48

Mangi4a

преди 10 години

Прав си е човека. За себе си.

47

dimitarbt

преди 10 години

Цамия Орешко ще ни излезе скъпо в дългосрочен план ама нейсе...така че: *** да се махат, орешко също.

46

Анонимният

преди 10 години

България продължава да няма Национална доктрина въз основа на която правителството да е в състояние да изготви своята актуална външнополитическа рамка, в която да се развиват международните отношения на държавата. Офшорко стига спа...свърши някаква работа, за която все пак си назначен!

45

Анонимният

преди 10 години

Президентът Плевнелиев за когото опасна не е бежанската вълна, а липсата на организация за нейното посрещане?! Очевидно в опитите си за криворазбрана самостоятелност на президентската институция г-н Президентът ще си остане самостоятелен и в разбирането си за конституционните си задължения във връзка с дейността на Консултативния съвет за национална сигурност, а и в качеството си на Върховен главнокомандващ.

44

Анонимният

преди 10 години

Както се случи при последното правителство, външната ни политика към арабските страни и по-конкретно към Сирия стана заложник на недоносените импровизации и нарцистични изпълнения на един външен министър, с които България взе страна в арабския конфликт, организира у нас среща на онази част от сирийската опозиция, която сега е на страната на джихадистите и в крайна сметка, под чужд диктат и с лека ръка се ликвидираха двустранни отношения градени с години.

43

Анонимният

преди 10 години

Мисля, че Росен Плевнелиев бе с политиката до тук. Атаките срещу него не са нито безобидни, нито краткосрочни. Ще бъде цяло чудо, ако изкара пълния си мандат. Лошото е, че и тази поредна еднодневка в българската политика няма да ни послужи за пример. В България всеки случаен маргинал може да бъде изваден от някой ъгъл, поизтупан, фризиран и поставен на най-високия пост в държавата

42

Ендщиле

преди 10 години

До BastorА ти спри тежката дрога и марш на работа или в училище! Ще ти е от полза!

41

Анонимен

преди 10 години

Олигархски, ние българите не ти дадохме мандат за да ни превърнеш в арабска джамахирия и *** ислямисти да колят децата ни! Земята да те изяде Пламен Орешарски, СЪЩАТА ДЕТО ЩЕ Я ПРОДАВАШ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ! БЪДИ ПРОКЛЕТ ИЗМЕННИКО! ПОЗОР ЗА ДУШАТА ТИ И АД!

40

Bastor

преди 10 години

Орешко се въздържа от друсане на евтини наркотици и да подава оставка, зова аз.

39

балет арабеск

преди 10 години

ксенофобията не се толерира от нашите евроатлантически партнйори.

38

Анонимен

преди 10 години

Юнаци, 143 дена наливат откраднати от държавата пари в милицията, за да охранява спокойното им крадене. Не смеят един кламер да преместят, за да не вбесят стихийно народа. Демек не работят. Милицията също върти празни обороти и не изпълнява същинските си задължения, в която обстановка престъпността очевидно процъфтява. Единственото усилие е да се назначават анонимно разни изгладнели родове на позиции в държавната администрация. Колко време мислят, че ще изкарат с тоя живот назаем?!?

37

Гранит Мирчев

преди 10 години

Трябва да слушаме нашите управници. Те са образовани и успели в живота хора и знаят какво да правят.

36

bashkircho

преди 10 години

E tova e... ti da rabotish noshtna smiana zashtoto prez denia si na lekcii i da doide niakakyv *** da ti razkaje igrata... i da sme se vyzdyrjali... basi dyrjavata az

35

Анонимен

преди 10 години

Принципно е прав човека, крайния национализъм и ксенофобията винаги водят до конфликти бедност и разруха- ФАКТВъзниква обаче въпроса защо човек на който му е отказан статут на бежанец не е експулсиран за Алжир

34

milkokolev

преди 10 години

Според мен на следващите избори българското общество трябва да се въздържи от Орешарски.

33

bashkircho

преди 10 години

Ave zashto vsichkite ni politici sa takiva dupedavci???

32

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

-"НЕЧЕСТИВИ ГРЕШНИЦИ",ПОКАЙТЕ СЕ В"ИМЕТО ХРИСТОВО",ДОКАТО Е ОЩЕ ВРЕМЕ.ЖИВЕЕМ В"ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА"!

31

чвор

преди 10 години

Бях прав за предната зима,сигурен съм и за тази-ще бъде интересна!!!

30

Анонимен

преди 10 години

Ако на мястото на момичето беше някое от децата ти,дали щеше така да говориш,родоотстъпник мръсен.ОСТАВКА г-н Олигарски ОСТАВКА.

29

Анонимният

преди 10 години

Слабоумният *** плювнелиев ще има да се озърта като съсел в брашно и няма да тръгне да си подава оставката. Къде сте видели герберско прасе с чест и мъжко достойнство, на които да държи ??? плювнелиев не мисли за децата си, защото те ще носят на гърба си товара от неговото малоумие и ***. Трябваше да си тръгне навреме с чест и достойнство, но като нема акъл...