76

Анонимен

преди 10 години

OSTAVKA EIII KOMUNQGI MRYSNI MAFIOZI DOLNI OSTAVKAAAAAA

75

Бацето

преди 10 години

ГОРД СЪМ ДА СЪМ ***! Добре, че пътувам по работа все извън Европа където хората нямат интереси по география и политика. После кво се чудите, че ни мислят за *** в западна Европа. В Албания щяха да го чакат със сатъра!

74

банкеръ

преди 10 години

И откъде е минал Гълъбинчо,нали през паспортния контрол на терминал1 или 2.Експулсиран не значи помилван просто ситуацията е абсурдна.Сега ако трябва да доизлежи наказанието си в наш затвор,бразилския ще му се стори хотел.Прокуратурата трябва да обмисли обвинение и за уронване престижа на държавата,защото нас българите в чужбина ни унижават заради такива трафиканти,сводници,крадци и каквото се сетиш.

73

Рудолф

преди 10 години

Властите ни нищичко не знаят!........... О С Т А В К А .... НА ИДИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ....

72

Анонимен

преди 10 години

Shtangist da nemoje da useti 9kg v prazna torba?! Da gi razpravia na kogoto si iska teia negovi istorii.

71

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

СЕГА ЩЕ ПРОДАВА ДРОГА НА ВАШИТЕ ДЕЦА !

70

valencia

преди 10 години

До Дъблин : ти какъв си и докъде си стигнал бе кавал. Като пишеш за нас в трето лице за кой се мислиш и защо пишеш на български? ?????

69

ала -бала

преди 10 години

Въобще не ме интересува кой знае какаво знае и не знае от къде с какво как кога защо до кога е Боевски тук.Кеакто сестрите в Либия бяха невинни така смятам ,че и Гълъбин е невинен и не само защото е наш шампион рекордьор а защото е Българин.Никоя майка не би трябвало да си оставя детето а той е дете на Майка България.

68

Trafalgar

преди 10 години

До ЩангистаПосрами България този дилър !!!

67

Темерут

преди 10 години

А, бе то си е казано: "От затвор се излиза, от гроб не!" Загрижили се, как така се бил прибрал! Е, ми как - със самолет, бе!

66

ДЪБЛИН

преди 10 години

То властите в Корумпестан какво ли знаят-то една държава,пък те едни власти........затова сте там -където сте.

65

Хероинов

преди 10 години

Дрън,дрън.Нищо не знаели."Ни лук яли ,ни лук мирисали".Мутрите имат дълга ръка,достигаща до Бразилия и освободиха момчето.Октопода на комунистите е голяма работа.

64

Анонимен

преди 10 години

*** сайт,*** коментиращи, и аз съм ***,че го чета

63

кк

преди 10 години

Как така се е прибрал Боевски? Властите ни нищичко не знаят! - Айде да го върнем обратно!!!!Оставете момчето на мира! Имам усещането, че някои хора умират от злоба, че Гълъбин се прибра. На журналистите не ли им стана срамно в подхода да разберат някоя клюка - пред дома на родителите му, пред неговия апартамент... Оставете момчето - то е достатъчно отговорно и на определен етап, след като си почине и отърси психически, ще даде пресконференция. И аз искам да знам повече, защото го подкрепях, но

62

мао дзе дун

преди 10 години

Предлагам на на всеки половин час да ни информират за Кокаин Боевски - как е спал,как е ***,диаметъра на ***,на какво мирише,какво е папкал/за папкането в затвора - знаем /,а следващия половин час - за Рут Колева - бременна ли е,с кого/кои е спала снощи,боли ли я главата/дупето, какви пращки носи/ако носи и т.н

61

Щангиста

преди 10 години

Бинката е НЕВИНЕН, спрете да злобеете по негов адрес, спомнете си колко медала е спечелил за България ! Понякога ме е гнус като видя какви сънародници имам !!!

60

Jerry

преди 10 години

До ИвоВече ти обясних веднъж. А сега за втори път ще ти обясня, че отговорите на всички въпроси, са известни на всеки човек. Проблема е нежеланието на болшинството от хората, да предприемете, каквито и да било действия. Точно в това се състои глупостта ви.

59

Одисей 1

преди 10 години

Кво се правят на утепани както би казал шопа , явно Дилма е направила реверанс към наште и са го пуснали от там

58

Жална ни майка

преди 10 години

Мъгляво, смотано, нелогично, като всичко, имащи допирни точки с държавата.-Тя, последната-нищо не знаела-Ама на 11.10. т.г. външно мин. му издало паспорт на Боевски(така пише на друго място)-Никой нищо не знаел, ама *** чакали на летището...Сега остава бай Гугутко и челядта и покровителите му да се молят,защото ония с"новите куфари"не прощават и ръцете ми са мнооого дълги ;)Изтъргуваха го за наша сметка просто! След време ще разберем какво ще плащаме!***, трафиканта си е трафикант

57

Старейшина

преди 10 години

Зинадина Зиданова като не знае какво става в собствената и държава и в министерството, което управлява- ДА СИ ХОДИ ВЕДНАГА!!!