140

Mangi4a

преди 10 години

Събудете се и вижте... Великият Борец за Справедливост, Неотразимият Коцкар, Виртуозът на Ножицата, Чичосамовата Поразяваща ръка, Непобедимият Каратист, Путинският Самбист, Владетелят на Кемпото, Чаровникът от Страната на Славчо Три фон Чук, Господарят на Пяната и Повелител на Всички Огньове, Искуснтият строител на Сметища и Разпоредител на Бунища, Валякът на Асфалта, Геният на Стратегиите, Чичкото на Паричките, Баткото на По-малките, Таткото на По-големите, Сладурът боко тиквата. Да!

139

бях в Атон

преди 10 години

1600EUR bill pleaseдпс и атака = победаааабат' сали, лютви, волен, цар киро, пеевски = истинските патриотиииидавайте ние сме оТзад, победааагледайте alfa + tv7 = телевизиите на истината и пеевски.

138

Анонимен

преди 10 години

Време е да се събуди тоя народ ,за да не оставим България на *** и чужди интереси.Нашите деди са били велики, мачкани толкова години да докажем ,че не сме загубили и да си върнем БЪЛГАРИЯ

137

Мирко

преди 10 години

Време е да си ходи това правителство. Всеки ден в страната влизат над 100 човека нелегално - сириици, *** и всякви ***. Тези хора кой ще ги издържа. Щели да бягат на запад. На запад си има много от тях и освен това те нямат никаква квалификация.Евросъюза ни бил давал пари за бежанците. От какъв зор Евросъюза ще налива пари за азиатци и африканци.плащат за емигрантите.Телевизиите ни натякват как трябвало да помагаме на емигрантите да се ингрират в обществото.Манипулацията на народа е пълна!

136

Допълнение

преди 10 години

Боко са му свършили парите покрай тия протести...

135

От село

преди 10 години

Като знам журналистите какви са в БГ .Кандидат журналистите(протестиращи) рано влизат в занаята , и са на практическо платено занятие да свикват да манипулират обществото.

134

Анонимен

преди 10 години

1тоя отвратен жълт цвят къф е бре,Днес .бг -то ,а?2. по темата - тия които се събудиха като видяха на какъв хал са/сме и избягаха на запад

133

99340

преди 10 години

Напишете в Гугъл " окупатори и контраокупатори" и вижте видото от първите линкове от господари на ефира. Това е истината за протестите. В този форум има мноого платени червени драскачи.

132

Анонимен

преди 10 години

До БараковКви кошници бе ***?:)Видя се какво ядът хляб с лютеница.Ей добре, че е тоя Буда да крепи протеста с пари за лютеница, че иначе айфоните ли ще си ядът?

131

Хектор

преди 10 години

Не пуска кокала тая *** бе,еееейййййй,по корем ще се влачат сини,червени,турци,атакисти само и само да не дадът на народа да живее.

130

Дианчето

преди 10 години

До 139: а ти пък си много работлив-няма що! Червен дядка или червена бабишкера.

129

Бараков

преди 10 години

Тва студентите прости ще си останете като Тиквата дето ви праща кошнички с плюскане и македонска наденица.Свърши назначаването на Калинки.Та затова почвайте да учите че гладни ще умиргате.

128

аттилакиссе

преди 10 години

До бай Иван Да та е..е който те фане! Ако проспиритетът ни зависеше от тези хапльовци ,дето мълчаха, като тъпани, когато ГЕРБ ,Тиквата и Дянков си развявяха коня на воля ,то тогава то тая държава ,,ке руча жабетата,, Пенсионерите така и не дочакаха обещаното от Герб,,незабавно и несимволичво увеличение на пенсиите,, а за младите подаръкът беше безработица на 250000х.младежи под 30г. А през това време ,,АВИООТПЯД28,, кугъри , Преслави .Абе хей живот здравей, здравей!

127

Анонимен

преди 10 години

Определено ранобудните студенти имат по интелигентен вид от пернишките контри , между другото как беше абревиатурата на пернишкото висше училище което откри на времето цървула Гоце Първанов , някой ще припомни ли .

126

рудан

преди 10 години

До Pixie А правителството на ГЕРБ(бкп) направи така, че да се пали народа.

125

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ ХОРА СА НА УЛИЦАТА ЗАРАДИ НАС, ЗА ДА ИМАМЕ НИЕ И ДЕЦАТА НИ ПО-ДОБЪР ЖИВОТ.А НЯКОИ НЕДОВОЛСТВАТ.СТРАННО.

124

Pixie

преди 10 години

Това правителство няма да се махне докато не ни направи толкова бедни, че вместо ток ще палим свещи и съчки февруари месец.

123

Анонимен

преди 10 години

gospodari/?go=video&p=detail&videoId=8892Толкова по въпроса за *** от тройната коалиция и мършите, превърнали срамен оглушарски, бат сали, мишо л*айнара, доган, болен и местан в свой идоли!

122

Анонимен

преди 10 години

тоя урунгел дето е на снимкати ли ще ме събужда.много още трябва да преживеят за да разберат за какво става дума.тежкото започва когато тати спре да дава парички .а те още не са го почуствали това

121

detelina

преди 10 години

Аз питам, има ли главен прокурор, и ако има-кога най-накрая ще има политици в затвора, и там е за хора!?Политиците са виновни за всичко, ама и народа,чака 24 години хубаво да затънем, и чак сега се сетихме!?Ми то всичко е разрушено, опоскано, изядено, продадено,откраднато!ТРЯБВАТ НИ КРУМОВИ ЗАКОНИ!ИАЧЕ БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА!!!!