42

Анонимен

преди 10 години

Руските *** от aтaкa прaвят нaродa нa бaлaми, зaщо дa имa зaбрaнa дa се продaвa земя нa европейци, aми зa дa я купувaт руските ибрици зa жълти стотинки и зa дa нямaт конкуренция в тaзи aнтибългaрскa дейност! Пълнa и строгa ЗAБРAНA зa куоувaне нa бг. земя трябвa дa имa зa всички ИЗВЪН ЕС!!! руснaци, турци, aрaби и подобни, aко сa зaкупили имот тук дa им се КОНФИСКУВA AВТОМAТИЧНО!!!

41

Патриот

преди 10 години

Хора, ако българския народ не излезе на улицата и не прогони тази политическа *** със сила България ще потъва надолу. Партиите в парламента са продажни и са управлявани от външни сили и повечето ефирни телевизии също.

40

георги

преди 10 години

Земята е най-ценното, което имаме българи! Колко КРЪВ се е проливала в миналото ни за нея! Ако ни я вземат ще бъдем и у дома чужденци!

39

Цеко

преди 10 години

Местан бей ! Ако знаеш кво ти мисля , на часа ще се изпариш от България !!! Марш в Анадола , там давай акъл какво да си правят земята !!!!!

38

СТАМБОЛОВ

преди 10 години

НЕ ПИПАЙ ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА, КУЧЕ!

37

НОНА

преди 10 години

ТУРСКИ ШПИОНИ-ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!ДПС ПОТВЪРДИХА ,ЧЕ СА ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ !! НЕ ***,А ЗМИИ ,В ПАЗВАТА НИ СА ТЕЗИ ТУРСКИ ДЕПУТАТИ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ! ! НЕ КОЙ , А ЗАЩО ГИ ТЪРПИМ ОЩЕ ДА СА ГАВРЯТ С БЪЛГАРИЯ!ДА СИ ХОДЯТ ТАМ В МАЙКА ИМ - ТУРЦИЯ!

36

коста от село

преди 10 години

Сринаха икономиката ни,унищожиха земеделието ни.Опитват се да посегнат на едно от малкото останало българско на българите.Ще кажете-че какво толкова.Ами утре няма и да ни позволяват да стъпваме в цели села и землища защото ще е чужда собственост,а знаем как на запад защитават частната си собственост,тяхната разбира се.Еничарите от ДПС отново показват истинската си мутра.Съгласен съм с Рали1.Майната му на ЕС,ако не зачита суверенното право на българите да запазят своята си земя.Ако трябва и скръв

35

бай Тъпчо

преди 10 години

Абе кой си мисли че земята дей я купил е негова-многу са лаже бе,то таз земя е била тука още преди хора да има и ще бъде още кога вече никой нема да има,та кой е купил пръвата земя и от кого бе та после зел и той да я продава?!Сичко сий на Природата и човяците са лажат едни други и си продават нящо дет нито са продава,нито купува.Можеш си продадеш къщата дет си я прайл с ръцете си,гроздето дет сам си посадил и отгледал ама земята-да имаш да земаш...ама то хората сме прости,та си верваме де...

34

не син

преди 10 години

Страшни *** са налазили България ! Феса Местан,Гея Станишев,Лоения Пеевски,Психопата Сидеров,Гнидата Бареков,Слабоумния Бинев,Недоразумението Мишо " шамара" и т.н. ! Ужас ! И после се чудим защо студентите не издържаха !

33

Рали1

преди 10 години

Бистрият ум ,г-н Местан,на българите ясно каза,че земята е българска,земята не се продава.Не смейте да посягате на храната,на имота,на това,което носи живот на хората ,които векове наред са използвали и опазвали с цената на всичко!Това е поминък,храна,работа и печалба,сила.Който държи храната е силен,не може да не го знаете.Парите са стока,но не всеки може в днешно време да има достатъчно.

32

Анонимен

преди 10 години

Нищо ново нямa дa се случи, един комунист дa кaже че вместо зa Бсп, щял дa глaсувa зa aтaкa. Те двете " пaртии" сa с един и същи контингент! ДПС сa aбсолютно ПРAВИ, никaкъв " морaториум" не трябвa дa имa, зaщото Бългaрия е Европa! Друг е въпросa, че извън ЕС никой не трябвa дa може дa купувa бългaрскa земя! ТОЧКA ПО ВЪПРОСA!!!

31

georgi

преди 10 години

За продаване не остана друго, освен земята, след нея въздуха, може и светлината, а после мрак пълен и страшен. Защо не продадем и държавата и без това всички управници вече си закупиха имоти в Европата и по Света......горките българи......

30

Dido

преди 10 години

Абе DNES.BG защо не пишети нищо за това че съда изкара маргините чисти като пеленачета?!?! Да върнем държавата на хората - нали това обещаваха БСП?! Е май я връщат на хората на които са обещали, а "независимите" медии мълчат!!!

29

Анонимен

преди 10 години

Ако падне мораториума цялото ми семейство и не само то на следващите избори ще гласуваме за АТАКА а не както преди това -за БСП.

28

Албена

преди 10 години

Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.alarmanews/?p=5790

27

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Няма българи вече в тая държава. Останали са само ***, турци и комунисти !

26

Komunist

преди 10 години

"В последно време се улавям, че мисля често за Народния съд. За причините, които са го предизвикали. За присъдите...За убийствата, непосредствено след 9 септември...След 23 години грабеж и предателство, започвам да разбирам онези хора....stavas KOMUNIST /ot tezi izvergi, koito ot podobie na durzavica ot 19 vek suzdadoha DURZAVA /Ste im uvrijat mozucite na horata, no dali ne ste e kusno...Pri segasno nalicie edinstveno na TERITORIA..., a sled 15god-DALI I TOVA STE IMAME???

25

Анонимен

преди 10 години

Тоя и тези около него трябва да се изказват от затвора,а не от парламента-би им отивала униформа на райета.Каква наглост само-хубав човек с пушка да го сочиш.

24

Сър Пичук

преди 10 години

Турците така или иначе нямат право да купуват земя у нас, а Турция ще влезе в ЕС след 2100 година, а Ердоган отдавна никой няма да го помни даже тогава. Смешниците от атака и бсп искат моратотиума да остане за да могат техните обръчи от фирми да изкупят земята на хората за без пари и после да я препродадат на европейците на 5 пъти по-висока цена след като мораториума падне и да забогатеят от това... елементарен трик и не е за вярване че има ***, които се връзват, че тези са патриоти.

23

Божо

преди 10 години

местан играе опасна игра !!! дребното човече сидеров няма какво да губи и като нищо , ако комунистите си променят позицията по мораториума , ще свали правителството. Ако сидеров свали правителството заради мораториума, той ще излезе като "герой" и ще влезе в следващото Народно събрание !!! Може би това е идеята на дпс, да налее малко "системи" на трупчето сидеров !!! дпс и атака са съдружници ООД !!! ГНУСНА АЗИАТСКА СЪВЕТСКООСМАНСКА ПАСМИНА !!! ЗАТРИВАТ НАШАТА БЪЛГАРИЯ !!!