55

Ивана

преди 10 години

Ние винаги поставяме нещата, които опоэнаваме в някаква вече съществуваща в мисленето ни поэната категория:-))) Ами какво да кажем эа финансово колониэираните страни ЧЛЕНКИ НА ЕС:-(((!!!

54

тити кака

преди 10 години

одобрението към постове, като на т.нар шоп показват колко лесно манипулируем е иначе много знаещия българин, дето нещо все изпецкан ходи. нищо не е по-страшно за нас от собствената ни тъпота, после идват чисто родните ни изомруди управляващи-мутри-милиционери и чак след това някъде на опашката са кастратите-империялисти и рубашните руси алкохолици. сами сме си виновни щото сме много прости и лесни. дянков бил икономист от световната банка и сега в москва щял да дава акъл.. мале мале

53

Анонимен

преди 10 години

абе *** докога ще обсъждате едно несъществуващо събитиетая никой не го брои за човек в русията камо ли и да има отношение към икономиката на русияна кака му кристалинка като представител на св. банка преди десетилетие путин и даде пътяслед като му близаха *** цял месецако някой си въобръзява че тоя пършивец може да помирише нещо свързано с икономиката им е обикновен ***

52

пффрц

преди 10 години

Попитали Радио Ереван "Вярно ли е, че на Дянков са му предложили работа докато бил на морето?" Радио Ереван отговорило "Вярно е, ама не на морето, ами в метрото и не са му предложили, ами са го глобили"

51

Влади-Мир

преди 10 години

До ШoпШопе като ги пишеш тези работи вЕрваш ли си???

50

Шoп

преди 10 години

Понеже не искате икономист от СБ, сега се радвайте на световнонеизвестния бобовдолски ***, който за половин година взе от ваше име един заем и той вече е изкраден.

49

Шoп

преди 10 години

Дянков беше перфектен министър.Ако не беше той, сега никой нямаше да даде заем на това правителство. Заемите ги взимат благодарение на Дянковия кредитен рейтинг.

48

вещица

преди 10 години

Като знаем нашата икономика до къде я докара,да си представим руската икономика къде може да я вкара...И тогава жална му майка на този гном.

47

wc

преди 10 години

До 6502vzemam ot medicite i ot pensionerite i ot maikite sas malki deca i picata za kradlivi varvari stava bogata za slygite na djavola neka se zadavjat

46

Анонимен

преди 10 години

Олеле, майко!!! Това са пълни глупости. Руска икономическа школа е едно НПО с гръмко заглавие, няма нищо общо с официалните институции... Нямам думи.

45

Панчо

преди 10 години

Гледай там да не я объркаш,щото вече ще видиш кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли?!

44

Чичо Джо

преди 10 години

По-добре да бачкаш за дявола отколкото за Русия... Това не е държава, това е ***!

43

do 41

преди 10 години

бате чн си прав , имам приятел полицай ( следовател ) .. вика баце откакто дойдоха тия не може да се работи... абе ше го търсите Дянков ама ще е късно...

42

Анонимен

преди 10 години

До do 41.Тия по петрол и диаманти ли ги избира?

41

Джедай Мастър

преди 10 години

Ако вземат и Червения украински пор, ще им благодаря както е казал поета със "Здраствуйте, братушки!"

40

Алов

преди 10 години

То добре ,ама руснаците не прощават като нас и ако хер Флиг се окенза и там може да му сложат акомулатор за вратовръзка и в Байкал.

39

do 41.

преди 10 години

Извинявай, мислех да напиша Екваториална Гвинея но просто ми се изплъзна от пръстите.Пардон.Как ти звучат Венецуела,Либия (да същата където я изораха от война съвсем наскоро), Антигуа и Барбуда,Габон,Южна Африка,Островите Кук, Ботсвана.. Страхотни местенца а ?Еми според БВП-то си на калпак,глава или квото си поискаш от населението са значително по-напред от България.А иначе можеш да му смучеш *** в захлас. Току виж ти пуснал нещо.Всеки със звездите си ;)

38

Ментата

преди 10 години

Не забравяйте че Дянков удвои капиталите на сикажиите и тимажиите.Руснаците има какво да научат.А Людмила къде можа да ходатайства това куче да учи в чужбина и да се върне еничарин.

37

Анонимен

преди 10 години

Този *** проведе геноцид над българите! Броят на самоубийствата скочи драстично, в т.ч. десетки живи факли, повечето прикрити от режима на една мутра. Цифрите са засекретени като грифа е СТРОГО СЕКРЕТНО. Това е Шимон Дянков, лакея на Новия световен ред и Златния милиард. Бог да му върне според делата! АМИН!

36

До 37

преди 10 години

Отваряй тогава да четеш комплексар неграмотен - БВП на Гвинея Бисау на глава от населението 1 222 $, а този на България е 15 933$!