14

Красимир

преди 10 години

Моля, сложете снимка на Миг-21Това горе са Миг 29

13

--

преди 10 години

Нещо по-ново на Горубляне не могат ли да намерят?

12

Анонимен

преди 10 години

bravo!sled osnoven remont moje i oshte mnogo godini da leti!ne ni trjabvat sega drugi a i njama pari!!!mnogo si e dobro samolet4eto!!samolet s nai - mnogo proizvedeni broiki v sveta - nad 10000 !no ne e lesen za upravlenie!

11

Анонимен

преди 10 години

Аз кола на 50 г. не искам да карам. Ако имам такава няма да дам пари за реставрацията и. А дали ще може да се разчита на нея във важни моменти?!?

10

до засрамените

преди 10 години

Хората са ви казали, че може да се използват за дежурства в мирно време!!!Като толкова ви е неудобно, изтеглете кредит на ваше име и купете каквото там ще ви кара да се чувствате горди.Щото държвните кредити ще ги връщаме и ние с вас, *** безподобни.

9

коко

преди 10 години

Това лято минах с влака покрай Граф Игнатиево и видях и двата Миг-а които все още могат да летят...Срам,голям срам,преди години бяхме най-голямата военна сила на Балканите.За самолети няма пари ,а за полицаи дето бягат от *** има.Да пикая на скапаната ни държава,каза един познат.И май е прав.А на времето нашите самолети "МЕ-109" са разказали игрите на американските бомбардировачи над България.

8

Андрешко

преди 10 години

Когато бях един път в базата на Граф Игнатиево преди няколко години, видях един Миг 21...явно не беше летял от много време, а и едва ли мислеха да го пускат някога да лети:))

7

HEXAGON

преди 10 години

Вместо да модернизирате изтрибител от времето на дядовците ни , вземете стегнете 29-ките (от снимката) , според повечето авиатори миг 29 е единствения по рода си самолет от това поколение , а миг 21 е просто ехо от миналото... вместо това се беше чуло , че ще се купуват американски ф16 от турция , защото миг 29 е вече с изчерпан ресурс - НИЩО ТАКОВА ! Погледнете поляците , погледнете руснаците , погледнете само до какво ниво са ги модернизирали...... СРАМ , СРАМ !

6

nana

преди 10 години

Boko znae

5

Airplane

преди 10 години

От къде снимка на МИГ 21 ? Може би във ВВС е останал само един и го пазят да не лети, та да му се удължава срока на експлоатация. А по принцип се подменят много неща - по въоръжението му, радионавигационната техника, двигател, управление и др., но фюзелажът му не е сменян и микропукнатините работят невидимо докато стане непредвидимото - броят на успешните излитания да е с един по-голям от успешните кацания.Реновирането е до време, след това - скрап! BG пилотите са злато - пазете ги!

4

valheru

преди 10 години

забравили сте да поставите цветя на паметника в центъра на софия на американските летци - колеги са май?Има една руска песен за летец - там има такива думи: я теперь палач, а не пилот! - превод трябва ли Ви.

3

Николов

преди 10 години

97-98 година служих в с.Узунджово.Летяха точно такива гробища.Като тръгнехме да чистим пистата имаше всякакви чаркове по нея.От единият до другият край пълнехме сумките с болтове и гайки и какви ли не ***.

2

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

То и 29-ката си е старчок, а за 21-цата си е за музея

1

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

Ами поне сложете снимка на МИГ-21,това е МИГ-29.