5

до анонимен 2

преди 10 години

Ти си завистлив ***, ей затова не останаха хора в България, от многознайковци, на които им се предлага безплатна информация и само знаят да плюят и обиждат.

4

от 1

преди 10 години

До 2 и защо смяташ така? В целия пост става въпрос само и единствено за Базел, единственото, което изтъкнах, е че съжалявам че не живея вече там. Ти си знаеш. До 3, по време на арт панаира, ноща на музеите през февруари - всички музеи отварят врати от 10 вечерта до 4 сутринта, есения панаир, панаира за часовници и бижута, празника на Швейцария, Тату Базел, Morgenstreich, Fastnacht, преди и след мач на Базел градът кипи от живот и всичко друго но не и скучно.

3

Da

преди 10 години

Живея в близост до Цюрих, бил съм и няколко пъти в Базел, но смея да твърдя, че Цюрих е доста по-красив, с повече забележителности. Базел ми се струва малко скучен, особено по-новата архитектура, което не значи обаче, че не е красив, заслужава се да се види, но Цюрих е доста по-напред.

2

Анонимен

преди 10 години

Първи от публикацията ти разбрах само, че имаш нужда да се самоизтъкнеш;)

1

Анонимен

преди 10 години

Базел е страхотен град, съжалявам че ми се наложи да се изместя. Хора от целия свят, фармацевтичните гиганти Новартис и Рош привличат капацитети от целия свят, този град дава хляба на 10-ки хиляди в Елзас, Франция и още повече в Шварцвалд, Германия. Музеи безброй, кина... По всяко време на годината има панаири и събития и туристи от целия свят. Плюс има и страхотни паркове и спортни площадки! Иначе малкия Базел вечерно време не е за препоръчване ;) а и футболът е на ниво.