43

bashkircho

преди 10 години

До bahmaamuare zimai si jivotnite i otiva v po-"civilizovana" dyrjava

42

bahmaamu

преди 10 години

Elementari primitivni typi bulgarski selqnchoci!Za mantaliteta na edna naciq moje da se sydi po otnoshenieto I kym jivotnite!

41

bashkircho

преди 10 години

Kucheliubcite tuka mogat spokoino da si hodiat po diavolite i da si vzemat typite mastii s tiah.

40

Анонимен

преди 10 години

Малеее, аз се каня да заколя прасето с нож по Коледа. Дали и мен няма да ме опъндизят за лошо отношение и измъчване на животното? Щото казват прасетата били едни от най-интелигентните животни. Както се казваше в един култов филм от социализма: "За кучета и котки може а за прасета не може."

39

bashkircho

преди 10 години

Tez hora seriozno li ? Ubivash mastia i vlziash v aresta? Basi glupavata dyrjava az

38

предложение

преди 10 години

Коленето или убиването на животни да става след издадено разрешително от общината подписано от кмета, попа, доктора, и потвърдено от съда.

37

BullDog

преди 10 години

До ГеоргиПичанга, като си губя времето да чета коментари като твоя се чудя такива като теб наистина ли са толкова естествени ***, или се правите така за пред форума на по-прости отколкото сте.Всъщност най-вероятно си някой пъпчив 15 годишен пубер, който няма друг начин да си разтовари комплексите, та затова пише глупости. Иначе ако излезеш навън, може да те срещне някой *** от другия клас и да ти хвърли един бой. Не че ще сбърка де.

36

онбашията

преди 10 години

впрочем майни, защо не преизбрахте славчо бе? преди две години нямаше пукнато псе във пловдив, а сега пак сте взели да ги развъждате.

35

онбашията

преди 10 години

ако беше някой садист дето убива за кеф, щеше да си вземе кучето в мазето и да го дере живо с часове. щом го е убил насред улицата значи е имало за какво.

34

Георги

преди 10 години

По закона за естествения подбор уличните *** трябва да бъдат избити. Те нямат естествени врагове, които да им регулират популацията, прости хора ги хранят пре-доволно и мъстиите се множат. Тук е ролята на човека, който се явява единственият регулатор. Така, че - куршум. Жена ми я нападна едно с ръст на овца, същата вечер му видях сметката. А бабишкера от първия етаж, дето го хранеше през балкона с манджи и помия кълнеше като комлушка ***. Кълне хора заради агресивен пес...!?

33

Анонимен

преди 10 години

Задавал съм този въпрос и преди - ако удавя, отровя или смажа някоя мишка, а аз съм правил и трите, трябва ли да бъда арестуван? И ако не, на какво основание този човек е арестуван?

32

anonim1000

преди 10 години

Тази новина малко нещо недоизказана. Човекът бил ли е нападнат? Отбранявал ли се е? Или просто е проявил жестокост? Нищо не знаем, а спорим. Жестокостта срещу животни Бог я наказва. Но и жестокостта срещу хора Бог също наказва.

31

Анонимен

преди 10 години

35, tochno, zashtoto moje da te hvane teniq, bez da si dokosval ku4e, za tova trqbva da se izbiqt pomiqrite

30

Е га ти държавата

преди 10 години

До Анонимен Изключителна логика!!! Преди три месеца детето на моя приятелка беше блъснато от шофьор на пешеходна пътека- достатъчен повод да мразиш всички шофьори! А колкото до останалото, кучешка тения може да се хване, без дори да си се докосвал до куче...

29

Дядо Мраз

преди 10 години

А ако кучето е нападнало човека? С каквво да се защити? Да почен и той да го хапе ли? Имаше такъв случай, тогава пак пселдо природозащитниците мрънкаха. Пре съдете, за да не бъдете съдени. Изчакайте фактите по случая, и тогава коментирайте.

28

Анонимен

преди 10 години

Може да е бил виетнамец.

27

anonim1000

преди 10 години

По време на мутренските години станах свидетел на една случка в Шумен. По централната пешеходна зона както винаги беше пълно с народ. Едно малко кученце (без каишка) започна да лае срещу едно малко момиченце. Момиченцето се уплаши и се разрева. Баща му веднага го взе на ръце и с крака изгони кучето. Оказа се обаче, че кучето е на мутри. Хванаха го (бащата) двама и пред очите на жена му, детето му и всички минувачи го размазаха от бой.

26

Анонимен

преди 10 години

До Е га ти държаватаВсеки може в къщи да си гледа каквото си поиска. Племенникът ми преди три месеца беше жестоко обезорбразен от домашно куче и всички стана за 10 секунди пред стопаните. Сега цялто му лице е в белези и шевое и прилича на Франкенщайн. Всеки носи отговорност за децата си...но при три деца е стахотан идея да си вземем кученце. щото без него не можем да живеем. То трябва и малко разум а не само зоофилияяя.Няма да коментирам зарази, кучешки тении,прочие, какви деца..кучето е важно

25

ssda

преди 10 години

kvo me ineteresuva tva we, tapa*nari pr*osti. kato go e napadn*al 6go utrep*em mn qsno. ba*ti pr*os*tite jurnal*isti vi s*era na gr*oba izmekq*rski.

24

anonim1000

преди 10 години

В Китай ядат кучета. Няма майтап. Колят ги дерат ги и ги готвят. Ядат си ги. Даже е деликатес. Никой там не го затварят за 24 ч. за това, че е убил куче. Мисля, че кучетата съществуват заради хората. А не обратното. Човекът е на първо място.