162

Анонимен

преди 10 години

Само да напомня на големите демократи, че 1917 г. болшевиките които са незначителен брой успяват да завземат властта и вече 100 г. им сърбаме попарата. Тук ситуацията е подобна - 50 хунвейбини пречат на по-качествения материал и го лишават от сконституционни права

161

Анонимен

преди 10 години

Mrasnata MUTRA nema da prestane da trese darjavata trqbva Sretan da dodie samo toi 6ego opravi gadna mutra

160

Коко

преди 10 години

"Окупантите" са политически маши на ГЕРБ. Изобщо не вярвам на призивите им за морал, защото не направиха окупация при управлението на тъпите калинки от ГЕРБ!

159

Ина

преди 10 години

Ама каква е тая мода с контрапротестиращите....Излезе някой някъде и тутакси се явяват контрапротестиращи :)) Чета, че лекарите ще протестират скоро, интересно кой ще бъде "контра" на тях ?

158

Ф-1

преди 10 години

По-прости от герберастите НЯМА!!!!*** от мутри и милисионери!!!

157

Анонимен

преди 10 години

стачкоизменник е първата стъпка към клетвопрестъпник.

156

359

преди 10 години

До ФактПо речника ще ги познаете *** на ББ. Видя ли написана простотия, то ще е все тяхна творба!

155

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен186И после всички ще почнат автоматично да повтарят, че не бил истински. хахаха тука малко гузен не гонен бяга. ;)

154

Анонимен

преди 10 години

Е, как няма да скочат, да не би нашата партия да спи, ей сега ще изтече някой подслушан запис на който Бойко казва, нападайте Университета!

153

qur4u

преди 10 години

А цитата е от ............Монитор. Един от парцалите на Пеевски.

152

Анонимен

преди 10 години

"студентът по книгоиздаване Георги Иванов" Aло, Герги... Ти мислиш ли, че с тази специалност ще работиш цял живот и ще се пенсионираш? МоооооожеШЕ, ако годината беше 1913, ама сега е 2013... То пак има книги и се четат, ама не се издават, не се печатат, не са хартиени... За теб, не окупация, ами и две нулеви години да има- все тая!!!

151

Анонимен

преди 10 години

А ДА НЕ БИ ДА Е ВАШ? ЯВНО НЯМА ДА МИНЕ БЕЗ БОЙ. ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ СА ГОТОВИ НА ВСЯКАКВИ МРЪСОТИИ САМО И САМО ДА ЗАДЪРЖАТ ВЛАСТТА,НО НЕ СЕ УЧУДВАМ КАТО ЗНАМ КОЙ Е СТАНИШЕВ.НЕ РАЗБИРАМ ОБАЧЕ ЗАЩО НЯКОИ РОДИТЕЛИ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ПОВЕЧЕ ЗА 250-ТЕ СИ ЛВ,КОИТО СА ПЛАТИЛИ ОТКОЛКОТО ЗА ТОВА КОЙ И НА КАКВО УЧИ ДЕЦАТА ИМ В УНИВЕРСИТЕТА.

150

Анонимен

преди 10 години

Изгонете фарисеите от храма!

149

Анонимен

преди 10 години

До ... До 171Защото ще има малко кютек.

148

ФЕС

преди 10 години

Е-е-е нямат край "игричките" и провокациите от страна на ГЕРБ!!!

147

БеСеПар

преди 10 години

Бат'Сали е нашият кумир! Ще го направим президент, както левите в щатите направиха *** такъв. Затова драпаме да махнем Плевнята, та да сложим Бат'Сали. Вечна друбжа - КПСС, БКП!

146

Енд

преди 10 години

На тези стотината,като на кошлуковчетата,стипендиите в западните университети са им осигурени!

145

Анонимен

преди 10 години

Никой да не си въобразява , че *** няма да си организират протежетата , та да се направи контрапротест, те организираха ,,спонтанните,, протести през януари , та един контрапротест ли ще им се опъва , на студентите не им е било времето сега да организират протест , а като се пенсионират ли ще им е времето , когато разберат че са били излъгани като поколението което протестираше през 90-те години , а ,,демократите ,, се оказаха преподаватели от Партийната школа като Костов .

144

Анонимен

преди 10 години

Какви са тези латински изрази Алма матер Аллах Акбар напишете.Не можете ли да пишете на български Университет стачкаКогато бяха изборите разнасяхте пици и сервирахте по заведенията , сега решили че не им харесва. Сега ще търпите резултата на вашето бездествие и апатия към изборния процес.Като сте толкова умни, да бяхте създали партия с програма, а не само да искате бира и лозунг ИСКАМЕ!

143

бивш студент

преди 10 години

Какви студенти са тези в България *** като техните преподаватели ходят на 5 места едновременно. . Отличниците са в Англия където се плаща 9500 паунда и ходят да учат а не да идват в София само за секс , далавери и алкохол.