58

daaaaa, ama ne

преди 10 години

63, не е от Ямбол а от Кнежа

57

666

преди 10 години

Я не не занимавайте с тоя ямболски ***!

56

що за куриоз ?

преди 10 години

куриозното в случая е, че българските институции са направени за смях !

55

livevil

преди 10 години

До КрайАма ако продава наркотици на детето ти няма да си толкова спокоен, нали?

54

Един

преди 10 години

Явно след въпроса "Кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС?", следващият въпрос, който ще разбуни Републиката е: "Кой и защо освободи Боевски?"

53

Край

преди 10 години

Брей какви хора сте бе. Ако Бевски е поел ангажимент да сътрудничи на тамошните власти в борбата срещу наркотрафика какво очаквате да излезе и да го обяви ли. Човека е български олимпииски шампион - млад мъж със семейство не ви е направил нищо лично на вас - просто го оставете намира.

52

JustTom

преди 10 години

Преди 2 г., когато го задържаха, пропищя за помощ към целия български народ, жалваше се, като мома... А сега не бил интересен вече... Много бързо смени плочата, Кокаине... Много бързо!

51

www

преди 10 години

До Само питамА дано, ама надали (както се пее в една популярна напоследък песен).Най-вероятно ще продължи да трови децата с дрога, но само и единствено в юрисдикцията на България. Навън няма да смее да си покаже носа повече. В много нормални държави това не се толерира, ама никак.При такава власт, като днешната в България, най-важното е да си опазим децата! Или да се емигрира наедно с тях.

50

Анонимен

преди 10 години

Гълъбин знае, но не иска да каже как е освободен. Или е обиден на българския народ, затова че не повярва в неговата невинност или просто е гузен.

49

Zlatin.Mladenski

преди 10 години

С други думи изриват си *** и *** от държавата и ги връщат по родните им места, за да не ги хранят тези 15-20 години в затвора.

48

www

преди 10 години

Според мен Гълъбин Боевски ще да е третият брат Бегалев. Очевидно е, че е избягал от Бразилия със сътрудничеството на българското посолство там.Обърнете внимание и на следния факт - изказват се външни и прокурори, чака се мнение от българско посолство зад граница, а то събирало инфо...Никой не пита бразилските власти дали Боевски е освободен там, ако е така с какви мотиви, защо, а върти и суче по родните телевизии.Общо-взето "Ориент експрес", версия БГ.2013, с Гугутков в главната роля.

47

Ако беше неизвестен човек, щеше отдавна да е забравен и да изгние у панделата. После "равенство пред закона"... булшит!

46

Валери

преди 10 години

Не трябва ли някоя държавна институция да направи официално запитване до бразилските власти или ще гадаем какво се е случило?

45

The Game

преди 10 години

КОНСТИТУЦИЯ: Глава втора, Чл. 25 (4) Гражданин на Република България не може да бъде изгонен от нея или предаден на друга държава. Аре сега да видиме как ще го върнат обратно точно никога.

44

Само питам

преди 10 години

Изгорели са му аверите , хубав микрофон са му дали на снимката! Брендо заради него ли изгоря ?

43

сопол

преди 10 години

кой ходи на на тенис турнир в бразилия. и само в бразилия продават куфарите с дрога. че като са сложили дрогата вътре нали после някой трябва да я вземе, ей така я пратили като писмо в бутилка. аз съм българин и знам кви гяволи сме, така че галабинчо, кой българин кръщава така детето си.

42

sopol

преди 10 години

издал е аверите и са го пуснали. сега ще го свикат.а нашите калъфи няма ли да го съдят тук за уронване престижа на държавата, ако не да връща медала, шампион ми бил. съсел

41

k3k

преди 10 години

Погледнете коментарите и вижте защо живеем лошо и защо политиците са ни такива. Че сме *** вече е меко казано, явно и сме *** нация. Колкото по темата, трябва да е ясно, че прокуратурата ни не разследва престъпления в Бразилия. Боевски е тук и е свободен гражданин по решение на държавата, в която е бил задържан без тя да смята да уведомява нашите власти защото те не са страна по случая и не ги касае, както и тук коментиращите.

40

CNN

преди 10 години

На въпросът защо Боевски е върнат в България, властите в Бразилия съобщиха, че присъдата на Боевски е преразгледана и заменена с доживотна. След като се запознали с условията на живот в родината ни, единодушно я избрали за място на изпълнение на наказанието

39

Никалас

преди 10 години

Това показва какво внимание обръщаме на нашите зад граница!Явно се вижда ,че той е действал сам с негови адвокати не е разчитал на Държавата. И с право!ОСТАВКА