11

Само малко ГРОБ

преди 10 години

Искаме Само малко ГРОБДа протестираме!!!Да се борим за придобивките от последните 5 години. Да върнем ББ защото само6 се самозапалиха - трябва още! Само малко...И 200000 фалирали фирми.И 500000 безработни.И рекет на всички дето мърдат.На последно място по доходи в Европа.На предпоследно място по удовлетвореност в света.И на първо място по корупция в Европа.И на последно място по свобода на печата в Европа.Само малко...Изяде живота на цяло поколение, само малко ...

10

Mangi4a

преди 10 години

На властта ще и попречи, ако тия 150000 студенти останат на улицата. Дерзай бате Бойко! Ти все едно не си учил, но си станал човек. Нищо, че с малка буква -- важното е пари да имаш.

9

Анонимен

преди 10 години

Лицето Вазов е мошеник с аналог само в парламентарните среди. Независимо от това, че има известна логика изказването му, не е той човека, който има моралното право да го направи.

8

Анонимен

преди 10 години

Явно студентите са го закъсали финансово и са свалили цените.Сега топката е в ръцете на умните и красивите, че парите може пак да свършат.

7

Гошо Самолета

преди 10 години

А защо на снимката е Р.Овч.?

6

ВУЗФ

преди 10 години

Първо искам да подчертая, че от такива платени новини няма смисъл. Няма да докарате повече студенти, нито ще станете по известни. Защо въпростният г-н Вазов само определени телевизии го излъчват? От всеки проблем гледат да си направят реклама. НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА !!!

5

Илко

преди 10 години

Бих попитал господин професора дали позволява на някое от децата си да "окупира" кухнята у дома му, или тоалетната и му се наложи да ходи по тези си нужди до съседа как би реагирал? Хубави са думите господин професоре, но когато става дума за теория и практика на упражняване властта, човек е хубаво да мисли, преди да говори.

4

Удобно само за някои

преди 10 години

Като излязат на улицата, няма ли да нарушат технологията и качеството на учебния процес?Как ще им преподават,докато младежите са на улицата? Как да получат знания,докато скандират пред университета си?Друг обаче ще спечели от това - преподавателите ще влизат в аудиториите,там все ще се намери някое и друго студентче-подмазваче и ще може да се отчете,че учебният процес си върви,ученолюбивите учат /и точно тези няма да ги скъсат през сесията/,а навън някакви хулигани крещят!Елементарен си,Вазов

3

Фин Мин

преди 10 години

Съветът на ректорите вярва в морала, интелигентността и достойнството на студентите - как няма да вярват като живеят от техните парички - много вярват даже.

2

Социалист

преди 10 години

ГЕРБ нямат толкова пари макар студентите да се продават за жълти стотинки

1

kfjgk

преди 10 години

Този на снимката е един рядко срещан алчен ***. Жалко че носи такава велика фамилия, жалко и че изплува на повърхноста и сега- през ден трябва да му гледаме физиономията...