67

росен

преди 10 години

много по-добра идея би било на младите хора да се преподава истинската история на държавата ни,причините за сегашното състояние на обществото,моралните ценности на дедите ни през възраждането и ценностите които биха ни запазили като морални хора и българи.за всичко останало имаме специални военни университети и армейско обучение за кандидати в армията.най-малко младите се нуждаят от военни знания в средните училища-кой го измисли?

66

Анонимен

преди 10 години

Не че не казвам че и това не от значение но има много по важни работи ето например на мен никой не ми каза след като завърших средното си образование и когато почнах да работя че трябва да внасям осигуровки че има различни видове осигуряване на пълен на не пълен че някои работодатели даже не ти внасят т.е самоусигоряващосе лице , други права и задължения като гражданин , от кого можеш да потърсиш помощ , как устроени институциите и къде е твоето мяст сред тях, как можеш да ги използ

65

друг анонимен

преди 10 години

До АнонименДецата вече изучават от първи клас безопасност на движението.

64

Human

преди 10 години

На българина колкото и хубаво да му правиш винаги ще иска още и още. И все ще се намери някой недоволен! Аз съм бил в казармата и с ръка на сърцето казвам, че си беше чиста проба селения и не станах по - мъж от това загубено време да козирувам на хора които идваха да гъделичкат егото си. Може би 99% от "шапкарите" бяха с наднормено тегло, приличащи на мазни бъчви, а само устите им работеха за фитнес. Аз толкова порядъчно мързеливи и откорвено глупави патриоти не искам да виждам повече!

63

Анонимен

преди 10 години

До човеками *** като не е успяла да те научи да си оправяш леглото и да си прибираш чиниите, "тъпия" военен ще го направи. Аман от мамини синчета

62

Анонимен

преди 10 години

Вкарайте часове за безопасност на движение, права и задължения в обществото.... военно обучение ще ми вкарват

61

До BG

преди 10 години

"Как да се коментира такава статия на фона на новината че болниците са останали без лекари ?!?!"-Трябва да се коментира на друг фон: Ердоган ни смята за "врата", чисти си лагерите на ССАрмия, от другата страна се появи нова държава Косово, ССА иска Странджа за да си има своя земя, джихадисти от няколко затвора са "изчезнали", БГ се пълни с нелегални, светът е пред финансов валутен колапс ... и т.н. Това с болниците и промишленистта е само следствие от целенасочена враждебна политика!

60

Kitodar

преди 10 години

Подготвят ни за военен конфликт , а такъв неизбежно ще се случи предвид ислямизирането на България ки заселването на новото население.

59

BG

преди 10 години

Как да се коментира такава статия на фона на новината че болниците са останали без лекари ?!?!Г-да фуражки, дето "пазите" България, я кажете как ще воюва българския народ като няма вече кой да го лекува ?!?! Хайде сега "рейнджърите" от Афганистан и Ирак да отидат в болниците в место липсващите лекари !Държавата остана без лекари, учители, инженери и прочее, тъпите *** на Неджми Али се затъжили за казармата !!България няма лекари, няма земеделие, няма промишленост, те за война се стягат !!!

58

мозъчна атака

преди 10 години

"Много се разбързаха по средата на учебната година да го въвеждат."Защо наистина?

57

поручик Бенц

преди 10 години

Идеята е суперлоша.Отново военните търсят работа за своите пенсионирани търбуси,които окупираха охранителните служби.Излишни разходи от наши данъци. Но червените муцуни само това знаят - да ни връщат назад и да харчат, защото знаят, че следващото правителство ще бъде принудено да прави икономии, за да върне стабилитета на държавата и така отново бСП ще дойде на власт.Абе омагьосан кръг, който облагодетелства олигарсите.

56

човек

преди 10 години

До АнонименИ защо някой *** военен, който не може дори да се подписва ще ми казва кога да си оправям леглото и да си прибирам чиниите?

55

Анонимен

преди 10 години

Много се разбързаха по средата на учебната година да го въвеждат. Ако беше нещо наистина от полза щяха да го точат с години.

54

Анонимен

преди 10 години

Практическото военно обучение научава децата на нещо, което се търси и цени във всяка голяма компания - работа в екип. В такива условия се научаваш, че когато искаш нещо да бъде свършено както трябва, следва всички да се включват. В противен случай последствията са за всички. А и "който не храни своя армия, храни чужда". Това е мъдростта на нашия народ

53

Анонимен

преди 10 години

Не е лоша идеята. Факт е, че когато имаше наборна военна служба всички майки на синове признават след приключването на военната им служба, че синовете им не са същите лигльовци, които са влезли там. Друг е въпросът дали в 21 век има нужда от военно обучение. Има естествено, независимо в кой век живеем. Всяка държава си има интереси и ако например една от южните ни съседки реши да преначертае политическите граници на Балканския полуостров, никой на света не може да я спре.

52

Анонимен

преди 10 години

Изглежда целта е да се намери допълнителна работа на рано пенсионираните с привилегии шапкари, които имат афинитет към непълнолетни момичета и момчета.

51

Анонимен

преди 10 години

Може и да има надежда някой да вдене конеца в иглата, но май не е за нас ;-).youtube/watch?v=PXSYHOOnOGs

50

банкеръ

преди 10 години

И как така ще задължите децата да си играят на воина с истински автомати,пехотни мини,ръчни гранати.Които изявява желание прав му път,но моите деца не.Като станат пълнолетни и решат да носят фуражки обучаваите ги по 20 часа на ден,но до тогава ще се занимават със спорт.Аз съм се окопавал,бягал съм до хоризонта и обратно с противогаз,строеви подготовки и други извращения,но при воина ако ме мобилизират ще стрелям по командира си това трябва кухия офицер да го знае,старшинката е след него.

49

Анонимен

преди 10 години

я пуснете *** да им изтъркат табаните от строева подготовка.какво ще им четете лекции

48

Военен бивш

преди 10 години

Изобщо не подкрепям глупостите на комунистите, пардон социалистите. С тази олигофрения след като разсипаха армията сега се опитват да деформират и детското съзнание. Поредната идиотщина на Ангел Маин Манолов.