20

Big Bad Wolf

преди 10 години

Кокаин Боевски може да няма досие у нас, хората може и да забравят че е наркотрафикант и наркодилър ама интернет ще помни като слон завинаги.

19

Canada

преди 10 години

Муле с чисто досие!Това го има само в село България.Колко сте смешни :)

18

vesko02

преди 10 години

Никой не знае ,че е трафикант.

17

Джедай Мастър

преди 10 години

До M..шеф на митниците по-добре.

16

Анонимен

преди 10 години

"Ами сега както вече стана ясно че г-н Боевски е чист като сълза, предлагам да го направим я депутат я министър нещо такова"Той беше общински съветник от ГЕРБ. Момчето е борбено, предприемчиво и с чисто досие - става за заместник на Цветанов по време на втория мандат на Борисов.

15

M..

преди 10 години

До баба ЦецкаАз предлагам да е министър на транспорта... :Д

14

Анонимен

преди 10 години

"По думите му посолството ни е било уведомено за извеждането на Боевски от затвора по електронната поща в извънработно време, когато там не е имало никого"А те в работното си време не си преглеждат пощата пристигнала в неработните часове? :))) Тоя има за роднини герберасти, бас ловя!

13

баба Цецка

преди 10 години

Ами сега както вече стана ясно че г-н Боевски е чист като сълза, предлагам да го направим я депутат я министър нещо такова.То нали все са ни такива политиците все чисти, редно е момчето да заеме някаква такава длъжност....:)

12

perekly

преди 10 години

До БСП-Ако пак БСП остане на власт -няма и овце да пасат,защото ще ги изколят за банкет на ръководството на кооператива.

11

tih velikan 681

преди 10 години

Ho.ho..ho...do Vigenin nyama da se stigne,tui kato do broeni dni bsp,dps,ataka sa aut ot parlamenta.Slujebno pravit.e gerb I novi izbori septemvri shte bude mai

10

Данаил Десислав

преди 10 години

Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни алармираха, че същият се хвали пред близки, че депутатът от БСП, г-н Бойко Великов, седи зад гърба

9

наДървен философ

преди 10 години

Смятайте какъв чадър е разпънат над момчето, потулиха всичко и сега ще излезе по-чист от сълза хахаха не е вЕрно просто какво се случва ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!!

8

Debora1

преди 10 години

Poslanika poluchil imeil prez noshtta kogato ne bil na rabota i podal saobshtenie prez denia kogato balgarskoto vanshno ministerstvo e spalo.I posolstvata i ministerstvata ni triabva da imat dejurni 24 chasa 7 dni v sedmicata.Kak edin nishto i nikakav magazin bakalia moje da raboti 24 chasa a posolstvo i ministerstvo da se skasvat ot pochivki ?Ami ako stava incident ili voina e neobhodimo spesno reshenie kade e vrazkata kade sa ministri i poslanici na koito plashtame ogromni zaplati ?

7

Анонимен

преди 10 години

Тарикатчето го хванали с 9кила дрога-ДА БЕ ДА?!Президента имал офшорка-ДА БЕ ДА?!Борисов бил "див каратист" и мутра и имал и той офшорка-ДА БЕ ДА?!Фидоска и ЦвъЦвъ командвали с "непозволени средства"-ДА БЕ ДА?!Борисов и Плевнелиев са милионери но не са олигарси-ДА БЕ ДА?!Протестите били платени и режисирани и незаконни-ДА БЕ ДА?!............и т.н. и т.н.....?!ДА БЕ ДА?!

6

Cleo

преди 10 години

Dori i da sa pratili email prez noshta, poleta ot Braziliq do BG e dostatychno dylyg (transfer w Paris i t.n.) za da moje da go widqt na sutrinta i da uwedomqt BG.Mnogo maloumen opit za izmykwane.

5

БСП

преди 10 години

протестиращите студенти :"Ние не искаме да бъдем просяци с дипломи. "Вие, ще си останете САМО ПРОСЯЦИ .ГЕРБ, като дойде на власт и отивате да пасете овцете.........

4

eko72

преди 10 години

Може да е бил с чисто досие но вече не е. Хванали са го кокаин, носел го е в България. Колкото и да усукват това е дрога и е незаконна. Няма значение къде са го хванали ако не там тук в бг трябва да го осъдят.

3

La Stampa"

преди 10 години

Към протестиращите студенти през последните дни се присъединиха и преподаватели, в знак на протест срещу окаяното състояние на образователната система и продължаващата вече 24 години фалшива демокрация.Показателен е лозунга издигнат на сградата на най-авторитетното българско учебно заведение, Софийският университет, "Ние не искаме да бъдем просяци с дипломи.

2

ПЕЕВСКИ ДНЕС БГ

преди 10 години

Гражданите на най-бедната членка от Европейския съюз вече очакват най-лошото от техните политици- ширеща се корупция, неправилно функциониране на институциите, което е допринесло за годините на икономическа криза.Но българите, като раздразнената обява за продажба на конституционния съд в иБей предполага, може би са достигнали своята повратна точка.Вече четири месеца продължават гневните протести, насочени срещу правителството на Пламен Орешарски.Опитът да се отбележи годишнината от края на комунизма, в столицата на България, София, се превърна в бунт срещу сегашната политическа систе

1

Kamen

преди 10 години

"По думите му посолството ни е било уведомено за извеждането на Боевски от затвора по електронната поща в извънработно време, когато там не е имало никого."Ахахахахахахаа, no comment!