52

Val

преди 10 години

До BocТочно така, ама ние ли да им казваме какви законови промени да правят! Аз не мога да повярвам, че като говорят за такива проверки не им идва наум да въвеждането и на актуални закони.

51

Анонимен

преди 10 години

Баси държавата! Ще ми гледа гумите и чистачките , ***. А дето давам по двеста лева на година заради *** дупки кой отговаря...а ? Нещастници долниОсигорете ми нормални пътища пък после имайте претенции. Плащам по 500 лв на година за да карам в окопи. Няма такава държава

50

Анонимен

преди 10 години

Като тръгнеш нощно време особено на дълъг път, поне на половината фаровете им ти вадят очите. За зимните гуми в това топло време не виждам смисъл да се проверява. А чистачките повечето са такива ***, че само няколко дни след като ги купиш и започват да мажат. Определено не мисля да си купувам чистачки всеки месец.

49

гешев

преди 10 години

преди 15 години, когато нямахме зимни гуми, да не би колите да зимуваха в гаража? освен това гумата не е зимна, а за сняг и не виждам смисъл да ги слагам сега! по-важно е да се кара внимателно, иначе никакви гуми, чистачки и фарове ще помогнат!

48

of 41 до Бердяев

преди 10 години

пич,ти май излезе голяма работа да казваш какво ти харесва....пак ти повтарям НЕ МОЖЕ ЕДНА СКАПАНА ДЪРЖАВИЦА да си измисля и вкарва закони който са по строги от ГЕРМАНСКИТЕ.като гледам ГЪРЦИТЕ фалиралите си карат с номерата още от втората световна война.все едно сега ВНОСИТЕЛИТЕ И ПРЕКУПВАЧИТЕ на течност за чистачки да кажат ще купувате от нашето обединение ама на двойна цена щота на НАС ТАКА НИ ХАРЕСВА хоп и закона се одобрява.явно си в бизнеса де...

47

Бердяев

преди 10 години

До of 41Абе пич, като не те кефи да си купуваш гуми и акумулатор, зарежи колата и се качвай на магарешка каруца. Няма кво да се занимаваш с коли, след като очевидно нито си дорасъл, нито имаш финасовата възможност да имаш автомобил.

46

Анонимен

преди 10 години

да ми проверят и гумите на оная работа ако искат !

45

Г-н Амзел

преди 10 години

А пък то от утре започва проверка на компетентността на всички полицаи (от независими швейцарски експерти) и да видим тогава какви ще са резултатите!!! Некадърните отиват незабавно в материалното производство доживотно като за начало!!! Вървим към внос на качествени служители!!!

44

someone

преди 10 години

Ха аз съм с зимни цяло лято. Чакам вииии.

43

ДО 45

преди 10 години

Абе а ти дали прочете какво е написал 29? Човека го е обяснил най точно и е абсолютно прав.Освен грайфера и самият материал е различен при летните и зимните гуми.Това че в ГООГЛЕТО е пълно с така наречените всесезонни гуми не означава че трябва да се кара с тях.То всеки квартален гумаджия ако питаш ще ти каже че тия всезенонки дето той продава са най добрите а това летни и зимни е измислено само да си даваш парите.Ама дали е правилно?

42

Lo_Ridah

преди 10 години

До кенгурукво значи c освобождаване ?

41

Анонимен

преди 10 години

ДО 28. АБЕ ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ ШОФЕР БЕ. НЯМАЛО ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ. А НАПИШИ В ГООГЛЕ ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ ДА ВИДИШ КОЛКО МНОГО МОДЕЛА ИМА. ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ КАРАМ СЪС ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ И НЯМАМ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ. СМЕНЯМ ГИ КАТО СЕ ИЗНОСИ ГРАЙФЕРА ПОД 2 ММ. И ПАК ПРОДЪЛЖАВАМ. КОЛАТА И ПРЕЗ ЗИМАТА И ПРЕЗ ЛЯТОТО СЕ ДЪРЖИ НА ПЪТЯ МНОГО ДОБРЕ. ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАЙ Е ВАЖНО И ЗАД КОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО. ЗАЩОТО СЪМ ВИЖДАЛ ЧИСТО НОВИ КОЛИ С НОВИ ГУМИ СМАЧКАНИ КАТО МЕКИЦИ. ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ИДВАТ ОТ ЗАД КОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО.

40

pesho

преди 10 години

Аз предлагам да има изпити за зимно и за лятно каране - т.е. два изпита за да получиш право да управляваш МПС. Така приходите на някои ще се повишат.

39

Анонимен

преди 10 години

тия лентяй от кат стават все по нагли, вече проверятва дали съм си сменил гащите...само гледат как да вземат пари, не ги е срам. Тази полиция е позор! Вместо наистина да си вършат работата, глобяват за глупости

38

Бердяев

преди 10 години

До има имаКато не ти харесва да си купуваш крушки, акумулатор и гуми, никой не те спира да си караш колата без светлини, акумулатор и гуми.

37

а специално

преди 10 години

слагат ти минуси щото се хранят от тия простотии.....всеки си гледа хляба

36

а специално

преди 10 години

зимните гуми при топло време са като на масло на нож...........има доказано изследване че под 5 градуса да се слагат есенно зимните щото летните спират много по добре

35

ЗДП

преди 10 години

Кой е тоя анадолски законотворец дето ми сложил минус.Като не си съгласен със закона върви ставай депутат и направи промяна.Пък може и да впишеш зимните гуми.И като си такъв тарикат я посочи в кой член на ЗДП пише за зимни гуми.Или си някакво врабченце дето ходи и цвъка навсякъде.

34

има има

преди 10 години

зимни гуми си купете еди къде си да направим бизнес и със крушки и със акумулаторни батерии.......ПОРЪЧВАШ ЗАКОН И ХОП ТОЙ Е ПРИЕТ......ТАКА ССТАНА И С ОНАЯ *** НА ДС ПРАСЧО ПЕЕВСКИ......*** че бил хванат с 10 000 лв като следовател *** тва няма никво значение

33

Анонимен

преди 10 години

Куките да спират нарушителите не да се заяждат за глупости с водачите спазващи правилника и да търсят под вола теле. Известно време карах с зимни гуми и ми се наложи да спра бързо на мокър път(не сняг а вода). Колата все едно спираше върху заснежена настилка и от тогава съм само с летни. Колко дни има сняг по пътната настилка в годината - най-много до 10 дена в ниските части на страната.