5

белжо

преди 10 години

Ами белжетата не ядът жабетата с крачетата.Нашенците,разбирай дюлюорманските ни сънародници, си паркират колите дето сварят.Но там таквоз чудо като паяци няма и една чаровна полуполицайка ти слага фишче под чистачката с което съответно нашенците си обърсват дупетата.Глобичките се трупат но колата съответно се води на някоя дърта къдъна у нас.Е идва и момента когато просто ти кнфискуват возилото и то дириктно отива за скраб,щот по стандарт наще коли са зе там.И тогава туй става ксенофобия и т.н.

4

наивници

преди 10 години

Нали спасихте евреите си,бе?Е,сега те ви го връщат.Или мислите,че в дъното на тази цялостна антибългарска кампания,обхванала "великия запад",стои някой друг?Спете,спете,но един ден като се събудите,ще се чудите,къде на картата се намира страната ви.

3

Gogo

преди 10 години

Много е лошо, че винаги ни звързват с преступността и просията, но как да е иначе? Аз живея от много години в Мюнхен, но в последните месеци е факт, че се напълни по улиците с просяци и "мургавели" от България и Румъния...Е каква да е реакцията на немците, а и всички живеещи в този град, при положение че има и много други националности, на ефекта на просия (и то брутална) се наблюдава само при българите и румънците от ромски произход.

2

Анонимен

преди 10 години

Щом е имало представител на страната ни, става дума за съвместна акция с конкретен повод. Стига пушилка.

1

Анонимен

преди 10 години

Е ееее----там може ,да ни обиждат ,,ама ние нямаме право !