242

СПАС

преди 10 години

Всички пожарникари да са подготвени!!! Тези ОКУПАТОРИ може да направят пожар! Бат Бойко да разпъва маркучите и да е готов!

241

СПАС

преди 10 години

Окупаторът си е окупатор!!! Следете ги тези ***, да не се прочуем като в Чечня! Терористи!!

240

СПАС

преди 10 години

Давайте ни информация редовно! Държат ли заложници, имат ли оръжие? Баретите да ги контролират! Почнат ли да бият и чупят, полицията да ги неутрализира!

239

Yakov

преди 10 години

А не е ли тероризъм да затвориш учебно заведение, да се барикадираш и да тероризираш хиляди студенти желаещи да учат?

238

Анонимен

преди 10 години

На радетелите и защитниците на собствеността, заявящи "Алма матер не е ваш!" не е лошо да се напомни, че никой няма да си сложи в джоба университета, докато протестите са точно против онези сложили в джоба си България. Да ревеш за нещо не откраднато е де факто, да защищаваш отявлени крадци и най вероятно съучастници. За пореден път се чува гласът на крадеца - Дръжте крадеца.

237

Георгиев

преди 10 години

След тази "новина" и псведо-коментарите под нея смятам просто да изтрия този "новинарски" сайт от бързите си връзки... отвратен съм...

236

ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

преди 10 години

Утре вечер да се съберем всички, които сме отишли в СУ да УЧИМ, да ометем тези самоуправници, които ни пречат и да си продължат нормално учебните занятия за тези, които наистина сме в Софийския, за да учим, да се образоваме и да имаме професия, която да работим! Всички тези ***, наричащи себе си "окупатори" да отидат и да си стачкуват колкото си искат на жълтите павета пред народното събрание, пред президентството, пред светия синод, пред мюфтийството, пред арменския поп - където си искат!!!

235

Анонимен

преди 10 години

До СПАСТи си пълна откачалка!!! А пък искаш да демонстрираш и умения за хумор! Да пази Госпход! Пу, пу, пу!

234

Анонимен

преди 10 години

Ти за нормален ли се имаш? Обикновена мижитурка, в най-добрия случай. Ако нямаш партийно поръчение да бродиш из сайтовете и да ръсиш боклучави мисли! Както каза една мой близка след мача "Левски - ЦСКА": Егати...

233

Димитър

преди 10 години

Утре всички студенти от СУ в 8 ч. за да разкараме окупиращите. Не може 30 човека да решават съдбата на другите 6000 студента.

232

Зз

преди 10 години

Сто тиквеника като тиквите където им плащат Бойко и Цецо

231

Анонимен

преди 10 години

Нема лабаво,Пеевски и неговите вестници ще дадат думата само на БКП-угодните ***.Студентите да си протестират. Нали БКП-тата пак ще си купят изборите от *** махали.БКП-тата са партии от циганоидно-клептомански произход.От 25 години си покзават мурафетите.

230

РУК АЗ ПСБ

преди 10 години

Някакъв си ***, на име Георги Иванов, разбираш ли, имал мнение по нещо. Услужливо то съвпада със "становището" на управляващата ламя от комундури и турци+***. Изведнъж това е "новина" за в. "Монитор". Съвсем случайно тя пък излиза начело в публикация тука. Комундури, комундури, колко сте прозрачни. Рано или късно ще ви свалим от власт. Няма да позволим БСП и турската ДПС да разсипят България.

229

Анонимен

преди 10 години

Митко, отдавна не бях попадал на такъв задръстеняк като теб!

228

Митко

преди 10 години

Говорилите момченца от окупаторите мязат на талибани- по бради, облекло, поглед! И така, СУ се превърна в убежище на и за талибани! Горката България!

227

anonim1000

преди 10 години

До Aleks 1969Питам аз има ли държава,има ли Министерство на вътрешните работи и защо тези така наречени контра-протест не са още задържани и не им е повдигнато обвинение?

226

Aleks 1969

преди 10 години

Питам аз има ли държава,има ли Министерство на вътрешните работи и защо тези така наречени "окупатори" не са още задържани и не им е повдигнато обвинение?

225

трафоПОСТ

преди 10 години

Ето ги "студентите", по-точно контра-студентите, които са против окупацията и оставката на правителството:offnews.bg/index.php/258929/brasnati-glavi-vodeni-ot-deputat-ot-bsp-nahluha-v-universiteta-na-zhivoдепутат и кандидат депутат от БСП предвождат група бръснати глави, а репортер на телевизия Алфа (На Долен Сидеров телевизията) къса декларацията на студентите.

224

anonim1000

преди 10 години

Плащат по 0,10 лв. за пост. Който иска да спечели пари да отиде на Позитано 20.

223

студент

преди 10 години

И моята майка преди около 20 години в златните години на СДС затворили университета и стачкували. Давали им ядене и по 5лв за вс ден стачка от централата на СДС. От всичките стачкуващи тогава станл днешния академичен състав на Университета ,а от лицето на тогавашния протест Кошлуков станало едно л.......о!