23

God

преди 10 години

А ето я и истинската новина: "The Lithuanian men - who live in the town - have been charged with the murder of 20-year-old Joele Leotta, who was fatally injured at a flat in the town on Sunday night." Благодараим ти Днес.бг за дезинформацията. Точни сте както винаги.

22

biny

преди 10 години

Aбе хорa ,товa е прaх в очите нa хорaтa.В моментa спирaт помощи зa нaши хорa,след кaто сa били в системaтa им от 2007!Товa е мноого лошо.Принц Чaрлз беше не къде дa е у нaс,a в Столипиново при брaтчедите!Aми сегa дa им нaмери рaботa в дворците му.Кaкво сa виновни другите бели хорa?КЪДЕ Е ДЪРЖAВAТA!

21

mm

преди 10 години

Току що подадох жалба в Комисията по етика в печатните медии тъй като се чувствам и лично засегнат от тази абсурдна и невярна статия. Надявам се да отнесат някое наказание тия ***. Не може да пишат каквото си искат, поне да си изтрият глупавата статия, след като на всички стана ясно че е лъжа.

20

Анонимен

преди 10 години

Днес.бг отново 'информира'... Момчето е убито от Латвийци, а не от местни. Това час от кампанията на орешката за засържане на младите хора в БГ ли е тази новина.... Няма такава 'журналистика' като в България.. То всъщност няма такав ужас никъде по света като в БГ..

19

Анонимен

преди 10 години

Kent messenger.co.uk. R.I.P Joele. Momcheto e ubito ot 4-ma lytovci, koito dnes se qvqvat na apelativen sud v Maidstone, TAKA CHE, ELKA VASILEVA DA NE PISHE GLUPOSTI.

18

ганчо

преди 10 години

а на нашите велики бизнесмени хич не им се иска това да стне2.Всеки ден в крайните квартали на Лондон,където живеят предимно чернокожи стават поне по 5 че и повече убийства-има статистика за това,защо не го коментират това Фарандж,защото и на него така му изнася.....както казах всичко е *** политика

17

ганчо

преди 10 години

по-принцип всичко е гадна и *** политика от двете страни,по-скоро от българска страна1.Българскта политичестка класа има нужда от такива новини-че не ни искат и тем подобни-иначе кой ще остане да им работи за жълтите стотинки наречена заплата.Прогнозите са че около 800 хил. българи ще напуснат от 1 януари-кой за Англия,кой за Германия и т.н.,съответно тука ще намалее работната сила,ще започне да се усеща липса на работници във всички сфери,което ще доведе до вдигане заплащането...

16

Анонимен

преди 10 години

theguardian/uk-news/2013/oct/23/four-charged-italian-joele-loetta-murder

15

Анонимен

преди 10 години

Италианецът е бил пребит от литовци, които го набедили, че краде работа, която може да бъде тяхна. Не става въпрос за англичани. Не провокирайте измислени конфликти.

14

mm

преди 10 години

Кой *** я съчини тая измислена статия. Момчето е убито от Литовци и цялата история няма нищо общо с национализъм, емиграция и т.н Веднага си ссвалете тъпата статия и започнете да пишете новини от проверени източници а на да съчинявате и повтаряте като папагали. На таз женица *** трябва да и удържите някой и друг лев от заплатата като наказание, това е безобразно.

13

UK

преди 10 години

Литовци пребиха италианчето!Никой тук не обръща внимание на Фарадж. Ако изгонят имигрантите, най-малко здравната система ще спре да функционира. 27% от заетите в здравеопазването не са британци. И хората са наясно с този факт. Англичаните са образовани и мъдри хора, не ги подценявайте. Не се подвеждайте по образа и поведението на малограмотните представители на нацията.

12

куку

преди 10 години

Много им са дашни жените на острова!!!! За една вечер забърсах трички!!!

11

11

преди 10 години

Абсолютни глупости, днес.бг. Момчето е убито от група ЛИТОВЦИ. Защо не се информирате, преди да пишете?

10

Анонимен

преди 10 години

Моля спрете да публикувате невярна информация:bbc.co.uk/news/uk-england-kent-24645973dailymail.co.uk/news/article-2473271/4-charged-murder-Italian-student-Joele-Leotta.htmlМомчето е убито от четерима литовци!!!

9

Анонимен

преди 10 години

Като не искат източноевропейци да им работят черната работа за жълти стотинки,да им пратим нашите сирийци.Със сигурност ще им излапат социалните придобивки с многобройната си челяд и всякаква липса на желание за работа,освен ако не е тънка търговийка с голяма далавера.

8

гг

преди 10 години

Много гадна нация, със най-грозните жени! Надявам се никога да не стъпя на проклетия им остров

7

Анонимен

преди 10 години

ми добре бе да изгонят всички пакистанци и индийци тогавакой ще им работи на дебелогъзите рижаци?

6

бай ганю

преди 10 години

До vesko02ми то това е целта на тази евтина статиика,ти много бързо се хвана на манипулацията,стойте си тук нали и никъде не мърдайте а?

5

terry

преди 10 години

*** англичани, бой като дойдат тук, ама нашите им се гъзят защото са още по прости

4

Социалист

преди 10 години

Ето това се нарича "помощ" от капиталисти - просто те избавят от мъките! Почивай в мир!