75

Боже...

преди 10 години

Две седмици ни занимават с ***, аман бре. Не стига, че ги храниме всеки месец еми и сензация правиме от тях...

74

Защо и Какво

преди 10 години

Мненията се концентрират около това да се съжалява детенцето и да се чертае с черни краски бъдещия му житейски път,както и да се обвиняват този и онзи .Има два прости и едновременно много сложни за отговор въпроси на които трябва да се отговори :Защо се е случило това с детето !? и Какво трябва да се направи ,за да не се случва .На ПЪРВИЯ трябва да отговорят политиците/ЛА*НАТА ТАМ СА техни/ на ВТОРИЯ бих отговорил така : РАБОТА,ОБРАЗОВАНИЕ,КОНТРОЛ И ИНТЕГРАЦИЯ за да не случва повече това .

73

Анонимен

преди 10 години

жалко за това русо момиченце. Най-добре за нея беше ДНК-то му да съвпадне с това американско семейство, които твърдеше, че е тяхно. Сега какво бъдеще има? Да го върнат на тази "майка" от снимката, за да живее в нейния коптор? Ужас! Да я вкарат в някой от нашите социални домове? Горе-долу същото е, ако някой не я осинови. Накрая ще се окаже че в Гърция си е живяло по-добре, макар че е било карано да проси и да танцува, за да изкарва пари

72

Бай Рос!

преди 10 години

Не я цитирате правилно. Тя каза: Не профтатох на нея! Моля бъдете коректни!

71

ЦИГАНИН / РОМ

преди 10 години

ПРИ НАС *** ТРЯБВА ВСИЧКО ДА Е ОБРАТНО. НАПРИМЕР: ДЕТСКИ НАДБАВКИ - ЗА ПЪРВО ДЕТЕ - З5 ЛВ. ЗА ВТОРО ДЕТЕ - 15 ЛВ. ЗА ТРЕТО И ВСЯКО СЛЕДВАЩО - 0 ЛВ. НЕЩО КАТО КИТАЙСКАТА СИСТЕМА

70

Темерут

преди 10 години

Е, нали оня кавал Цветелин Кънчев обясняваше как детето не било ромче от българските!? Ами сега?

69

чарли

преди 10 години

КУКЛУСКЛАН вече е време...

68

Анонимен

преди 10 години

CNN: Мария при гръцките *** е израснала нормално и е живяла при условия като на Хотел Хилтън в сравнение с средновековната България! Сашка си призна, че взема между 300 и 500 лева месечни социални помощи за децата й - десет. А ЗА 10 ДЕЦА В ГЪРЦИЯ 1.145 ЕВРО НА МЕСЕЦ! НЕЩАСТНИ БЪЛГАРИ!

67

Dr. Hess

преди 10 години

Незабавно в трудов лагер!!! Да се прилага за всички *** без изключения!!!

66

Adam Cohen

преди 10 години

NE PROUMIAVAM ...KAK VIARVATE NA ZIGANSKI PRIKAZKI ?ZASHTO IZOBSHTO DARJAVATA NI SE ZANIMAVA S *** - PREVRASHTA SE NA MASHTEHA ZA BALGARI I MAIKA NA *** ?

65

lilil

преди 10 години

abe aman ot tija zigani be da ima sakon da ne rasjdat povetsche ot 2 deza da gi lischavat ot sozialno ako imat povetsche ot 2 deza tesi ziganki rajdat samo sa da vsimat sozialni Karat dezata im da prosat bojat gi darjat gi v mrasni uslovia ima gi po ulizite s bebe koeto davat upiatija i zigankata prosi na samata tova e ujasno tejko i gorko i na Germania napadnali sa ja bg.zigani a i dr.eu strani golama pasmina í napas sa *** v bg.to i satvorite sa palni s zigani kradzi i ubiizi ujas e v bg.

64

Huko

преди 10 години

а дали е издала касова бележка? :D

63

Анонимен

преди 10 години

Спрете тези гнусотии по интернет и телевизията.Нямате ли нещо хубаво в живота

62

Ина

преди 10 години

Ще си я иска, разбира се. Та това дете е отгледано вече, готово е за улицата вече, що да не го иска, то ще й носи пари на тая- ще проси, ще краде, ще проституира.... Според мен не трябва и да се взема детето от тези, които са го отгледали, защото така хептен ще остане самичко; в България ще му е трудно, ако говори гръцки...на мен ми е жал за детенцето, то няма вина за нищо

61

Анонимен

преди 10 години

майка ли е това? даже и животно не би си оставило детето, да не говорим да го продаде за пари. такива твари стават само за разфасоване и продажба на органи, съжалявам за грубия израз. да не знаеш колко деца си изплюла, кое къде е, но да си първа на опашката за пари. пфууууу..

60

Анонимен

преди 10 години

До Рали1 А знаете ли какви са правомощията на социалните служби? Те ще са принудени да плащат, такова ни е законодателството. Първо се запознайте с правомощията им и тогава ги обвинявайте. По скоро попитайте прокуратурата защо не съди родителите и пълнолетните съжителстващи на семейни начела с малолетни и непълнолетни след сигнал от социалните. И не е вярно че социалните не влизат в гетата, по скоро от всички държавни и общински институции те са единствените които влизат там. Гонят ги, обиждат

59

Анонимен

преди 10 години

Как са се пръкнали бели руси деца от тия ***?

58

Дo 62

преди 10 години

Напротив съзнават! Съвсем съзнателно раждат много, животнски, защото ги храним, и те знаят това. Те нямат принос, само крадат и рушат. Рушат ей така, без дори за желязо. Защото това е ген дива омраза към цивилизацията. Затова Европа писна, че не могат да се интегрират. Но едва като и се тръснаха няколко хиляди. А ние имаме милион и половина. Сметнето колко взимат от нас за детски и за раждания. Трябва да стане като в Китай за трето и следващо дете глоба. И ... СПИРАЛА! Ако не иска глоба. Ако няма пари да работи обществено полезен труд. А не да е вечно бременна. Но Китай е ДЪРЖАВА!

57

мак

преди 10 години

Продава детето, други хора го гледат няколко години и всичко е ок. Но работата излиза наяве и тогава й "домъчнява" за малката.

56

Анонимен

преди 10 години

Като излязат зад граница са българи, като са в България са ***. До кога държавата ни ще абдикира от този проблем и цялото общество ще се занимава с някакви драми и поне на мен ми се "къса" сърцето за това дете, защото никое дете не заслужава да живее така. Тези родители не могат да му дадат нещо, поколенията напред ще затъват все повече и повече, пълна деградация.Смеем се на клипчетата с ко! не!...и т.н ама никак не е смешно.Трагедия.