134

Мариела

преди 10 години

Дано не излъжат студентите. Като гледам кои преподаватели ги подкрепят страх ме хваща, всичките са хора на Иван Костов и ДСБ. Провалилата се Анна-Мария Тотоманова защо не направи нищо като зам.-министър. Днес усвоява милиони левове от проекти и си гласува хонорари от по 11 000 лева. Затова подкрепя протестите тя, защото кранчето и скоро ще спре и няма откъде да точи пари. Ами Ал. Кьосев - що пари свлече този наглец от Университета и от политиката. Какъв учен е той??? Ами Радка Влахова- на една лекция не влиза и пие по цял ден в Кривото, но и тя подкрепя протеста. Пазете се, мили протестиращи,

133

Уха

преди 10 години

До коментарТо 41 народно събрание беше направо цвете. Хайде да не припомняме тяхната работа и неграмотност.

132

dam

преди 10 години

До dragkoИ ти отиди , може да им трябва .

131

коментар

преди 10 години

Тези, които твърдят, че студентите са платени - как ще обясните тогава подкрепата от български студенти, които учат в чужбина - да не би и те да са платени? Младите българи искат оставката на непрозрачното и безочливо управление, както и разпускането на едно крайно непродуктивно и вредно за страната 42-ро Народно събрание.

130

dragko

преди 10 години

Дарявам на окупаторите дамаджана отлежала сунгурларска ракия,един прът луканки и пет ***!Ай наздраве....

129

Аноним

преди 10 години

Не е възможно тоя старец да дарява от добро сърце сума от 500 лв.Та те-старците очакват с нетърпение да разберат по колко левчета ще получат за Коледа Явно е че тези пари са дадени от някой отгоре.Защо телефонът който е записал е фалшив,Нещо на гнило замирисва

128

Анонимен

преди 10 години

До 138: Защо ли, ами защото по-нагли от правителството и тези които го подкрепят няма. Ако наредят да ги разгонят съвсем правителството ще си подпише смъртната присъда. Долнопробни комунисти.

127

Мамантос

преди 10 години

Чудя се, защо правителството не нареди на заптийетата да разгонят и натупат тази *** от ***-келемета, осребряващи при това тъпоумното си усърдие да угодят на западните си сутеньори-сатанисти.Всичко маже да се реши с 1-2 взвода полицаи с палки и щитове. И после -- спокойствие. Това е унижение за едно правителство, да не смее да нарита задниците на самозабравилата се гмеж от нагли неграмотници с огромни претенции.

126

Pasi

преди 10 години

ТалибаниТалибани на екран.Сякаш сме Афганистан.Тайпинг пойнтските пинизи,с инвестиция -мангизини доведоха до там.ВУЗ-ът ни- Афганистан!Ученето забранявати към бунтове склоняват.Мислят се за много свежи,талибанските невежи.А народът дет ги храни,за да учат калпазани,гледа вечер на екран:-талибан в ***.Паси,30.102013г.

125

Анонимен

преди 10 години

НАЛИ ИСКАМЕ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА? НЕ СЛУШАЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ СЛУГИ НА МРАКА И ОМРАЗАТА. ТУК И СЕГА НИЕ ЩЕ ДАДЕМ ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА ДЕЦАТА СИ.

124

Анонимен

преди 10 години

НЕ СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ОБСТАНОВКАТА В БЪЛГАРИЯ? ИСКАМЕ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ? ИСКАМЕ ДЕЦАТА НИ ДА ЖИВЕЯТ ТУК? СЕГА Е МОМЕНТЪТ.

123

МОНЕВ

преди 10 години

До БЪЛГАРИН : СЕДЕСАРО -ГЕРБЕРО -СИМЕОНОВСКА ДЕМАГОГИЯ В ДЕЙСТВИЕ ! БЕЗХАБЕРНИКА БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ПОДУШИ ,КАМО ЛИ ПРЕМИЕРСКО НАЗНАЧЕНИЕ ! ДС ,ЕДИН ПЪТ СЕ ЛЪЖИ,НО ТОЗИ ПЪТ ТОЯ ГЛАВОЧ МНОГО ГИ НАКИСНА ! ЗАТОВА ,НА СМЕТИЩЕТО ПРИ БАТ СИ КОСТОВ !

122

Анонимен

преди 10 години

класически трик, познат от играта "Тука има - тука няма": Пенсионер прави дарение от 500 лева, след което протестиращите му ги връщат.

121

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Някои,дето пишат по сайтовете са забравили,че указанието на демократите е всичко лошо да се пише на комунистите и за комунизма,включително и жестоката разправа с нашия народ след 1989 година от ей тези ,които сега тичат по улиците и сквернят свещената сграда на СУ

120

Stefanoff

преди 10 години

Ситуацията е много тъжна, за съжаление. Давайте да се обединяваме, да не говорим един против друг, защото сме оставени сами на себе си. Всеки се е отчаял в собственото си тясно пространство, всички сме бедни и озлобени. Едно е сигурно: зад контрапротестите стои БКП/БСП. Системата ще се върти докато ние я подхранваме. Станишев е на власт заради наивните хора по малките градчета и села, които гласуват от носталгия по младежките години.

119

Венелин

преди 10 години

А парите от герб ще върнат ли?

118

сТУДЕНТ

преди 10 години

Дерзайте млади ТРОЦКИСТИ, Обаче бъдещето не е ваше,а на ония, които стоят зад вас и на вашите преподаватели, които стояха на лекциите в университета пред вас,

117

СОЦПРОПАГАНДА??

преди 10 години

Против Герб, Костов, още??А БКП/БСП?64+23 години?Бореха се ПРОТИВ КАПИТАЛИЗМА, като дойде КАПИТАЛИЗМА- пак са БОРЦИ- този път отново за СОЦИАЛИЗЪМ, да бъдат извън Европа, защото си ОПЛЕТОХА КОШНИЦАТА като "демократи"!!ЛИЦЕМЕРИ! НИщо няма в главите им.ЗА БКП/БСП защо не пишете????

116

Михаил

преди 10 години

119, нека го поискат. Само включи и списъка за ДПС, БСП и АТАКА. Дали ще е толкова кратък? Едва ли...

115

Nicolas_1

преди 10 години

До ОкупаторитеА ти си върни парите на Доган, Пеевски, Станишев, защото хич те няма в платеното писане.