95

Bizon16

преди 10 години

До Анонимен 101 - не пиши глупостиДа, бе. Те гърците, на всеки, който отиде да се из*ере в държавата им, веднага дават гражданство на ла*ното му.

94

Aniri

преди 10 години

ISKAM DA OSINOVIA TOVA DETENCE,VSICHKI DECHICA ISKAM DA SA SHTASTLIVI,V CHUJBINA SAM NE RABOTIA ot 20 godini ,gledam si decata,moga I 5 oshte da gledam,biah si v bg,popalnih dokumenti,kazaha mi che triabva da jiveia v bg,inache mejdunarodno osinoviavane I davad deca nedagavi.

93

Анонимен

преди 10 години

Хубавото детенце е родено в Гърция и е гражданин на тази държава.Така ,че безотговорните родители немогат да се възползвет от още надбавки.Къде е държавата,къде е президента?Кьорави ли са политиците та не виждат как живеят тия дечица.Такова падение не е имало никога.''Червените ***'' едно време се грижеха.Децата требва да се отнемат от такива и да се образоват и да станат хора.Всеко дете е ценно за държавата.Събудете се политици-плюнки.

92

Ивана

преди 10 години

Когато стане въпрос эа история, особено эа нашата собствена, често иэниква въпросът эа проиэхода, от къде идваме??? Най-сигурния начин да раэберем кои сме е да погледнем в нас самите....... и то съвсем буквално!!!! *** история!!!!!!

91

д-ръ Ганчо Ценовъ-97

преди 10 години

Ние като татаромонголски дошляци на Балканите,трябва да сме благодарни на гърците,че са ни дали земя под аренда и все още не са поискали обещетение от нас, за безчинствата които сме вършили в Северна Гърция по времето на Втората Световна Война, като васали на хитлеристите. Отгоре на всичко ни хранят и спасиха половин България от гладен геноцид и мизерия. А ние лаем,като неблагодарни кьопеци.

90

дядо Йоцо прогледа:

преди 10 години

БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ, БОЖЕ!Срам и позор.До там я докарахте нехранимайковци. Гръцки *** да ви осиновяват българските деца.

89

цигания

преди 10 години

Да се забрани на *** да раждат безконтролно. Те не работят. Само правят деца, които не могат да отглеждат - правенето и раждането на деца превръщат в бизнес. Живеят от социални помощи - ние трябва да им плащаме. Докога?! Спират се детските до 3 деца и толкоз. Тези *** нямат представа колко деца имат - между 7 и 10 им били децата! Потрес!

88

Анонимен

преди 10 години

СТИГА СТЕ НАРИЧАЛИ *** - БЪЛГАРИ ! *** СА *** И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИТЕ ! ЯСНО Е, ЧЕ ПОЛИТИКАТА ВИ Е ДА ИЗМЕНИТЕ ГЕНОФОНДА НА БЪЛГАРИТЕ И ДА НИ ЦИГАНИЗИРАТЕ, ДОКАТО НЕ ИЗЧЕЗНЕМ. ПРИ ТОВА ТЕМПО - ДО 20 ГОДИНИ. НО ЗНАЙТЕ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА БУДНИ БЪЛГАРИ, КОИТО НЯМА ДА ВИ СЕ ДАДАТ ЛЕСНО !!!!

87

opa opa

преди 10 години

Затвърди ми се мнението, че в България основното което липсва е ПРОСВЕТА. И на политициите и на ***. Останахме шепа хора със здрав разум , ама кога е било българин да чуе преди да му се обърне колата. Сега викайте неволята, ама късноооо е вече.Просветата ще ни обедини, невежеството ни разделя на турци, *** и т.н. Не може да има в страната българи за които действат различни правила. Така не сме народ а сбирщина, която лесно е управлява и използва.

86

Анонимен

преди 10 години

Сега целият свят ще види в каква мизерия,бедност и необразованост живеят подобията на хорав БГ Цинголия.Къде е е връщате?Тука децата са обречени на глад и невежество политиката е такава!Децата са врагове и младите нямат право на работа а само пенсионерите могат да работат тука защото имат необходимият стаж от 20години при кандидатстване за работно място!Затова бягат хората- тука от бедните взимат да дадът на богатите дето все не им достигатза нещо...Просяци плащайте си здравните редовно...

85

муспи

преди 10 години

Гърчулята поддеха този гешефт в очакване че ще се окажат родителите скандинавци и ще си направят международно сюксе на човечност. Язък, - да знаеха щяха да го застрелят в катуна. Евреите разтръбиха че гръцките *** живеят по богато от българските нецигани.Че Сорос пособията в Гърция са къде по голями от в България не се обяснява, набляга се че гръцкия мантал е по трудолюбив от българския.Не става и дума как гърците различават ДНК на гърците и ***? А на Сорос ДНКто какво е?

84

тцЪ

преди 10 години

Само дето се доказа, че не е българче, ами българско ***. Ко прайм тогава? По-добре гърчулята да хванат и да го дадат в приемно семейство, щото ако го върнат тука, след две години ще я продадат на пазара за булки.

83

bariera_61

преди 10 години

Да го върнат в България, но в никакъв случай да не го дават на ***, защото пак ще го продадат или ще го карат да проси, а като порасне достатъчно и да проституира! Съдбата на това дете е изцяло в ръцете на чиновниците ни от социала и съда!

82

Панчо

преди 10 години

Защо ще го връщат детето ? За да живее при тези *** ли?Представяте ли си,какъв стрес ще преживее,когато попадне при братята и сестрите си с бараката от кашони?Ако не е крадено по-добре да остане при гръцките ***!

81

Анонимен

преди 10 години

След като *** не могат да си гледат децата е редно със закон да ги ограничат в ражданията, а не да бъдат поощрявани с помощи. Това е самоунищожение.

80

Алекс 2

преди 10 години

Тая *** тематика нещо ми идва в повече! Стига ни заливахте отвсякъде с техните "традиции", просто *** си е грешка на природата тоест *** !

79

оо

преди 10 години

Изобщо не става дума за албиноси! Навсякъде *** са и със смесена кръв. Като гледам снимката обаче, бащите на децата са доста различни помежду си. Самата майка е очевидно с повече български произход, отколкото - с ромски. И по мяйка, и по баща не е чиста ***, ако това изобщо има значение!

78

БРАВО ГЪРЦИЯ!

преди 10 години

До Анонимен 83, ГЪРЦИТЕ НЯМА ДА ВЪРНАТ ДЕТЕТО НА БЪЛГАРСКАТА *** И МИЗЕРНА ДЕИСТВИТЕЛНОСТ! ТОВА СЪОБЩИ Г-Н КОНСТАДИНОС ЯНОПУЛОС ДИРЕКТОРА НА ГРЪЦКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ "УСМИВКАТА НА ДЕТЕТО" КОЯТО СЕ ГРИЖИ ПЪЛНОЦЕННО ЗА ДЕТЕНЦЕТО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ПО-НАТАТЪЩНОТО МУ РАЗВИТИЕ!

77

Анонимен

преди 10 години

ДНК тестът е показал ,че те са биологичните родители ! Жалко за "ангелчето" !Твърде възможно е да го очаква нова продажба !

76

Българче е, честито!

преди 10 години

25 October 2013 Last updated at 14:14 GMT,Mystery girl Maria's parents found in Bulgaria by DNA, DNA tests have confirmed a Bulgarian Roma couple as the biological parents of mystery child Maria, found in Greece last week, Bulgarian officials say. They identified the couple as Sasha Ruseva and Atanas Rusev. The officials are investigating whether the mother had sold the child, a crime that could result in a jail sentence.