300

Анонимен

преди 10 години

Нали БСП назначи некадърния гербаджия Ц.Йовчев за министър на МВР и за вицепремиер, защо се жалвате? Вашата работа е "кой ми с*а в гащите"?

299

Безпартиен

преди 10 години

Хайде да не бъркаме комунизъм като понятие с олигархичен (български социализъм) ! Всяка система си има хубавите и слабите места! Ние просто взимаме най-лошото от всички системи и образованието в това число! Университетите са автономни( конституционно право ). Каквото се е решило от студентите това да става! Ако студентите не се подкрепят взаимно къде са тези 25000 души на които пречат! Аз нещо не ги виждам.... ! Май си учат у тях ! Призовавам да ги последва ПУ,Медицинските университети, УНСС, Т

298

boyko_stoew

преди 10 години

На мен ми пречат:псевдо-националистите депутатите на Атака,злобарчето Станишев,наглия Д.Цонев,самовлюбения Борисов,оше около 150 депутата,неграмотния електорат дето гласува за тях,корумпираните ни институции,некадърната ни Администрация,липсата на принципност и морал по всички нива на така наречената ни Държава,липсата на Реформи поради СТРАХ,АЛЧНОСТ И ПОПУЛИЗЪМ на Повечето управляващи досега....Доколкото разбрах от статията,само на мен и на още 100-тина студенти ,пречи всичко това.

297

Анонимен

преди 10 години

240 пречат на 7 000 000

296

Безпартиен

преди 10 години

Университетската територия е автономна! Не виждам кое е недемократичното да се реши да не отваря врати! Само така трябва! Следващото е да спрем да си плащаме тока, водата и данъците! Сигурен съм, че държата ще капитулира за 8-10 дни! За да дойдат кадърни хора трябва ние да се променим сами, не да ни променят "европейски ценности" и др. "диверсификации"!

295

Naydinov

преди 10 години

ideata na studentite da pratyat bg polititzi v obstejitiata e mnogo dobra - sega e kriza, neka da spestim bg levove ot tehnite slujebni apartamenti, avtomobili. bg polititzi da gi priyutim v bg obstejitia i da patuvat na sobstvena izdrajka po izbor pesha, velosiped, vlak, metro, faiton, automobil, pari za parkirane nemame da im plastame.

294

висок

преди 10 години

Еха, БСПДПС веднага преброиха и събраха подписка на всички студенти които са срещу окупацията! Сигурно броят и студентите от Русия, Луната и Млечния път. Да живее барековщината, слава на БСПДПС, слава.

293

Студент

преди 10 години

А как ви се вижда съотношението 240 пречат на 7000000?

292

Анонимен

преди 10 години

няма да се учуда ако се окаже и че тези не са студенти

291

Анонимен

преди 10 години

100 oт 25 000!!! КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ?!!?

290

Тъпото копеле

преди 10 години

Мога да кажа, че само с драстични протести, може да се надяваме, че тия кърлежи, дето смучат кръвта и потта на българите ще си отидат и няма да се върнат никога вече. Приветствам студентите. В тях зрее новото общество.

289

Анонимен

преди 10 години

Не беше ли по-добре студентите, щом искат да протестират срещу проф.Токушев, просто да не присъстват на лекциите му, залата да е празна всеки път? Защо спират целия учебен процес в СУ? Още повече, че много преподаватели са на тяхна страна?

288

Анонимен

преди 10 години

до 365 Ти сигурно си от другата мафия и търсиш място за сядане.А какво да правят тия,които не искатмафия от никакъв цвят.

287

Анонимен

преди 10 години

Какво всъщност искат тези млади хора? Не се ли чувстват използвани?

286

Анонимен

преди 10 години

ДО 354 КОЛКО СИ ПРАВ ! ЗАТОВА СТУДЕНТИТЕ И НЕ САМО ТЕ СКАЧАТ . ЗАЩОТО ИМА 5 % НЕНАСИТНИ АКУЛИ ,КОИТО СЪСИПВАТ НАРОДА !

285

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен ЕВАЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ БУДНИ ДЕЦА ! НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ШАЙКА ИМ ТРЯБВАТ *** ДЕТО ДА ГИ ГЛЕДАТ В ОЧИТЕ ,ДОКАТО ИМ ПРЕБЪРКВАТ ДЖОБОВЕТЕ.

284

ела

преди 10 години

До бай ПеткоДокато не си отидат от тоя свят такива като теб, промити мозъци, няма да се оправи страната!!! Ако мога , бих забранила правото на гласуване на всички над 60 г !Поздравявам студентите! Само те могат да изметат червената мафия !И имат право, защото искат да останат тук да живеят.

283

Анонимен 1

преди 10 години

Студентите искат да върнат Боко на власт, това наистина е едно интелигентно решение!

282

бай Петко

преди 10 години

До гецатаГеца, Гецаааа, май само постни пици си ръфал и затова зелен си откъснат. Има една народна песен как болна Трена с тояжка я оправили. Сещай се. Чети днешните изяви на останалите студенти пък тогава дрънкай !!!

281

гецата

преди 10 години

До бай Петкоти не си никакъв бай,а си най обикновен платен червен драскач и *** заради такива като тебе сме на такова дередже