8

1

преди 10 години

ти кога си бил футбалер бе...?

7

Анонимен

преди 10 години

нищо против Саката, добро момче, с добър характер. Но също така е истина , че е мишок. И като футболист беше Мишок и като личност е Мишок.

6

1914

преди 10 години

Ама сакалиев играл ли е футбол? Тоя анонимник ...

5

Анонимен

преди 10 години

До ЕВАНай-простата и вулгарна личност е Червенкова.Търси обяснение от всеки , говори глупости и си въобразява , че някой я харесва. Плащала данъци2 Дали? Такива , като нея имат черни каси. Плащат на работниците едно , а ги осигуряват на минимални заплати.Голяма патриотка се изкара. Бизнес в България не може да се прави без подкрепа на определени мафиотски структори.Всички да стоят в България и да работят за такива като нея за жълти стотинки.Тя е изключително подмолна и първична. Погнусена съм.

4

ЕВА

преди 10 години

Недоумявам как едно интелигентно момче иска да спечели тази проста жена Станка .Струва ми се, че това момче не е искрено или е абсолютно заблудено .Най-простата жена в къщата е Станка и при това е доста злобна .

3

do 1 и 3

преди 10 години

Абе вие сте *** комплексарите уе,познавам го и знам че е пич!!!

2

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Стойко ако беше в едно...истинско и неподправено реалити,би се класирал за финала и би спечелил вота на зрителите.Един ведър и неподправен човек,който е почерпил мъдроста си от трудностите,които е преодолял през живота си.Стойко,продължавай по този път и ще бъдеш обичан и уважаван от хората които те познават.

1

Атакист

преди 10 години

Стойко се опитваше да се прави на забавен, но не му се удава на момчето. Получи се обратния ефект- от уж забавен и весел, в действителност беше първосигнално елемнтарен индивид, който си мислеше, че като говори пред камерите това е артистичност. Семпличък простодушен добряк!