15

sasho

преди 10 години

не виждате ли ,че България загива бавно но сигурно .всичко годно бяга на вънка ,раждаемостта е под нулата .вие сте тръгнали да плуете русия каква била.нали не живеете там ,нямате нищо там какво ви бъркат руснаците или ,който и да е било.нашите пенсионери в кофите ровят заплатите за един ши.ан ток не стигат камо ли за ядене дрехи смейство.българио колко си мизерна ти и колко са прости твойте деца ,толкова ,че след 100 години и помен няма да има от тях

14

до 18 от славянин

преди 10 години

Да бъдат европейци означава да бъдат гейове, педофили и всякакви други ***! Дано никога не бъдат еврогейци, а да си останат нормални хора

13

patica s laina

преди 10 години

До Петолъчка в сърцетоНяма никакви ранни студове, за Якутия това време е нормално.

12

славянин

преди 10 години

Колкото и да се пенят чифутофилите, ако не е Русия Европа ща умре права без нейните ресурси! А Русия за разлика от Европа не изнася по цял свят гейско-педофилски ценности, защото ги няма! Днес сутринта чух по една ТВ, че еврогейския парламент щял да гласува закон за съвсем законно подслушване на всичките си граждани и строги санкции за всеки който говори против исляма! Няма по-големи концлагери в света от ''демократичните'' САЩ и ЕС!

11

of

преди 10 години

Като чета коментарите, отново разбирам колко прости хора има....

10

Трудовакъ, до № 11

преди 10 години

Ти по - добре да осигуриш еднопосочен билет за т.н. протестиращи, окупатори и пр. безделници, тунеядци и готованковци, за които не е ясно от какво живеят, след като от месеци са заети с професионално протестиране. В Якутия незабавно ще ги уплътнят за работа, тогава друга песен ще запеят. Работа трябва за този народ, работа ...

9

до 7

преди 10 години

МухахахахахааАре стига бе!!Ще ме скъсаш от смях!!И от какво е този БВП?!?да не е случайно от износ на суровини?А?Всъщност Русия е суровинен придатък на България още от времето на Соца!!Впрочем и на Европа!!Ааааа... и да не забравя! Освен суровини изнася и още нещо!!!КОРУПЦИЯ!!!! На найвисоко ниво!!!Виж ги наште!!Ще си скасът *** да се опитват да стартират прокта АЕЦ Белене!!!

8

Марк до рускиня

преди 10 години

До 8Мдаааааа...Дарагая, следва логичният въпрос:ЩОМ В РУСИЯ Е ДОБРЕ, А ТУК Е ЗЛЕ, ТИ КАКВО ПРАВИШ ТУК?!?Взимай еднопосочен билет за Якутия и марш!!

7

Марк

преди 10 години

Уважаеми русофили, нека се посмеем на следния виц:"От двете страни на Беринговия проток седят чукче /от руската/ и ескимос. Чукчето реве та се къса.Защо плачеш, съседе? пита ескимоса. Ай, ай, ай! Плохие дела! защо бе, човек? Цар Александър, плахой человек!ридае чукчето Аре стига бе! какво ти е направил пък Цар Александър?!Ай, ай, ай!! Аляска прадал, Чукотка забыл!!! Ай, ай, ай...."Найс, а?МухахахахахахаахаааАре не се връзвайте!

6

Ненец

преди 10 години

Въпросната Якутия в "голташка Русия" има два пъти по-голям БВП на глава от населението от европейска България...Всъщност по-голямата част от руските региони са близо до средното за Европа ниво на развитие.

5

li239

преди 10 години

ne znaeh

4

Анонимен

преди 10 години

Какво искате да се случи в голташка Русия, не разбирам!? Повече от логично е и това не е новина.

3

цура

преди 10 години

Псат те елени, ама доходите са им от злато и диаманти

2

Ненец

преди 10 години

Сложете един Роман Абрамович и в Якутия бе, вижте какво направи с Чукотка - третия най-развит регион в Русия...

1

Анонимен

преди 10 години

Другаря Путин знае всичко. Ще ги оправи пи Сталински.