14

Анонимен

преди 10 години

По най- бърз начин Серго да влиза при бай Ставри! Аре панделата! Разбойник!

13

Анонимен

преди 10 години

Kakvo se chudqt oshte -gospodata ot prokuraturata...ako e nqkoi drug otdavna da sa go osadili...tuk ima i<izgubeni>dokumenti,kasaeshti dargavna sigurnost...a te umuvat..ili ne sa izmislili oshte opravdanieto mu...***,toi za tova li se spotaiva i ne se vijda i chuva..

12

ДОНЧЕВ

преди 10 години

До megi 55: СТАНИШЕВ Е НЕВИНЕН И ТОВА ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ ! СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВАТ ДЕЛАТА СРЕЩУ БОКО ЗА САМОЛЕТИТЕ ,МИШО БИРАТА ,ТЕФТЕРЧЕТА ,ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ,ДАЛАВЕРИ С БЮЛЕТИНИ И ИЗБОРИ И Т. Н. ВСИЧКО ТОВА СА ИСТИНИ И ХОРАТА ГИ ЗНАЯТ,ДОКАТО НА СТАНИШЕВ МУ ИЗМИСЛИХА ЕДНО НАРУШЕНИЕ ,ЗА КОЕТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! ЧИСТО ПОЛИТИЧЕСКО ГОНЕНИЕ ! БЕЗХАБЕРНИКА ОТ БАНКЯ ДА СЕ ГОТВИ !

11

Анонимен

преди 10 години

Еврокомисар иска да става ***

10

Анонимен

преди 10 години

Станишиев не бързай

9

герботъпкател

преди 10 години

Прокуратурата трябва да си повдигне тежкия институционален *** и да действа по-бързо. Принципно.

8

Богдан

преди 10 години

Станишко си подготвя досието за европарламента..да му мисли Орешарски

7

Пролетарий

преди 10 години

Всичко написано в досъдебното производство за др. Станишев е долна клевета!Документите не са загубени!Те могат да бъдат открити-тези от ДАНС и НАТО-в Руското посолство, а тези от МВР-при др. Алексей Петров.И как може да се намесва прокуратурата-все едно аз да търся сметка на шефа си защо той работи секретарката, а на мене заплатата ми е малка!Др. Станишев е потомствен другар благородник и стои над житейските суети на мръсната тълпа!Осъзнайте се и млъкнете веднъж завинаги,гмеж безкласова!

6

Realist

преди 10 години

Do. 3 ... Никога вече .... Еми ти пък си сигурно над 70 г. Пенсионер ... Заради такива като теб с такова мислене страда България и бълг . народ ... Станишев лично не е правил рекети и т н ...само е заповядвал кой да се рекетира ... ОСТАВКА

5

5f5

преди 10 години

Абе той не ги е загубил документите,просто е било нужно време да ги прочетат в КГБ,после се завърнаха през Трактора.....

4

edvali

преди 10 години

до 3 Авеи *** още 1990г.БКП си смениха името на БСП....защо....????От тази година ТЕ сьздадоха::мутрите,СИК,ВИС,МУЛТИГРУП,крьстника на БГ-мафията Иво Карамански,братя ГАЛЕВИ и т.н.Станишев е продажен политик и затова Мартин Шулц-Брюксел тоест му зае поста.Цацаров му прикри играта в Костинброд с бюлетините.Всички тези неща си ги'''забравил''а някои не си чул.

3

Анонимен

преди 10 години

Защо не закрият съда в Мангалия та това съд ли е въбще? Това е сбирщина от престъпници, далавераджии, пари под масата и некадърници!! Съда на Република *** е една ненужна институция която ежедневно като пиявица цуца пари за заплати , бонуси и подкупи , а не върши работа и за 5 пари!!! Тоя съд го бих съкратил и назначил международен, справедлив по-скъп и независим съд!!!!!

2

megi 55

преди 10 години

Я не се прави на толкова принципен и почтен точно ти Станишев! Защо до сега не се опита да си "изчистиш името"? Ами много просто!Нямаше го "независимият"Цацаров,не беше на власт и сега дойде момента да те изкарат"чист" като сълза! Не на нас тия! Ти направо за много неща си за затвора!И това ще стане!Палачинката се обръща!

1

Анонимен

преди 10 години

aiduk KVO PIHE NALI SA ZAEDNO KAZVA BRAVO SERIOGA 4IS KATO BEBEHKO DUPE I ZA BELANE E OK=