38

Анонимен

преди 10 години

Хаосът трябва да стане, за да се възцари Христос и да ПОДЧИНИ ВСИЧКО НА БОГ ОТЕЦ.И тогава ще разберем, че ние хората сме едни смъртни прашинки, а Бог е всичко което не подлежи на смърт.Правителства, държави, бизнеси, злоупотреби, себелюбие, гордост, лакомия и т.д. ЩЕ ЗАГИНЕ ЗАЩОТО НЕ Е ОТ БОГ.Ще се възцари всичко това, което Бог е създал за НЕГОВА ПРОСЛАВА-не за прослава на човешкото същество, защото всичко човешко е смъртно И НЯМА ДА ГО ИМА.Раждаме се голи и си отиваме в гроба голи-ИСТИНАТА

37

Темерут

преди 10 години

Стига сте залъгвали хората с тоя хаос, бе! В България е пълен хаос от вече 24 пълни години! Дали това измислено правителство ще работи, или ще падне, хаосът е един и същ! Стига сте третирали всичките 7 милиона, като ***! Има и зрящи! Дори в момента България се намира в най-големия хаос!

36

док

преди 10 години

*** на Доган..

35

Пасам

преди 10 години

Аууу, сакън! Без без феса, украинско-еврейския комунист и лидеров живота спира!Хаха!Това го могат комунистите: да насаждат СТРАХ, да правят хората зависими от подаяния и помощи, като преди това са ги довели до просешка тояга!Спокойно, другарки и другари!Очевадно е че цял Свят може да живее и без вас и то твърде прилично! Като изключим Сев. Корея, Беларус и Куба, където социализмът е победил и народа благоденства :)

34

Ботев

преди 10 години

Хаоса го създава точно това некомпетентно правителство.

33

Анонимен

преди 10 години

Незабавно да се актуализира конституцията, така че да защитава етническите българи и да забрани партии като ДПС. И ако някои използва модерната напоследък дума ксенофоб - да му го н...кам! За мен България е преди всичко! Нямам нищо против сирийци, турци, и пр. Но само ако приемат нашия морал, норми и ценности. Да го кажа по ясно, не трябва да се смесват тези две религии на територията на РБ , ясно е защо, нали.

32

акуд

преди 10 години

бадемов , днес на юбългария и трябват няколко дни хаос щото дпс чрез бсп и атака + съдебната власт са се самозабравили дори се иска щипка анархия

31

niakoisi

преди 10 години

Правилно-спре ли работа п-вото ще настъпи хаос, но някой точно това цели.''В мътна вода риба се лови.''

30

Х

преди 10 години

Притеснително? 1000 *** да те притеснят, хасанчо!И теб и цялата преяла шайка около теб!

29

.

преди 10 години

Ако правителството падне, идва служебно правителство и нови избори. Това не е хаос г-н Адемов, това е демокрация!

28

aaa

преди 10 години

ако парламента спре да работи значи са спрели да крадът ! то и със тях е голям хаос така,че не виждам полза от парламент след като отдавна не сме Народна Република България :)

27

m

преди 10 години

Тука пък хасан баялдъБаялдясахме го съвсем.

26

CS

преди 10 години

Ostavka be ne6tem nito 4ervni DPS kradci i pro turski podlogi ,Gerberi su6to s mutri i renegati .Ili se vzemete v ruce ili nakraq 6te stane grajdanska voina i 6te budete izmeteni vsi4ki ot parlamenta .

25

лсл

преди 10 години

По- голямо зло от вас няма. Отивайте си.ОСТАВКА

24

секретарка

преди 10 години

Адемов да смени поставения от него некомпетентен, некадърен, нестабилен психически и самозабравил се главен секретар на Министерството, който коли и беси от негово име и създава непрекъснато стресови ситуации.

23

ОКАЯН-ГРЕШНИК

преди 10 години

ПОКАЙТЕ СЕ ПРЕД ИСУС ХРИСТОС,ДОКАТО Е ВРЕМЕ!ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПОДРОБНОСТИ.

22

тото

преди 10 години

"Знаете, че Народното събрание дари 12 млн. лв. главно за пенсионерите", посочи още той. Ей,***,сърдехте се ,че Бойко казвал-Аз ви дадох ,аз това направих-а ,вие сега какво-ДАРИЛИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ -НАЛИ ТЕЗИ ПАРИ СА НАШИ ,БЕ *** ? ОСТАВКА И ДА ТЕ НЯМА !

21

Тра Ла Ла

преди 10 години

Ама, моля ви се, не сте задължени, ако ви е тежко, не се морете.

20

Калина

преди 10 години

"Правителството спре ли работа, хаосът става пълен!" Хаха! То....'щото сега е невероятна ПОДРЕДБА!Я се махайте!

19

Шукрито

преди 10 години

Асан Хадемов той ши на упрай братчето ми, таа зима ша има и за кибапчита и за ракийца и Айшето гюбек да фърля. Нашту момче й той!