23

:)

преди 10 години

Дянковия беше пица, а твоя - чорбица с повечко водица...Гола вода си... (щях да напиша "мъжки" ама не ми се обърна сърцето), господинчо!

22

bariera_61

преди 10 години

Бюджетът не е пица, скочи ЧобановПреди имаше призиви - Кой не скача е червен! А сега, който скача е червен!

21

Анонимен

преди 10 години

Дянковца изгони всички инвеститори за това в момента е много трудно да се намерят инвеститори дори и Газпром не иска вече да прави бизнес в България и финансист от Америка да дойде пак няма да може да оправи дупките на Дянковца

20

vesko02

преди 10 години

Правилно.Гладолечение му е майката.Всяко семейство -лечебен център на д-р Ковачева.Поговорки от рода на "Дай ми прасенце и кана с червено винце,па *** чакай да пукна"да отиват в историята.

19

Анонимен

преди 10 години

Бюджет за всички - така се прави!

18

хамбургер

преди 10 години

ЧОБАНОВ , ЧОБАНОВ , ПО - *** ШКОЛНИК ЕДВА ЛИ Е ИМАЛО В ИСТОРИЯТА НА ФИНАНСИЙТЕ ....

17

rаdioprestilkа

преди 10 години

При ГЕРБ беше пица...постна, ама пица. А при вас, другари превратаджии ще ядем магарешки тръни и трева.

16

сдг

преди 10 години

Ами бюджета не е пица вярно е,като гледам новия бюджет си е чиста боб чорба!

15

Коч Чобан

преди 10 години

Даже и пица не е. По-споро е паца. За всички нас.

14

МЛАД СОЦИАЛИСТ

преди 10 години

"Той добави, че не по-малък приоритет е и социална област, защото хора, които не могат да се интегрират дългосрочно пречат на растежа. "Чобанов, кажи на твоите шефове, че те не искат да се интегрират, защото вие ги храните на готово!!! Само с хрантутене и развъждане на *** не става, ТРЯБВА И НЯКОЙ ДА РАБОТИ?!А нашия вожд и учител Г.Димитров беше заповядал -" КОЙТО НЕ РАБОТИ, НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ!!!!" Питам, защо не изпълнявате заветите му???!!!

Пица е, Чобанов, пица е. Дянков ти го каза преди 4 години. Ако не вярваш, отиди в една пицария, купи си цяла пица и с нея се опитай да нахраниш 240 гърла. Христос е успял с няколко хляба и риби, но ти не си месия и няма да успееш. Дори бай Бил (Гейтс) ти каза, че бюджетът е пица, създавайки кръглата диаграма в Ексел. Е, там му викат пай, но ние тук в България такива Хамерански гозби не ручаме.

12

stoian000

преди 10 години

До XXнещо си в грешка-не съм нито за червени, нито за сини, все една са. Лошото е в първия коментар където споменах за ДДС - е всички го плащаме, но някои го прибират, така че почвай и ти да копаеш

11

XX

преди 10 години

До stoian000 14Да, ГРОБ за комунистическите изчадия.. затова почвай сам да копаеш...

10

stoian000

преди 10 години

До 10ГЕРБ=ГРОБ

9

fadfa

преди 10 години

Тия *** планират нов заем от 4.4 млрд! Докога ще ги търпим? Оставка!

8

Анонимен

преди 10 години

оставка!!

7

gerb

преди 10 години

До Стоян мале с "трите нули":ГЕРБ, не ГРОБ, Умнико! ГРОБ...е едно друго нещо, Червенотиквеничковче! И не ти го пожелавам скоро, демек: бъди здрав...*** се дръж Прилично!

6

Анонимен

преди 10 години

Чобанина(овчарина) да си ходи на село, никой не иска това правителство начело с борсука Орехарски.

5

Р.Петков

преди 10 години

Този *** къде го изкопахте,аман от експерти!

4

прьст в...ъзъ....

преди 10 години

Щели да обърнат внимание на соц пол---- да се разбира още по голяма подкрепа за братята ромчувци...нямам нищо против ама тука има и други бедняци които са застрашени....и въобще не вярвам в готовността на ромите да плащат данъци ,че пенсионерите да получават пенсии...тая и да я видя няма да я повярвам---солидарен модел--балон пред спукване ,въпрос на много кратко време..