93

s

преди 10 години

Брат, в Стражица имаше един Зюлкяр, рус със сини очи ... неговите деца всички са със сини очи ... но за това е виновен бай Георги, дето им развали гена...

92

Bizon16

преди 10 години

В този катун в Николаево имаше всякакви - бели, червени, сини. Който минал, всеки плюнал, а пък бащата бил луд.

91

Айде бе

преди 10 години

До до Айде бе. Без да се заяждам, ок, виждам че Вие разбирате. Обяснете ми го защото изглежда, че аз съм далеч от биологията. Как това дете е толкова беличко, при положение че родителите изобщо нямат признаци да са носители на бели гени. Едва ли са смесени, че детето да е толкова бяло. Всъщност дори и да е имало някой в рода със смесен брак, детенцето щеше да е леко ***.

90

жж

преди 10 години

Значи по цял свят тръбят че българи са си продали детето на ***,видяхте ли каква *** *** *** ги представат за Българи докога ще търпим това унижение мама ви ***,а че това дете няма нищо *** то не само *** ами нищо балканско няма се вижда от снимката скапани меди скапани журналисти, да ви пикам на човешките права

89

az

преди 10 години

i sega poznajte 4ij dzob shte plani zavrushtaneto na tova *** v Bulgaria......Terminal 2 ve4e se zatvurzdava qko za edinstven izhod

88

Анонимен

преди 10 години

Aman, в краен случай се снимаш за плейбой и почваш с 3 бона заплата или в НЕК или в НАП. Ми така де, сите ку.в.и и романе требе да са на таване у държавното бостане ;)

87

до Айде бе.

преди 10 години

Пич обиждаш стотици хиляди хора с това изказване, и още наколко стотин хиляди учили елемнтарна билогия...да не говорим за генетика. Не зная какъв ти е проблема, но дано е от невежество.

86

Айде бе

преди 10 години

Вие чувате ли се?! Как ще е *** това дете? Има нещо сбъркано с ДНК теста. Направете пробите пак, защото чертите на това дете не са ***, а то не е албинос! Да сте чували за доминантните гени? НЕ МОЖЕ при тъмни родители да се роди дете с гени с по слаб доминант, дори и един от родителите да е светъл!!! Никога повече бялото не е чисто бяло!

85

мето

преди 10 години

Когато МВР-ДНК "анализите" изпълняват политически цели, нищо добро не чака държавата, или това, което е останало от нея. Не може Цв.Цв. да прекрати разследване, че много ще поощри Цв. Кънчев и това да не се отрази на "анализите". Искрено се надявам съдът да повтори ДНК теста в друга лаборатория, а не в МВР. С това заключение МВР просто иска да прекрати да се рови в подобни случаи, защото разследването току виж ги отвело в Холандия и недай боже би разкрило някой наркоканал на наш човек.

84

Анонимен

преди 10 години

Досетих се, защо родителите на това красиво дете са искали да са отърват от него и мисля, че до голяма степен разплетох възела. Изоставили са го, защото е кривогледо и има проблеми с очите. Аз лично смятам, че са го продали в Гърция, за да се отърват от него. Такива деца могат да се родят в ромски семейства, но в следствие на кръвосмешение в рода. От там идват и недъзите с кривогледството.

83

bariera_61

преди 10 години

Потвърдено: Русеви са родителите на МарияСлед като един път вече са го продали не би трябвало да се смята, че са негови родители! Държавата да даде детето за осиновяване на някое нормално семейство с възможности да го отгледа и да го направи човек, а не крадла или ***!

82

Анонимен

преди 10 години

*** - тия кърлежи на обществото - вън от България.

81

Aman

преди 10 години

Отивам в КАТ да ме пишат от ромски произход, после в ЧЕЗ да им кажа да не ме притесняват щото съм от ромiки произход, след това във Софийска вода, Виваком, Мтел... после мисля да си взема още една диплома за висше от Великотърновския - ей така за кандидатурата ми в държавната администрация и ако не ме назначат веднага - отивам директно в Хелзингския комитет да им тресна едно де.о в Стразбург за дискриминация - около 300 хиляди евра и излизам в пенсия :-)

80

гърците са мангали

преди 10 години

ха ха ха ха ха ха Парис Хилтън била норвежка *** , а памела андерсон финландска вип *** ха ха ха ха ха ха

79

yasensl

преди 10 години

до 86Детето е албинос.

78

Анонимен

преди 10 години

Преди време холандски политик заяви,че "българите не са бели".За тези,които не са учили биология:Мария е чудесно доказателство ,че хората с рецесивни гени/руси и синеоки/ не са по-различни от хората с доминантни гени /тъмнооки и тъмнокоси/. Колко сериозен комплекс трябва да имаш за да считаш синеоките и русокосите за по-качествени хора от другите?

77

Богдан

преди 10 години

За първи път се съмнявам в достоверността на ДНК тест!..

76

Анонимен

преди 10 години

е...сега ако вземат да го върнат това детенце на ***, които са ги продали...Цацаров дали ще сезира съда!?По-добре да намерят за него и братчетата-сестричетата му приемни родители или осиновители, за да имат поне децата някакво бъдеще!А "доказаните" родители - в затвора и пълна кастрация и на бащата и на майката!И е крайно време да се поразгледат многото такива случаи, като наказанието да е кастрация и затвор!

75

Дерматолог

преди 10 години

Глупости на таркалет, единственото сигурно според мен е че някой в бг е лапнал поне 2000 евро за да потвърди ДНК теста и още 1000 евро т.н роми Русеви от Николаево за кошаревски свидетели.Това дете на 100000001 % гаранция Ви давам че не е изкарало и едно лято в Гърция, погледнето му кожата , знаете ли какво причинява палещото слънце в Гърция или България на деца с подобна пигментация на кожата ????За *** ли ни вземат ?????

74

nobody

преди 10 години

***-- да си продават децата!!!!Такива хора Бог трябвало да ги е създал скопци