23

Мирослав

преди 10 години

От доста време зелената карта не е задължителна!Аз обаче си вадя, защото като ме спре немеца как да разбере какво пише на моята полица на кирилица?Иначе отдавна няма нужда от зелените карти.

22

Емо

преди 10 години

До сега мястото където сключвам и плащам застраховката винаги са ме питали дали ще пътувам извън БГ. Пояснението беше, че ако излизам навън за зелена карта трябва да си платя цялата сума по застраховката. Не са ми искали допълнително пари. Аз обаче я правя ня вноски. Някой може ли да каже при тези обстоятелства и повече от месец валидност на застраховката дали зелената карта важи?

21

ББ

преди 10 години

До АнонименТИ КАТО СИ ТЕРИКАТ КЪДЕ В ЕВРОПА ИМА ГРАЖДАНСКА ЗА 80-100 ЕВРО КОЯТО ДА ПОКРИВА ВСИЧКИТЕ ДЪРЖАВИ

20

BB

преди 10 години

До Бай ДимоБАЙ ДИМО БОЙКО НАПРАВИ МОНОПОЛА С ЕКО ТАКСАТА БЕШЕ 60лв ЗАЩОТО МНОГО ФИРМИ Я ПРЕДЛАГАХА И ИМАШЕ РЕАЛНО СИЛНА КОНКУРЕНЦИЯ ТОЗИ БАНДИТ бойко С НЯКОЛКО ВРЪТКИ ОСТАВИ САМО ЕДНА И АВТОМАТИЧНО ЦЕНАТА СТАНА 250лв. ПОРАЗИИТЕ КОИТО НАПРАВИ ГЕРБ 10 ГОДИНИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ

19

Анонимен

преди 10 години

Ей това по прости от българите няма. Досега нормалната гражданска, по европейската директива важеше навсякъде. Обаче нали сме "играчи" и застрахователчетата ви лъжеха си купувахте като идеоти зелени карти които НЕ ТРЯБВАТ. Хората решили да го оправят това, веднага почвате да ги псувате и да ги разбирате нещата. В Европа накъдето все гледате, хората използват градски транспорт колела моторчета защото им е по изгодно. Като нямате пари за кола действате с рейса, а не всеки скъсан в кола се качил.

18

до 18

преди 10 години

пиче, верно си пич а кога за първи път си одил на моренце на нащо бяло море.......свалят ти номера да си ПЛАТИШ кеш батка.e НЕ СА ВИНОВНИ ГЪРЦИТЕ А НАЩЕ *** ПОЛИТИЦИТЕ ДА ТЕ ЛЪЖАТ ДА СЕ НАБУТВАШ С ОЩЕ 30 ЕВРО ЗА ПРИМЕРНО МОЖЕ И 5 ДЕНА.......KОЙ *** ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ КУ*ВИ ЩЕ ОБЯСНИ ЗАЩО СА ЛЪГАЛРИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ

17

еижу

преди 10 години

Данъка, гражданската, глобите, десния волан - еееееееееееееееееее

16

акуд

преди 10 години

дпс чрез бсп и атака изцеждат Българите, до кога ще търпим ДПС

15

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПравиш лека катастрофа в Гърция,идва полиция и ако не покажеш зелена карта ти свалят номерата и те арестуват.И голяма глоба.После отиди се обяснявай,че картата не е задължителна!Най-добрия вариант е ГО да е на латиница от едната и на кирилица от другата страна,за да я разбират тъпите полицаи.

14

Анонимен

преди 10 години

Който не е информиран си плаща и за зелена карта за едно ходене до Гърция, ама така бауши тука колкото искаш и чак спорят.

13

Бай Димо

преди 10 години

До vesko02Щото държавата е абдикирала и е сложила послушници чрез тия фирми, за да се извършва "легалния" грабеж на народа !

12

Анонимен

преди 10 години

чекайте, кво наскачахте. Това си е така още от самото начало, ама тарикатите ни застрахователи започнаха да тълкуват европейските норми и директиви по нашенски. ГО важи на територията на целия ЕС и точка, квито и глупости да пишат по полиците си и беше крайно време някой да им го припомни. Зелена карта е просто един универсален сертификат/превод доказващ, че имаш валидна ГО. А дали ще пипнат цената точно зарад това... надали, то и сега толкова им я плащат и имаме лош коеф на сключени застраховки

11

vesko02

преди 10 години

До Бай ДимоЗащо са фирми ,а не е държавата?

10

Бонбони

преди 10 години

"Ведно" е правилна, макар и остаряла форма. Използва се предимно в правния език - съдебни решения, нотариални актове и др.

9

vesko02

преди 10 години

Велосипедите станаха много,може да помислите нещо за книжка,екотакса или курсове,

8

aaa

преди 10 години

ведно??!?! на какъв език е заглавието?

7

дмд

преди 10 години

Сега искаме и жълта карта..все едно отивате в магазина купувате кебапчета и те ви давати карначета щото така трябвало ама цената вече е тройна .Сега си мисля че ще обвържат и горивот с зелената енерги демек ще му турнат някоя стотинка отгоре щото ще сме МИСЛИЛИ ЗА ГОРИТЕ дето ги отсекоха

6

vesko02

преди 10 години

Държавата не иска да си намали харчовете и решила да тръска чувала.Другари комунисти ,резултата ще бъде пълна катастрофа за вас.Депозитите са много грешен индикатор за състоянието на българина.

5

АЛО

преди 10 години

ПАРЛАМЕНТА ЛИ ДА ВИ ИЗЛЕЗЕ ЕДНА ЗЕЛЕНА КАРТА В ГРОБИЩАТА И БЕЗПЛАТНА ЗА ВСИЧКИ ВИ ДАНО ПО СКОРО

4

Бай Димо

преди 10 години

Mръсни кучета са застрахователите. Ония *** в Парламента са още по-мръсни. Оня ден регистрирах кола в КАТ - 250 лв екотакса ! В чий джоб, бе момци отидоха тия пари ? 2 монополистични фирми прибират парите ! Тоз беден народ го скубите като *** ! Колкото и пари да откраднете на оня свят нищо няма да занесете. И вие ще умрете ! Дано с вас да умре и всичката алчност на света !