213

DID

преди 10 години

Борисов съвсем последователно и като премиер и като опозиция се държи като фурнажийска лопата, днес казва едно, утре казва обратното на това, което е казал днес. Нима може да се вярва на такъв човек.

212

li239

преди 10 години

koi moje6e da predvidi kakvo 6te se slu4i po natatak vav vremeto .

211

До Баце, не ни мотай

преди 10 години

ХАхаха , та ти само си пусни от vboxa речите му особенно тази когато подаде оставка и можеш да се объркаш и ти. Този страда от асинхронно, шизофренично раздвоение на личността. Хапчетата и като TicTac да боцка не помагат. А психиатрите отказват да се наемат със случая му щот симптоматиката на болното му съзнание е непозната на медицината. Абе в общи линии патологичен случай... инжекция и да бъде зеленчук с течаща лига в инвалиден стол за цял живот. Ама този тип наказания са в САЩ

210

До Drunderski

преди 10 години

"Нещата не се решават с мораториум а просто се създават ограничаващи правила като например до 10 декара на чужденец и при определени условия! "--------Помисли само колко членни са мусюлманските фамилии ! Като изкупят земята по съседски по 10дка и заедно с братчедите до тях като я оградят, ще трябва да забравиш за България като такава! Само малко от европейските мусюлмани да дойдат със семействата+"бежанците" и си дотам. Мораториум е единственото решение!!

209

Анонимен

преди 10 години

На това Бате Бойче-Тиквун му се вика ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ- нещо, което ти не разбираш!

208

Тц!

преди 10 години

171 гласуваха, Батка, ама ти щом си летял със Сатанишев в един самолет и сте си хортували като първи дружки, току виж сте плеснали с ръце и сте се гушнали :)

207

11

преди 10 години

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smeshnici,kolko zemq e kupena ot 4ujdenci za jalti stotinki do sega

206

Баце, не ни мотай!

преди 10 години

Точно 3(три) дни преди гласуването ти самият каза, че си за продължаването на мораториума даже до 2025 г! Този път те записах, щото ти знам табиета да се отмяташ от думите си!

205

Анонимен

преди 10 години

Лъжеш Борисов!!!Ти си за продажба на земя на чужденци....Забрави ли визитата ти в Израел с още 11 твои министри, дето им обещавахте, че цените за тях ще са специални???!!!! БСП просто те изиграха, ти мислеше че те ще отхвърлят мораториума, че това няма да се случи и после щеше да плачеш, че ти си искал да спасиш земите ни ноооо видиш ли лошият Станишев е предал народа...ИЗИГРАХА ТЕ!!! ОТНОВО!!!!

204

Aнонимен

преди 10 години

Тези пак не знаели какво как и защо гласували????

203

"Не продавайте земята" - ВангаБойко, имаш ли нещо да кажеш? Ааа, забравих, че Бойко е по-голям мъдрец от сляпата пророчица и вижда по-далеко в бъдещето от нея.

202

Svetlinov

преди 10 години

Ако видите някой да е против мораториума той е от тези които стоят постоянно в нета и пишат коментари и слагат минуси за пари ! Питам всеки мой познат дали иска да се продава земя на чужденци на безценица и той е твърдо против ! До сега как си бяхме ,и какъв ни е интереса да ни копуват земята ? Не се подавайте на мнението на БОКО ,ЦЕЦО,МЕЦО,ДЯНКОВ,МЯНКОВ,СТАНИШЕВ,МЕСТАН,ВЕЖДИ И БАБАМУ ! Българската земя за Българите !

201

Анонимен

преди 10 години

Е как ще са щастливи две мазни алчни комунистически изчадия. За пръв път от 24 години народът се надигна срещу отвратителните ви кражби и лъжи и предателски подготвяното чрез продаването на земите на чужденци тотално унищожаване на България. Лъжете за Турция, тя в два раза ще стане член на ЕС. И заедно с корумпираната администрация на ЕК, с които станахте дупе и ***, ще унищожите териториално България. Това ви е платено с огромни суми. А хвърлихте българите в глад, болести, разпад и смърт. Да, смърт. Вижте по колко души *** годишно от 4-5 години.

200

атом

преди 10 години

Мораториумът за продажба на земя беше пълен фалш и подвеждане от страна на герб,атака и части на бсп,за да се издигнат в очите на слепите.Не че оправдавам продажбата на земя на чужденци,но в момента почти нищо не може да се направи,защото преди години други едни законотворци когато са подписвали договора за присъединяване на БГ към ЕС не са взели правилното решение.Тогава както и сега политиците ни са мислели за настоящето, "а след нас потоп".Така че не съдете Дпс че са против мораториума.

199

до 218

преди 10 години

Аз не съм забелязал прорестиращите да подкрепят Борисов, иначе другото написано от вас е вярно. Крайно време е да се разбере, че протестиращите не пяодкрепят Борисов.

198

Хамелеонщина

преди 10 години

Просто се чудя, как може да му вярват обикновенните членове на ГЕРБ, да му вярва електората. Та господина Борисова никога не е имал конкретни и ясни позиции по каквъвто и да е въпрос. той се променя като хамелеон. Такъв държавник е много опасен за всеки народ, който го постави начело на държавата си. Интелегентни протестиращи, нима сте кьорави, че не виждате бъзпътието на Борисов.

197

Бай Миле

преди 10 години

Тоя пак се направи на госпожица!!!Боко, Бокооооо. И сега внимавай, че да не те подведат в Брюксел и някой и там да те врътне (не че Атака и БСП не го направиха). *** може би ти харесва? Почвам да се съмнявам, че си минал на "другия" бряг...

196

rumen221

преди 10 години

Абе Боко,- КАТО СИ ЗНАЕШ, ЧЕ ПРАСЕТАТА ТИ В ПАРЛАМЕНТА СА ЛУДИ..., АЙДЕ... ПОДКАРВАЙ СТАДОТО КЪМ... 4-ти км., А ОТ ТАМ НАЙ-ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ ЩИ ГИ ПРЕНАСОЧАТ КЪМ РАДНЕВО И КАРЛУКОВО...!!!БЪРЗАЙ...- ДОКАТО НЕ СА НАПЪЛНИЛИ ПАРЛАМЕНТА ДО ТАВАНА С ЕКСКРАМЕНТИ...!!!.

195

rumen221

преди 10 години

Договора с Е.С. е НИЩОЖЕН!Защото включва отстъпване на НАРОДЕН СУВЕРЕНИТЕТ, а не е утвърден с референдум!К-яЧл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА. Тя се осъществява от него НЕПОСРЕДСТВЕНО и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция (ПАРЛАМЕНТА Е САМО ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ) или отделна личност (ПРЕЗИДЕНТА) не може да си присвоява осъществяването на НАРОДНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ..

194

Анонимен

преди 10 години

До ГогоИзкупуването на вещно право не е изкупуване на самата територия. Руския фонд не чак такъв едър собственик. За държавната собственост си прав че е по-голяма но не на обработваемите площи. По хубаво да е държавна собственост, защото ние нямаме други държавни активи вече. Не съм против европа, а против европейския парламент и идеята ЕС. Това си е своего рода матриархат. Ние Русия няма да я померишем повече защото те имат лош спомен от нас. За жалост всичко е свирено вече баня нема да има