84

Евала Мишо

преди 10 години

Браво на Мишо Шамара. Имало значи мъже в тази държава и не били всички шушумиги с робски манталитет!

83

Анонимен

преди 10 години

ТО ИМЕТО СИ МУ Е СЛОЖЕНО КАКТО ТРЯБВА МИШОООООО МИШОКА ХАХАХХАХАХА

82

lele

преди 10 години

Рапър-комунист! хахахаххахаха :) Туй джудже не знае къде се намира

81

Истината боли

преди 10 години

Не съм очаквал, че един рапър може да каже толкова истини. Гледам цялата ***, която му се нахвърли с примитивни и гадни обиди и казвам: " Всичките да се накачулите на едната страна на кантара, не можете да го повдигнете!". Браво, Мишо!

80

Баба Вуна

преди 10 години

Мишенцеее, къде ходиш бе баба,тъкмо днес даваха парите и аз взех твоите, утре като се събереме пред президенството ела баба да ми попееш " фенки-фенки" и ще ти ги дам. Много те харесваме наборите, ти заедно с Веско Маринов сте ми любимите певци, чакаме те утре Мише на контрапротеста, мушмурочето на баба {}

79

tishko

преди 10 години

До bariera_61въобще не си прав - МНОГО повече от половината са гласували за БСП и ДПС

78

ставри

преди 10 години

Това трябва да влезе в графата-''платена публикация''

77

Анонимен

преди 10 години

Бе те и в Сирия не искаха диктатор *** виж до къде я докараха. Сега джихадистите им режат тиквите на конвейр. И в Либия не искаха диктатор *** сега умират от глад и не се знае въоръжените банди дали няма да те застрелят довечера.Що всички си мислят че като си осерат държавата и тя ще се промени непременно към по-добро? И никой не си дава сметка че може да стане и по-лошо - много по-лошо. Сменихме един "диктатор" Бойко с друг "диктатор" в сянка - Доган. Е Мишо, т*по г*ведо, по-добре стана ли?

76

Анонимен

преди 10 години

Малката мишка, известна като Big Shit

75

ЖЕНА

преди 10 години

ТЕБ ПЪК КОЙ ТЕ ПИТА БЕ ДЕТЕКТОРЕ НА ЛЪЖАТА,ГОЛ ***,ПЛАТЕН ВРЕКАЧ НА БСП.НЕ СЕ ВИЖДАШ ОТ ЗЕМЯТА ПЪК И МНОГО ЗНАЕШ.

74

Богдан

преди 10 години

На кой му дреме ти какво искаш!?...а да фенки,фенки

73

Ghero

преди 10 години

До bariera_61Ами значи половин България са ***.

72

Ghero

преди 10 години

Отхвърлете Бойко и ще видите, че и другите Българи ще ви последват. Иначе, ако продължавате така с "червени ***" самите вие създавате разделение. Тези червени *** са половин България.Продължавайте да се мислите за най най и ще останете така самички на протестите, а цяла България ще ви се подиграва на наивността и глупостта.

71

Ghero

преди 10 години

Мишо ви го каза в прав текст бе ***. Бойко отива в затвора и това правителство пада. Тоест, това е най-разумната позиция. Истинска промяна а не подмяна, да махнем едните мафиоти та да дойдат другите...Значи той не толкова подкрепя това правителство, колкото не иска Борисов да има шанс да се върне на власт.И това е главният мотив заради има разделение между българите.Едните, тези като Мишо, са разумните, а другите са първолинейните, които не мислят за последиците.

70

plamen70

преди 10 години

OX TOZI PLASHIPYTAK PAK LI SE POQVI,ABE NAGLO DJYDJE SAMO TI LI NE RAZBRA CHE NIKOI NE MRE ZA SOCIALIZMA GLYPAK TAP

69

Анонимен

преди 10 години

Тоя е един от най-допирните образи до Бай ***.

68

Анонимен

преди 10 години

"Социалист съм във формата на социализма, която съществува в Швеция, Канада, Нова Зеландия, Великобритания. Това е, което виждам." .... Абе Мишо!Тоя Маймун наясно ли е,че Социализма е преди всичко Икономическа система,а не политическа за разлика от Демокрацията.... Къде е видял икономика в България,че да прави такива нелепи сравнения...

67

Анонимен

преди 10 години

поредния телевизионен герой на равнището на Златките , тризначките от Биг Брадър . Интелигенция няма ли в тая държава , та ни занимавате с телевизионни малумници

66

USA

преди 10 години

До АнонименAnonimnia..... Samo ti ne si razbral che si TIKVA...........

65

Анонимен

преди 10 години

Човечета комплексарчета има навсякъде!Но явно повечето са с коментари ТУК.Даже Мишо Шамара разбра, че всеки има право на мнение. Само *** не разбраха, че ББ е ТИКВА и МУТРА.А сега след като сложите минусите, отивайте да си напудрите а-нусите.