253

Анонимен

преди 10 години

Снимка 14. Това ли е масовия протест?Историята се повтаря. Преди 24 години ние тогава викахме и стачкувахме, но някои отбрани обраха каймака. А ние останахме излъгани. Сега нещата се повтарят. Помнете ми думата, че т.н. "ранобудни" са следващите които ще намажат, а тези които им поддакват ще останат с пръст в уста.

252

Georgi

преди 10 години

Чудя се как се нарича това действие - да затваряш с катинар и вериги някаква сграда, която не е твоя собственост, да нарушаваш процеса на работа други, които работят в тази сграда, която си затворил, да пилееш парите на трети хора, които дават по-голяма част от мижавата си заплата за да могат децата им да се изучат или поне да вземат някаква дипломка, за да имат някакъв шанс да не продават "чурапи" на някой битак? Ще кажете трябва да простстираме!! Не бъркайте простестите със самоуправство.

251

ами

преди 10 години

поредната манипулативна статия.Справедливостта ще възтържествува,когато знаещите и може-щите патриоти затворят границите,спрат разграбването на бълг.земя и след лустрация,върнатзаграбеното в хазната,за да започне наново да се гради държавата Б-ия!А не,както искатнякои да я подменят с "мулти-културална"/ислямска/държава,в която българите са малцинство.

250

Анонимен

преди 10 години

Да се спази закона и бой бой до Реформаторско синьо и Гербаджийско жълто

249

Анонимен

преди 10 години

важно активното гражданско присъствие, а точно това целят да задушат сегашните протести. За да има противодействие на грешно действие и за да има подтикване към вярно действие е необходимо да можеш да искаш конкретните стъпки. Когато искаш безусловна оставка на правителството - отказваш възможността за конкретни стъпки. Нещо повече, не може да искаш оставка, а какво ще следва да не знаеш и да казваш опсле ще видим. Най-вероятното после ще е връщане на позорно изританите от антиРеформаторския бл

248

Ралф

преди 10 години

Тия *** студентчета ще спрат ли някога с простотиите си ???Какво можем да очакваме от тия дрисльовци освен простотии ???***...

247

владетеля

преди 10 години

ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ НЕДОВОЛНИ И ПРОТЕСТИРАЩИ И БУНТУВАЩИ СИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ.ТЕЗИ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СА НА УЛИЦАТА И КАКВО ИСКАТ,АЗ НИКЪДЕ НЕ ЧУХ И НЕ ВИДЯХ КАКВИ СА ИМ ПРЕТЕЦИИТЕ.ТЕЗИ И ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ НИЩО НЯМА ДА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ,ЗАЩОТО ВЪВ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ВИРЕЯТ ТЕЗИ КОИТО Я ОГРАБИХА И Я УНИЩОЖИХА, ИЛИ ТЕЗИ КОИТО СЕ ПИШАТ ДЕМОКРАТИ.ТЕЗИ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ ТРЯБВА ДА ХВАНАТ МОТИКИТЕ И ДА РАБОТЯТ,А НЕ САМО ДА ВИКАТ И ГРАЧАТ,ЗАЩОТО ОТ ТОВА НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА.СТИГА ТОЛКОВА!***!

246

Поп Грую

преди 10 години

Квичене на безсилна, налюбена ***, герберастична *** - музика за ушите!VENSEREMOS!Муахахахахахаххаха!

245

niki

преди 10 години

OT 1 JANYARIYKAM LETI6ETO MALKO PO DALEHE OT PROBLEMITE TYK TO TEZI PROBLEMI 6E GI IMA I SLED 24 G I PAK S TEZI MIZERNI ZAPLATKI KOITO MOJE DA SE SPASIAVA SLED NOVA GODINA HE TYK NE MI SE SEDI VEHE A SAM VSE O6E MLADOK NA 31

244

Поп Грую

преди 10 години

Недоволни???И от какво са недоволни?От намаления ток или от увеличената мин. заплата?Или са недоволни, че имаме първата оставка на политик, след като техния Вожд, Слънцеликият Кормчия, не си подаде оставката след "Ало, Танов?" и след другите помии?Какво искат тези шопи? Танкове? Бахтаянагла ***!!!

