22

vyara dimova

преди 10 години

Реформаторите са бита карта, докато Кунева им е начело.

21

Илияна

преди 10 години

О, ама не се и съмянвам, че всички от кръга Капитал ще подкрепят псевдо Преиздента за каквото и да е било! В крайна сметка, целта тук е да се лансира както Реформаторския блок, така и самия кръг Капитал във властта по непряк начин! Това, всъщност са кукловодите на Росен Плевнелиев!

20

laura

преди 10 години

Ужасно безличен човек ми е Плевнелиев. Може да е интелигентен, но пак си остава престъпник, той е един интелигентен престъпник и слуга на ченгето -мутра Борисов.

19

Анонимен

преди 10 години

колкото по-рано приватизират Топлофикация, толкова по-добре, само точи пари от бюджета, краде направо, да стане частна и който иска да се включва, който не ще има куп алтернативи, който не плаща да се разбира с частника, ако частника не го устройва да спира и да си ходи, чисто и просто, иначе с десетилетия се краде от общата хазна и няма да спре никога, ужас безкрай

18

Izvestniq

преди 10 години

Тези реформатори да внимават много какви ги вършат, защото Росен не е идеалния човек, към когото да изразяват своята подкрепа. Напоследък му се клати много поста и не се намира в идеална позиция. В крайна сметка само те го подкрепят в последно време.

17

avram_bakalina

преди 10 години

няма какво повече да се коментира този казус. тази тема отдавна е изчерпана, ама като няма какво да направят повече президента и реформаторите, тъпчат на едно място. на всички е повече от ясно какво ще каже КС, но явно президента държи да покаже, че има някакви правомощия. вместо да впрегне сили с цел да се излезе от политическата криза, президента се занимава с въпроси, на които предварително се знае отговора.

16

искрено

преди 10 години

Зная , че гласуваха и го избраха за шег на ДАНС, но не разбрах защо го отеглиха.По специално за мотивите за отеглянето му. Ако ова са били несъгласието на ПРОТЕСТИРАЩИТЕ- това е смещно. И аз заедно с хиляди протестирахме срещу Топлофикация през февруари, ама, някой да се стреснал?Защо тогава Плевенлиев не постави също проблемите на протестиращите пред КС.?Кое дава приоритет на едното пред другото. Никой ли не вижда , че Топлофикация я водят към фалит , за да я приватизира някой без пари?

15

политолог

преди 10 години

Другари комунисти-социалисти-терористи, този път няма да ви се размине боя в буквален смисъл. Това не е 1944 г. , а е 2013 г. и няма да продължавате де се подигравате с народа. Сега студентите не стачкували правилно, а Бюреков е праведен защото вие го подстрекавате. Разберете на всеки народ му свършва търпението на нас също. Това е .

14

H.Poirot

преди 10 години

Явно реформаторите и те залагат на евтиният ПР , както и президента. Като нямат други силни позиции, сега се занимават с казуса Пеевски !

13

Бранник

преди 10 години

Много журналисти, протестиращи, а сега и Президента доказват, че са с една мозъчна гънка. Тя е казуса Пеевски. Овшорко явно го е страх от по нататъшни разкрития на далаверите. Няма време да свика Съвета за национална сигурност за бежанците, няма време да покаже документи за плащанията си, има време да се занимава с една тлъста ***.

12

Анонимен

преди 10 години

Напънала се мишка и родила въшка.Плевнилиев си мисли че сме забравили че защитава собствените си олигархични интереси и не си гледа работата. И че е *** на бат ви Бойко.Крайно време е да не се прави на слънчасал и да подава оставка. Президентството няма нужда от буклуци като него, които кътат откраднатите милиони и въртят тайно далавери с кипърски офшорки. Дори и жена си не може да убеди че става за призидент. Можи би чака палатките пред президентството да обхванат целия площад?

11

Cleo

преди 10 години

Pak kiorfisheci. Horata nqma kakwo da qdat, te otwlichat wnimanieto s edin ot hilqdite bokluci weche 6 meseca. Ai siktir!

10

Валдо

преди 10 години

Те в тоя Блок се събраха всички малки партийки дето народа ги измете преди 5 месеца, а сега искат да вкарат по един или двама депутати всяка партия пък ако има балъци може и 1 евродепутат да успеят да спечелят :))

9

До паникъосаните ком

преди 10 години

Всичко е за предпочитане пред червено-турската крадлива ***, а ти 11-то номерче, внимавай, да не се изпуснеш пред някой като мен, че мамата ти разгонвам

8

jaja

преди 10 години

То пък едни реформатори, то пък... едни протести опозиция , правителство и президент ЩЕ ГО ДУХАТЕ ВСИЧКИТЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ Каквото посеете това ще жънете......

7

Анонимен

преди 10 години

Тя и публиката подкрепяше Левски, ама той загуби с 3:0 от ЦСКА!А псевдопрезидентът да си сезира който иска и да си кисне във Виетна! А кой да свика Консултативен съвет за емигрантската вълна? Само фойерверки, а истинска политика нема, щото акъл и кураж се иска, а не мънкане и квичене...

6

Анонимен

преди 10 години

"Реформаторите подкрепят президента за случая "Пеевски"каква пародия!Порочните лица на СДС и други облажили се от властта, се кръстили "Реформатори" и платените медии ги наричан с това име без да им мигне окото... То, парите не миришат и затова ако платят на медиите, може и гении да започнат да ги наричат...А иначе, заглавието трябва да бъде "Подстрекателите подкрепят президента за случая Пеевски". Просто защото това е една акция за бутане на властта, в която подстрекатели са тези СДС муцуни.

5

Анонимен

преди 10 години

Смешно е Одисей 1. Ако не беше Пеевски нямаше да има какво да правиш цял ден!А така целият ти ден минал неусетно в писане на глупости, като гледам. Оди и до тоалетна де.

4

Анонимен

преди 10 години

Вече като чуя "случаят Пеевски" и избухвам в смях! Какво възмущение, какви пет лева!По "случаят Пеевски" говорят само гербери (победители на последните избори), Плевнелиев (когато му се обадят да говори), разни "реформатори", със заучени фрази и някои журналисти, които не могат или не им е позволено да говорят за друго. Извинете всички изброени, ама що се правите че не сте се виждали в огледало? Всички сте пародия на "случаят Пеевски".

3

До 2

преди 10 години

"Тея охлюви пък кой ги пита!"Аз!А мазен *** си ти.