52

Анонимен

преди 10 години

ХА-ХА. СТУДЕНТИТЕ , ПРИЕТИ ДОРИ С ДВОЙКИ, НЕНАПРАВИЛИ НИЩО СМИСЛЕНО В ЖИВОТА СИ, ИСКАТ ДА НИ ОПРАВЯТ. ТЕ КАКВО ЗНАЯТ И МОГАТ ВЪОБЩЕ ? САМО ДАЛАВЕРИ- КОЙ ИМ ПЛАЩА ? ЗА КАКВО ПОХАРЧИХА СЪБРАНИТЕ ПАРИ ? КАК СЕ ФИНАНСИРАТ И БИХА ЛИ ОКУПИРАЛИ, АКО ЗАД ТЯХ НЕ СТОЯТ ЕДНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ, СВЪРЗАНИ С ЕДНО ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ? ТАКАВА СМЕЛОСТ ИДВА САМО С ПОДКРЕПАТА НА НЯКОЙ, КОИТО ГИ ИЗПОЛЗВА

51

pepe

преди 10 години

И аз като бивш студент с две Висши, съм абсолютно съгласен, че студентските съвети са най-големите подлизурковци и мазници. Задължително членове я на Младежкото БСП, я ДПС. Никой нормален студент не ги обича и не се асоцииира с тях. Никой не ги взема на сериозно, само самите те. С две ръце подкрепям окупацията на СУ. Трябва най-накрая да светне една сигнална лампичка на цялото общество, че когато протестират СТУДЕНТИ, ИНТЕЛИГЕНЦИЯ И СРЕДНА КЛАСА (ИСТИНСКИЯТ ГРЪБНАК НА ДЪРЖАВАТА) не е на добре!!!

50

Анонимен

преди 10 години

До ремсистЧе тогава ти как си още жив?

49

ШУЛЦ

преди 10 години

СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАЗНИЦИ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ, САМО КРАДАТ ОТ БЮДЖЕТА КОЙТО Е ОГРОМЕН И ТЕ С НЕГО НИЩО НЕ ПРАВЯТ ОСВЕН ДА СИ ПРИПИСВАТ НЯКВИ НАГРАДИ ОТ ПО ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ, ОБРАЗЕЦ ПРОСТО! ТЕ ТРЯА СИ ЗАМИНАТ БАРАБАР С ПРАВИТЕЛСТВОТО

48

ХА ХА ХА

преди 10 години

Все едно слушам станишко съселов. Да правили дискусии?! ХА ХА! Ами те крадливите ни политици точно това искат, да си правите дискусиите, да си обсъждате, може и някой плакат да развеете, само да не ги закачате докато си крадат и си назначават цялата рода на ръководни постове! СТИГА ОВЧЕДУШИЕ! ВСЕКИ ДА СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА! ПАРЛАМЕНТА ЗАГУБИ НАШЕТО ДОВЕРИЕ! НИКОЙ НЕ Е НЕЗАМЕНИМ! ОСТАВКА!!!

47

aaa

преди 10 години

Ще разтурват седянката. ахахахахахахха.

46

Даниел

преди 10 години

Хахаха, дискусии :))) С червени песоглавци дискусия не може да се води. Единствения начин да се дискутира с тях е с нож или огнестрелно оръжие, така както те са "дискутирали" с интелигенцията на България след 9.9.1944 г. Онзи *** Желев правилно съжали, че навремето не са забранили БКП/БСП, аз бих добавил и ДПС в списъка. Сега вече е късно.

45

Павлик Морозов

преди 10 години

Искате "дискусии", за да размиете протеста - както го правите досега. Червените *** разбират само от радикални протести, това е истината, те нямат морал и съвест, за да се вслушат в гласа на младите. Затова - вън от властта, червеноармейци!

44

Анонимен

преди 10 години

Говореше се, че в тази неделя "окупаторите" планирали да освободят университета...изсмях се на тези разсъждения! Този протест в момента се командва от друго място, където работят ПР експерти от високо ниво, икономически кръгове, изпаднали от властта и определени политически интереси...Замислете се само за медийната мафия - Прокопиев, Красимир Гергов, които държат водещите медии как са застанали на страната на народа в борбата срещу олигархията...ЦИРК!

43

22

преди 10 години

Не зная дали платените драскачи ще се познаят, но тук е пълно с откровени простаци, които от злоба ше се задавят. Вече писвате на всички. Никакви избори няма да решат проблема. Само кръгла маса и почваме от начало. Ако не надделее разума ни чака черно бъдеще.

42

bg

преди 10 години

равнес по новия български морал! Вериги срещу истинските студенти и широко отворени врати за американския посланник

41

ГОГО

преди 10 години

СТУДЕНТИТЕ ИМАТ ЛИ КОГО ДА ИЗБЕРАТ ЗА ВЛАСТА ИЛИ ПАК БАТ БОЙКО И ДРУГИТЕ ЗАГУБЕЛИ ИЗБОРИТЕ ПОНГАШИ.ААААА МОЛЯ МОЛЯ...........

40

до №78

преди 10 години

гаджева, старият депутатски номер"крадеца вика дръжте крадеца" не минавапак повтарям: никога вече герб, бсп, атака, дпс, сдс, дсб, ндсв, вмро и т.н.смърт за всички политици докоснали седо власта през последните 70г.дано вие и семействата ви умрат в адски мъкиот най болезнените и смъртоностни болестимрете гадове безродни.

39

до №76

преди 10 години

гаджева, със заеми и баба може!въпросът е кой ще плаща заемите на олигарски?знам че на депутатите им е през оная работазащото вие не плащате данаци и такси а откраднатото от вас ще ви стигне за 2-3 живота.затова питам кой ще плаща заемите?

38

до №74

преди 10 години

гаджева ти ще си премиерзащото имаш опит с кризисни ситуаций, нали такавсе пак си била гадже на баща и син едновременно

37

ректум

преди 10 години

лютви и волен са истинските морални патриотидпс + атака = коалицията на патриотитеобичам лютви и волендвамата са супер секси гаджета победа

36

Анонимен

преди 10 години

Ето един контра-протестиращ :И.Иванов, Швеция 01:44 | 12.11.201 (в отговор на коментар 458).............""" 458, Ти още малко и ще кажеш, че Левски, Ботев, Раковски и т.н., и те са били насилници и окупатори, или по-просто нарушители на реда ... """А КАК ИНАЧЕ, СЛЕД КАТО БАНДИТСКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ИЗЦЯЛО НЕВИННИ ХОРА СЛЕД 1989 Г. ПОВЕЧЕ НЕ МОЖАХА ДА БЪДАТ ПРИКРИВАНИ И ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ, ЧЕ СА ФАНАТИЦИ-МЕСИАНЦИ БЕЗ НИКАКВА ПОДКРЕПА ОТ ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО СЪВРЕМЕННИ ИМ БЪЛГАРСКИ ХОРА ?

35

Иво

преди 10 години

Има само една политическа сила, която може да и трябва да ръководи страната - ГЕРБ.

34

Анонимен

преди 10 години

Ще познаеш платените драскачи тук по минусите като напишеш "ДОЛУ ПРОТИВНОТО БСП!" :))

33

до 59

преди 10 години

До АнонименКакво направи БСП против АСТА, шиистовия газ и цените на тока ...ааа, да .. НИЩО