърсят друга работа. И това е нормално в цял свят.Или си лоялен към работата си или й теглиш една майна и напускаш. Все едно да работиш нещо което не харесваш,това си е мазохизъм.

108

demosten2

преди 10 години

СЪД до дука от всички "освободени"!!То е ясно, че тия червени мухали не знаят какво е това свобода на словото, дано поне научат малко Конституцията.

107

Биляна Джудо

преди 10 години

Винаги съм знаела че червените са изключително коварни и подли, но този път надминаха всичките ми очаквания. Явно е че в България се готви военно положение, чрез което да се обезглави опозицията и всички демократични сили. Сигурна съм също че народа ще се организира в малки групи за тотална съпротива и саботаж срещу диктаторския режим. Все пак вярвам че един ден демокрацията ще си проправи път сред лъжите, зверствата и мракобесието на хунтата БСП ДПС Атака.

106

Анонимен

преди 10 години

СРАМ ме е от вас г-да управляващи. Не знам как спите нощем, грам съвест ли нямате? Или парите са по силни от всичко? Това не е "Коалиция за България", трябва да се забрани да ползвате това име! Милиционерщина! В свободното си време всеки може да прави каквото си иска и е позволено от закона! А тия, които ви подкрепят ще ги махнете ли? ОСТАВКА!

105

Анонимен

преди 10 години

Правилно. Държавата има нужда от управленци с някаква идея за икономика и финанси, за да издрапаме от калта. Политическите пристрастия ни доведога до тоя хал.

104

aze

преди 10 години

ами като е толкова смел да започне да уволнява от протестиращите пред президенството.Бълха нещастна.

103

Анонимен

преди 10 години

Имахме премиер- тиква. Време е България да има истински администратор начело на държавата. Подкрепа!

102

Пешо

преди 10 години

Орешарски като ги уволни пловдивския кмет Тотев ще си ги прибере,нали вече е прибрал пловдивските - ще прибере и софийските

101

Анонимен

преди 10 години

ОРЕШАРСКИ С ТЕБЕ СМЕ !

100

Анонимен

преди 10 години

Re6enieto e samo edno youtube/watch?v=FJt7gNi3Nr4

99

Пешо

преди 10 години

Долу комуниста Орешарски, да живее демократа Бойко Борисов

98

125456

преди 10 години

Голямо освобождаване от страха пада ... думи нямам.

97

Алилуя

преди 10 години

И този за каква демокрация ми говори?Жив хомосексуалист-депутат!И до тоя долу дето пише, че орехът не бил член на Бкп.Олегарски е бил внедрен в Сдс!Даже го има на снимки с много известни личности като Богдана Карадочева, Тодор Колев, Васил Найденов, великият Тодор Колев застанали усмихнати под символа на синьото лъвче!

96

Анонимен

преди 10 години

До 85Орешарски не е на щат в УНСС,т.е не е държавен служител.Орешарски не е и никога не е членувал в БСП,за разлика от предишен премиер,член и на БКП,и прекланящ се от делото на Т.Живков и Възродителния процес и доскоро налагащ сталински методи на управление,и по-по-предишен-преподавател по политикономика .Бълнуванията за Ленин и Сталин са си Ваши,защото такова Ви е възпитанието, а може би и предишното верую.Младите не се интересуват и не знаят за събитията от най-новата ни история,камо ли за залповете на Аврора,от които се стряскате още.