72

Реалист

преди 10 години

Извинявам се ... Не 83 , а имах предвид 86... Sorry

71

Реалист

преди 10 години

До 83 ....Мега *** са всички тези , които подкрепят това правителство и един от тях си и ти 83 ....

70

ю

преди 10 години

До ьТова което си писал е по точно за Бардеков.На червената мафия сьздателите на мутрите в 1990г. още от комунизма сьздаваха страх и напрежение в населението което го обираха и льжеха постоянно.Сега направиха'''демокрация'''в която всеки стреля,убива,взривява както му падне.Защо не дават вече протеста и котрапротеста по тв и това ли е демократично да не се вижда как народната любов ги осират с викания.Европа всичко вижда.Защо не казаха Брюксел е изритал и СПИНИШЕВ?

69

Plovdiv

преди 10 години

На тия само преврати са им в главите!Който за каквото си мисли......

68

висок

преди 10 години

Не разбрахте ли, че няма значение какво прави кмета, дали е добър/лош. Пловдивчани виждат, но нямат думата. Целта е да се мятат екстременти по всичко, което може да е различно то правата линия на БСПДПС. Да живее барековщината, слава на БСПДПС, слава. Е има ли хора на над 60 г. които да разберат за какво пиша?

67

Димитров

преди 10 години

Не съм привърженик на никоя партия, но Пловдив не е имал толкава добър кмет след 1944 год. Не гледайте от коя партия е , а какво е свършил за града!

66

ь

преди 10 години

Който за нищо не го бива освен за доносник, блюдолизец ,дупедавец става гербер и го назначават в общината на работа.Като тъпата Калинка

65

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си мега *** и заблуден,за да смяташ че това управление е по-лошо от това на герберите.. ЗА това страната е на такова дередже.. защото кметовете са герберски и богатеят само шепа хора близо до тях. Тоя въпросния *** на снимката ги назначавал на позиции само щото са гербери.. или ще ми кажете,че всички гербери са професионалисти и се назначават там заради качествата си.. И после ми говорете са батко и братко.. сбъркан народ заслужавате си мизерията

64

Безпартиен

преди 10 години

И под тази новина 80% от форумните тарикати псуват БСП .. аллллооооу какво общо има БСП с въпросните записи бе.. Вас *** гербери като ви хванат наакани и веднага почвате да говорите БСП МСП.. ми понесете си отговостността един път бе.. Нормално било да има само гербери в общината в Пловдив, а ревете че в министерства се нзазначавали кадри на управляващото мнозинство.. Ми какви да са - пак гербери ли.. аман от вас. То че всичките за нищо не стават е ясно ама вие сте най-голямото недоразумение

63

ь

преди 10 години

Боже пази хората в БГ от буди , цецовци, тотевци и други гробари защото нацията загива.

62

Анонимен

преди 10 години

На камуняките пак преврати им се привиждат :) Ама то какво ли и да се очаква от тях - те толкова могат.Няма ли да си ходите бе?

61

ЗА РАЗМИСЪЛ

преди 10 години

Значи ли това ,че когато на футболен мач някой те запише, че ругаеш съдията , играчите или противниковата агитка и го публикува в УСЛУЖЛИВАТА медия, то след това публично могат да те обявят за садист, убиец или сексуален перверзник ? ........ Интересното е , че срещу другарите от БСП, ДПС, АТАКА , които най-много роптаят и бълват помия по форумите, до сега няма НИТО ЕДИН пасквил от този род...............

60

bashkolio

преди 10 години

До xxДа видим следващите две години???Ама надали!

59

bashkolio

преди 10 години

До Богдан -63Ха,ха,ха........Че вие всичките сте такива -"внедрени червени ченгесари" !

58

xx

преди 10 години

Аз съм кореняк пловдивчанин, на 60 г. Никога през живота ми не съм имал толкова свестен кмет. Само за 2 г. в града се направи толкова много, колкото за предните 22 г., та и повече.Не гледайте какво пишат платените драскачи на кутев и станишева.Който иска да види какво се случва в Пловдив да заповяда.За две години градът се сдоби с най-добрите и най-лъскави булеварди в страната.И ако турския областен управител не пречи с всички сили,щяха да се случат още много добри неща.

57

Анонимен

преди 10 години

До Владимирако добавиш ГЕРБ и НДСВ, СДС, ДСБ... ще бъде точно, сега си ***, полупроводник

56

герп

преди 10 години

До optimistКакъв преврат през Февруари бе, бончо, тогава герп сами си свалиха гащите!

55

Анонимен

преди 10 години

Явно това е новата тарива за бяхгащите от кораба плъхове.Ако искаш да минеш в печелившия отбор носи запис на гербаджия:)))

54

Бургас

преди 10 години

И никой да не плаща данъци че пак ще захлеби някой...

53

Владимир

преди 10 години

комунистическите уруди получовеците от БКП / ДС / БСП / ДС и Атака майките си ще продадат само и само да са на власт! Тези уруди *** трябва да бъдат махнати от политиката за винаги! Хора като тези нямат право да се месят в държавни дела ..те са доказани предатели , предоказани предатели, крадци , измамници, мафиоти и масови убийци... деца и дъщери на мега световноизвестните масови убийци от БКП! Никога няма да гласувам за тях и мойто семейство също, мойте прятели също ! Никога повече БКП!