243

софиянец

преди 10 години

откъде се довлече толкова *** в Столицата?

242

тероризират граждани

преди 10 години

Платените от пожарникаря банди, които сега се наричат студенти, отново излязоха по улиците, за да тероризират мирните граждани!

241

ИВАНОВ

преди 10 години

До HCDV!: ТОЙ ,ЧАКЪРОВ, НЕ ЧЕ НЯМА АКЪЛ ДА ОПРОВЕРГАЕ ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК ,НО ПРОСТО ТОЙ Е ЕДИН ОТ ТЕЗИ ,ДЕТО ПОДЪРЖАТ НАПРЕЖЕНИЕТО И НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРОСТИ ,ЧЕ БСП ВЗЕМА КОКЪЛА НА БКП ! ЧАКЪРОВ ,КОСТОВ ,БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ,СА В ЕДИН КЮП И СЕ БОРЯТ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА БКП НА ВЛАСТ ! НО ,КАКТО СЕ ВИЖДА ,ВСИЧКИ СА БЕЗХАБЕРНИЦИ И ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ !

240

ЗДРАВКОВ

преди 10 години

ДНЕС Е ПОРЕДНАТА ГОДИШНИНА ОТ ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ , ИЗВЪРШЕНА ОТ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ И НЕГОВИТЕ ПУДЕЛЧЕТА ФИЛИП ДИМИТРОВ И ИВАН КОСТОВ ! ОТ ТРИ ДНИ НАСАМ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ПОКАЗВАТ ЛИЦАТА ,ИЗВЪРШИЛИ ТОВА ЧУДОВИЩНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА -ЛИКВИДИРАНЕТО И ! ТОВА СА ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ "ДЕМОКРАТИ "-РАЗБОЙНИЦИ И ТОЛУПИ ,КОИТО СЕГА СЕ ИЗКАЗВАТ КАК СА НИ ДОНЕСЛИ *** СИ ДЕМОКРАЦИЯ ! ТОВА СЪС СТУДЕНТИТЕ Е СЪЩО ТЯХНО ДЕЛО -ПРОСТО ТЪРСЯТ РЕВАНШ И ИЗЛИЗАНЕ ОТ СМЕТИЩЕТО ,ДЕТО ГИ НАТИРИ НАРОДА !

239

359

преди 10 години

До тойИ аз протестирам - срещу Борисов, Цветанов, Цачева, Фидосова, Дянков .... и питам - Кой ни ги стовари на главата? Кой открадна парите за здраве? Кой слухти в телефоните? Кой съсипа бизнеса ми? Кой????

238

123

преди 10 години

До ВАЛСДРУГАРЮ, ПОСЛЕДЕН ВАЛС С ТВОЯТА КОМУНИСТИЧЕСКА/БСП/ ПАРТИЯ

237

Анонимен

преди 10 години

Мафия се бори не с протести и още по-малко като се създават безредици, а с впрягането в тази борба на цялата държавна машина - законодателна, изпълнителна и съдебна. Опозиция и президент да вземат да изпълняват това, за което са избрани, а не да подкрепят протестите.

236

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ОРГАНИЗАТОРИТЕ КОГА ЩЕ ПЛАЩАТ ?СТАВА ТЪМНО И СТУДЕНО !ТРЯБВА НИ ВРЕМЕ ЗА ПОЧИВКА .УТРЕ НИ ЧАКА НОВ ПРОТЕСТ !!!

235

кико

преди 10 години

Чия справедливосг? На Сорос, на Костов, на реститутките, на тв жадни за смърт и кръв чия?

234

Анонимен

преди 10 години

Абе, ранобудните и оставащите,дали ставате толкова рано за лекции или да попрочете нещо от това за което сте влезли уж да учите или просто не ви се учи и това е начин да кръшкате.Запомнете един съвет от по-умен от вас човек:всяка власт трябва да бъде притискана да си върши работата за която е избрана.Трябва да имаме конкретни искания и твърдо да ги отстояваме.А не да подскачаме по улиците подтиквани от провалени политици,които на ваш гръб искат отново да влязат във властта.ЩЕ ВИ УПОТРЕБЯТ,ПОМНЕТ