27

анонимен

преди 10 години

До ДДАми защото образованието й е юридическо, не медицинско.

26

pamet

преди 10 години

До QVO VADIS DOMINEКой предложи жалкото нищожество специалист по копчетата на съветската униформа,без един ден трудов стаж за премиер на една европейска държава.Кой,кой,кой,кой ???????????????????

25

Гражданин

преди 10 години

Да, бе, вярно?! Кой я назначи тази (няма да използвам определения, че ще ми изтрият коментара)?!

24

Аноним

преди 10 години

Аи и защо тая с голямата уста-затова я държат в ГЕрБ- не каже откъде са нейните милиарди а също и фирми нейни и на мъжа й.Не е ли странно-толкова млада а милионерка.Имаме толкова млади и кадърни хора-да обясни как се става милионер та и нашите младежи да видят хубаво в тоя живот.

23

Атанас

преди 10 години

Десислава Атанасова е символ на некадърността, ограничеността, тъпотата и некадърието. Но оеже де бъде символ на вярна служба към работодателя. Би могла да бъде образец за всеки доберман или ротвайлер...

22

leleee

преди 10 години

Кви са тези в НС бе?? Това са някви тотални селяци, които спорят за цената на някоя кокошка на селския пазар!! Тотални простаци и профани, за съжаление те са едно идеално отражение на състоянието на обществото в момента. Затова е истина, че какъвто е народа, такива са му управляващите.Няма как едно тотално изпростяло, изтрещяло и малограмотно общество, да създаде политици с някакви идеали. Щото политиката в съществото си е запълнена с определени идеали, но не само финансови!!!

21

крайно

преди 10 години

време е да назначат истиснки експерти а не депутати които не знаят за какво става въпрос и главната им цел да се облагодетелстват

20

Анонимен

преди 10 години

До Куроландесдокато Боку беши пимиер нямаше бат Сали и Пеевски

19

QVO VADIS DOMINE

преди 10 години

Кой предложи Борисов охранителят за секретар в МВР???

18

ДД

преди 10 години

ДЕСА ОТНОВО СЕ ИЗЯВЯВА-АМИ ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО ОТРОЧЕ ЕДНО СИ ЗНАЕ И ЕДНО СИ БАЕ -КАТО Е ТОЛКОВА КАДЪРНА ЗАЩО НЕ ОТИДЕ ДА РАБОТИ КАТО ЛЕКАР -АМИ ЗАЩОТО СИ Е КУПИЛА ДИПЛОМАТА И Е НЕКАДЪРНА ЩЕ УМОРИ ПАЦИЕНТИТЕ

17

Анонимен

преди 10 години

Присъщият порок на капитализма е неравното разпределяне на благата; присъщата добродетел на комунизма е равното поделяне на нищетата. Сър Уинстън Чърчил

16

vesko02

преди 10 години

До ЛуциферАми просто *** при "ония пред НС"

15

Анонимен

преди 10 години

Този който си събираше кадрите по магистралите!

14

??????

преди 10 години

кой кой назначи Мая Манолова за говорител в денят за размисъл КОЙ? а Делян Пеевски кой го назначи ???? докато има комунисти няма оправия не го ли разбрахте!!!!!!!!

13

Луцифер

преди 10 години

Днес увеличават данъка на старите ни коли /техните са нови/,утре застраховките,поле друго и друго. А ония пред НС крешят,но поне да знаеха за какво.

12

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...- Първият законопроект, внесен от Нигяр Джафер и Емил Райнов, предвижда създаване на Експертен съвет по търговия на дребно с лекарствени продукти към Изпълнителната агенция по лекарствата. - Въпросният орган ще подпомогне и подобри дейността по издаване на разрешения за търговия на дребно с лекарствени продукти. - А ЗДРАВНАТА КАСА СЕ ОГРАБВА ОТ... ТЪРГОНИЯТА НА ЕДРО...!!!.

11

Д-р Уотсън

преди 10 години

Десито сигурно много хубави неща е направила,ама с уста.То малко носленцето е по-голямо,отколкото трябва,но чак пък толкова няма да задиряме.Ох,на дядо кифличката!!!

10

Анонимен

преди 10 години

А КАКВО СТАНА С 10% СЪКРАЩЕНИЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА ИЛИ ЩЕ ГИ СЪКРАТИТЕ ОТ МИНИСТЕРСТВАТА И ЩЕ ГИ НАЗНАЧИТЕ Н АГЕНЦИИ И НОВОСЪЗДАДЕНИ СЪВЕТИ ЕЙ ЛЪЖЦИ СМОТАНИ ЗА БАЛЪЦИ НИ ВЗЕХТЕ ОСТАВКА

9

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ СА ОТКРАДНАТИТЕ 2,5 МИЛИАРДА ОТ ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ

8

Анонимен

преди 10 години

Д-р Цветан Райчинов,председател на лекарския съюз каза,че оценката за работата на Атанасова като министър е положителна.Смятам, че тя каквото можа и за каквото успя да се пребори, го направи. В някои неща, защото все пак съм запознат, не отстъпи на Дянков, като например заплатите в спешна помощ, хематоцентровете.