20

Старозагорка

преди 10 години

До Рали - в действителност при опожаряването /поредното/ на Стара Загора от турските орди единствено джамията оцелява. При това опожаряване в Стара Загора са избити около 14 500 души, след това градът е възстановен от хората, които са успели да се скрият из горите и околните села. Само в църквата "Света Троица" са изклани около 2 000 души - жени, старци и деца. Така че аз не вярвам да допуснем в нашия град да има действаща джамия. В кв. "Лозенец" има мюсюлмански молитвен дом - достатъчно е!

19

безанец от Сириа

преди 10 години

Ние безанци от Сириа иска ногу джамиа построи се, ние исска българско момице се зени и роди малки мосльоманцета! Наси братя от Сауди Арабиа даде наз пари за млогу джамии в Блъгаристан, ние безанци от Сириа иска ходжа пее на нас 6 пъти на ден, а когато рамазан, 20 пъти на ден.

18

хдх

преди 10 години

До ИсмаилЕй платен *** отивай си в турцията и си построй ако искаш 20 джамии тук няма да пипате нищо защото нестига че 500 години сте клали и изнасилвали нашите баби и дядовци ами и нагло върху всяка църква сте построили мазните си джамии за да унизите българския народ и да се гаврите и сега се надигате и ревете че не сме толерантни и че било дискриминация. От българския по-толерантен народ няма, но вие минавате всякакви граници и вече съвсем умишлено създавате напрежение.

17

Анонимен

преди 10 години

Добре де Бранник, какво да направим ние българите за да защитим земята си?

16

Бранник

преди 10 години

Ще имат претенции. Боко прави в Анкара съвместно заседание на българския и турския кабинет. Офшорко участва в мюсюлмански религиозни обреди на които обещава джамиите на турския министър по балканските въпроси. Не може за всичко да е виновен Ореширскои.

15

Анонимен

преди 10 години

Братя Българи, готови ли сте да защитите земята си, земя на Левски и на Ботев?!Защото аз съм готов!По добре ще е да пролеем кръв от колкото да ни пеят ходжи!

14

Анонимен

преди 10 години

Всички мюсюлмани, които имат въобще някакви претенции към българската земя, едно ще им кажа: раничките и да ви няма, защото сте ***. Съмнявам се изобщо, че сте разумни същества

13

Анонимен

преди 10 години

построена върху основите на православен храм и тракийско светилище.за каква собственост претендират. имота е общински

12

максим

преди 10 години

протеста беше отганизиран от НФСБ национален фронт за спасение за България и друг път журналиста това да го споменава не да казва истината с половин уста

11

Анонимен

преди 10 години

Исмаилее, Исмаиле, много си ***, бате! Дали е от невежество или нарочно се лигавиш, няма значение. Богохулството си е богохулство. Бог е Един и Той няма нищо общо с едно от местните божества на Мека с името Аллах, нито неграмотният епилептик Мохамед има нещо общо с Христос.

10

човекът

преди 10 години

Религията трябва да се забрани като цяло,стига сте лъгали хората за богове и прочие само да зимате пари,трябвая да се вярва на науката,В името на религийте са избити милиони,на кого му е нужно това? Кога ще озрее това общество?

9

StoianIvanov

преди 10 години

До Рали1Mnogo dobar vapros

8

Исмаил

преди 10 години

Ислама е българска религия и нейните последователи са тук от 1000г.Каква турска не разбирам?А и мюсюлманите се увеличаваме в аритметична прогресия. Иване,ти как смееш да ми говориш така в МОЯТА РОДИНА и моята земя?

7

razaniya

преди 10 години

До Дончо ..da ti go turna vıv ustata....razaniya.....

6

иван

преди 10 години

До Исмаил--да отидеш на майната си да си построяваш каквото искаш и колкото искаш не в моята земя и РОДИНА

5

КУКУ

преди 10 години

КАК МОЖЕ ДА ИМА ТУРСКИ ИМОТ ВЪРХО БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ , БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ ТУРСКИТЕ *** ЗА ХРАНА НА РИБИТЕ

4

Исмаил

преди 10 години

Би трябвало да се върне джамията.Хората да няма да се молят на пътя? А и се увеличават молещите се!Какъв е тоя двоен аршин

3

Дончо

преди 10 години

"Обявена е за паметник на културата през 1927 г." Главното мюфтийство сигурно очаква като БСП са на власт да им подарят джамията. Алчни нахалници. Най-древния български-тракийски град няма да бъде център на мисюлманска религия каквото ще да става.

2

666

преди 10 години

Какви джамии, какви турски имоти бе ,това са пълни глупости!Всичките тези турски "храмове" са построени върху основите на християнски църкви и тракийски светилища.Тогава какво правим като им ги даваме - просто предаваме българското в чужди ръце и което е най-жалкото това се прави от българи но с малки мозъчета!

1

Рали1

преди 10 години

Какви претенции и кой има за нещо,построено върху разрушено тракийско светилище ? Поробителите са унищожили паметници от хилядолетната тракийска култура,500 г. са грабили и убивали,и пак не са сломили българското население."Според историците Ески Джамия е построена през 1409 г. върху останки от светилище на траките и средновековна православна църква. Обявена е за паметник на културата през 1927 г."След като Стара Загора е била изцяло опожарена,само тази сграда ли е била запазена?