23

ha ha

преди 10 години

Кучето стои в края на хранителната верига, така, че коментара е излишен. Абсолютно безполезна твар освем ако не се използва по предназначение.

22

Анонимен

преди 10 години

Някакъв *** е убил куче без причина и всички слабоумни веднага скочиха да го защитават. Който нож вади, от нож умира. Мразите кучетата, но ще станете жертви на ***.

21

Е га ти държавата

преди 10 години

До Нико: Не че ми се води излишна полемика, но имам три деца и куче- аляски маламут, което децата пожелаха... Въпросното животно ми изяде половината къща и ми струва доста нерви, но изобщо не ми е хрумнало да го наръгам с ножа или просто да се отърва от него- след като съм поела отговорността да се грижа за него, съм я поела с всички произтичащи последствия. Ако хората не изоставяха домашните си любимци, улиците няма да са пълни с безпризорни животни!

20

Нико

преди 10 години

"Доказано е, че лица, упражнили насилие върху животни са склонни на такова и към хора..." Доказала го е майка ти....Точно от кучкарите съм се нагледал на ужасно брутално и вулгарно държание когато съм им правил забележка да си държат кучетата вързани докато разхождаме децата си. И после настава едно лигавене с помияра...охх на мама миличкото, охххх сладичкото тоооо... Толкова фалшиво , толкова смешно. Тези хора са с кучетата защото нямат и не могат да бъдат с хора. Така че аз със пълна сила

19

Анонимен

преди 10 години

Какво толкова е станало.?Като се заколи прасе,агне,яре, теле и т.н...,защо не плаче никой.?Похапваме си.Някои народи ядът кучета.А кучетата хапят хора.А убийците са си убийци,даже са нежни с животните.

18

Питам аз

преди 10 години

Ся като си колим прасето другия месец,заклано ли да го водим или починало от насилствена смърт?Усещате ли че отстрани изглеждаме леко ****ти?

17

Sasho

преди 10 години

За какви глоби говорите ? Те оня ден пуснаха оня ***, където премаза 12 човека на спирка, при това пиян с превишена скорост и то от огромната сума от 1000 лв. Като цяло под мен имаше коментар, че *** и кучетата са с уважение и е прав човека .

16

аха

преди 10 години

Да пратят във всяка месарница полиция и да арестуват всеки, който си купи пържоли като съучастник за 24 часа. После самите полицаи да влязат в затвора и да се заключат отвътре, ако не са вегетарианци.За да може да печели една шайка бандити и закони измислиха и аз трябва да се страхувам да ритна куче, което ме хапе. Голяма пародия. Никъде освен в България и Румъния кучетата нямат повече права от хората, ама нали едни милиони трябва да се усвоят....

15

до 10

преди 10 години

Ако гладен Виетнмец си нахрани гладното семейство скуче пак ли е жестокост!?!?

14

BullDog

преди 10 години

До .......Ти правиш ли разлика между животно, което се убива за месо, и друго, което се убива просто ей така, за кеф? Или толкова много мислене не ти е по силите?

13

Анонимен

преди 10 години

Дано да е в една килия с педофили и изнасилвачи.

12

Е га ти държавата

преди 10 години

Доказано е, че лица, упражнили насилие върху животни са склонни на такова и към хора... Утре дете може да настъпи без да иска този "човек" в автобуса... За последиците можем да гадаем...

11

az

преди 10 години

Ако се спусне да ме хапе и аз ще го убия но пък да ме задържат в полицията заради куче ???? пълна простотия все едно като си заколя прасето на село да ме задържат това е просто животно .

10

Dev

преди 10 години

Едно е да убиеш агне, за да нахраниш семейството си, друго е да заколиш куче за удоволствие. Моля, правете разликата. Надявам се поне този път закона за защита на животните да се приложи.

9

Анонимен

преди 10 години

В БГ на уважение са *** и кучетата. А това, че имаше случаи на наръфани до смърт и починали хора КАКВО Е? А защитници на кучетата? Ама не сте бягали и отбранявали от глутница кучета вероятно? Не знаете какво е!? Че то ако човек убие някого е ПО-МАЛОВАЖНО ЗА ВАС! Така излиза. Ега ти? А ядете пържоли и салами, риба и т.н. О, те не са заклани животните, моля! Първо ги убиват с ток, някои, после ги колят! Да, неправилно е действието, но дайте да видим какво става с хората първо! С хората!

8

.......

преди 10 години

има ли някаква класация между животните кои от тях стоят най високо на стълбата на еволюцията?Кои животни имат право хората да убиват? Колят се агнета, птици, ***, крави...... Агнета и прасета може, а кучета не може...къде е хуманитарността. това ми прилича на теорията за расите...тоест ..животните...с какво едно куче има повече права от едно агне? Агнето няма ли право на живот?

7

jo

преди 10 години

Улица Сокол. Това е в центъра на *** вселена - Столипиново. Щом не го е изял, значи има надежда за интегриране на примата.

6

С

преди 10 години

Ами ако го е нападнало?

5

SIMO

преди 10 години

Причините са ясни, този е ЛУД! Глоба от 5000 лева, които да бъдат дарени за нуждаещи се! Българите се побъркаха тотално!

4

hfij

преди 10 години

кучето Е ПОЧИНАЛОегати тъпотията!