125

Жорж

преди 10 години

Събуди се Българинооо... За пореден път те правят на ***. Помислете, дори и тези които си плащат осигуровките, когато посетят болница пак се бъркат в джоба и плащат отново. Парите се крадат от управляващите. *** мръсни и крадливи.

124

Ivan Simeonov

преди 10 години

Kакво здраве конопищице?Ти плащаш ли за нещо в магазина без да си го получила?Ха познайте кой са тези пловин милион...близко до акъла нали?***,онези същите ***,които соросовите НПО-та наложиха в България да се наричат роми..???Едно е ясно,ние им плащаме тока!Ние им плащаме здравните осигуровки,ние им плащаме данъците,и всичко!!!Защото *** БЪЛГАРИН НЕ ХРАНИ!!! Народна мъдрост!

123

Мей-мей

преди 10 години

Не се ли направят лични партити,нищо няма да се промени.Цял живот пращам здравни осигуровки и никога няма направлениили каквото друго е необходимо.Добре че си направих лична здравна застраховка,че малко се облекчи положението.Направета една болница за бедни и неосигурени и там да се прави за тях,това което е възможно.

122

тцЪ

преди 10 години

За да не искат да си ги плащат има причина - и тя е в това, че независимо какво плащат като осигуровки, в края на краищата, за да получат адекватна медицинска помощ, трябва да си доплатят. Тука не включвам безработните, които НЯМА от къде да намерят пари за осигуровки, и ***, на които им е през отверстията за осигуровки.

121

Валери

преди 10 години

То НАП не спи, а прибира по собствените си сметки, най-вече ръководството и за това няма и да има пари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

120

Анонимен

преди 10 години

В касите догодина текучеството ще е 50 % . Тая година е 30 %. Да видим кой ще ви работи без пари уважаема Тодорова. 400-500 лева заплата от години - крадлива ръководна пасмина такава.

119

БГ

преди 10 години

НАКАРАЙТЕ ***-ВАШИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И НАЙ-ГОЛЕМИ КОНСУМАТОРИ НА БЕЗАПЛАТНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-ДА СИ ПЛАТЯТ ОСИГУРОВКИТЕ.ЗА САТЕЛИТИ,РАКИЯ И КЕБАПЧЕТА ПАРИ ИМАТ,ЗА ЛЕЧЕНИЕ НЯМАТ И ЦИЦАТ ОТ НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ,ЗА КАКВО ПЛАЩАМ ДА БЪДА В ЕДНА СТАЯ С ВМИРИСАН НЕОСИГУРЕН КРАДЛИВ ***,ЗАЩО ТОГАВА ПЛАЩАМ?

118

Mangi4a

преди 10 години

"Половин милион българи отказват да плащат за здраве" НЕ ОТКАЗВАТ. НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ.ТО И СМИСЪЛ НЯМА!бе-е-е-е-***-е-е-е-е

117

Анонимен

преди 10 години

до съвестното - бе-е-е-е-е...Такива като теб могат да "Четат и гледат"?! Айде, бе-е-е-е-е...Нямало комунистическо управление - бе-е-е-е-е....Он съвестно си плащал - бе-е-е-е-е....Издържал пенсионер, ученик, студент, ***, военен, полицай, държавен чиновник - бе-е-е-е-е....и още една дузина наглеци- бе-е-е-е-е....Голям умник е - бе-е-е-е-е....Поне дал Бог ***, на територията - бе-е-е-е-е...Аман от такива - бе-е-е-е-е!!!бе-е-е-е-***-е-е-е-е

116

Анонимен

преди 10 години

Наскоро в едно интервю А. Райчев каза, че в Б-я има 400 (болници, 58 ВУЗ-а, 25 банки и само 6 мелници и че нямало начин която и да е система да издържи на това състояние. Кой допусна да има 400 болници?! Повечето работят с НЗОК. Кой допусна източване на касата чрез неплащане на осигуровките за тези, за които трябва да плаща държавата, търговете и цените на лекарства и консумативи и т.н.? А после "Защо хората не плащат?" Ами ето затова не плащат. Разрухата се проектира от върха надолу.

115

Анонимен

преди 10 години

Политиката на висока безработица и ниски заплати води до фалит здравеопазването и образованието, защото те разчитат на пари от данъци и осигуровки. Когато имаш висока безработица и ниски заплати, трябва да вдигнеш данъците на богатите и на тези които могат да плащат иначе цялата система върви към фалит. Другата възможност е да се приватизират болниците и училищата, но тогава само богатите ще могат да се лекуват и учат, а останалите ще трябва да умират или да живеят на помощи.

114

Mangi4a

преди 10 години

До Анонимен 116Значи вие, които съвестно си плащаме осигуровките издържате МАФИЯТА, объркан мой честен и точен съгражданино!

113

Mangi4a

преди 10 години

До Анонимен119Кой плащаше, умнико?

112

Анонимен

преди 10 години

За наивниците искам пак да подчертая, че в миналото, нито образованието, нито здравеопазването беше безплатно.

111

ами сега

преди 10 години

Тя сама си е отговорила , нямало българи , дефицит мааму няма българи, няма и динеро , свиквай майна няма и няма и няма и няма и няма няма няма и пак няма ! Как беше лафа като не ти изнася изнасяи се ...... , дефицит мааму , пък янките си печатат ли печатат щот могат .

110

Анонимен

преди 10 години

Амии, нормално след като не го получават

109

Анонимен

преди 10 години

Чета и гледам, че има много нагли типове тук. Единият писал, че имало комунистическо управление и затова не плащал, другия че нямал пари, третия че Боко бил еди какъв си. Значи ние, които съвестно си плащаме осигуровките ще издържаме пенсионер, ученик, студент, ***, военен, полицай, държавен чиновник и още една дузина наглеци, които не искали да плащат. После като ги заболи ***, тичат до болницата, почват да реват и да плюят системата. Наглеци.

108

Mangi4a

преди 10 години

До За кравата на снимкаЧичо Сам им плаща да ни морят, ама ние сме гадни -- не мрем, че и доктори търсим)))

107

8

преди 10 години

Ако имах възможност, НЕ бих плащала! Първо, защото компанията, в която работя, ме осигурява в допълнителен здравен фонд, който при всички случаи е по-надежден. Още повече с него не ми се налага да плащам потребителска такса всеки път като посетя лекар. Цената на такъв допълнителен фонд е към 300лв. на година, поемат и лекарства. Ако имах законовото право, нямаше да плащам здравни осигуровки. Вече видяхме и как хора, плащали цял живот са оставени да умират от лечими болести!

106

За кравата на снимка

преди 10 години

Осигурете на този народ нормални доходи, за да има от какво да цицате!Като нямаш крава няма да пиеш мляко.