10

Анонимен

преди 10 години

Кво протестирате бе долни платени гербрски сорсоиди?*** лекарчета и калинки!Как върнахме пеевски усетихте ли го?Държавата е наша ако искаме и магаре ще сложиме на ЗК

9

ggg

преди 10 години

ДА ИЗЛЕЗНАТ ТИЯ С БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ И ДА СИ КАЖАТ АДЖЕБА КОЛКО МИЛИАРДА СА ИМ НУЖНИ ДА ЛЕКУВАТ КАЧЕСТВЕНО ХОРАТА. А НЕ КАТО СКЕЧА СНОЩИ ПО ТВ. ЗА ЕДНО МЕДИЦИНСКО ДА НАПРАВЯТ СУМА ПОРАЗИИ

8

Анонимен

преди 10 години

Крадливите докторчета се притесняват, че няма какво да крадат, не за здравето на пациентите.

7

???

преди 10 години

Само аз ли се дразня, когато чуя някой да ползва новоизлюпената дума "нормалност" ? Не ви ли дразни постоянното вкарване на нови думи в езика ни?

6

Спрете се

преди 10 години

Стига с тая "нормалност".

5

Гнафт

преди 10 години

Работници работнички от вси страни сберете сеНапред другари смелода браним нашето велико дело

4

Анонимен

преди 10 години

Да ги ПИТАТ къде в БЪЛГАРИЯ има нормалност-обаче без кавички.Тоя беден изтормозен и болен народ го мъчат още и му изцеждат стотинките дори.Осигурен или неосигурен няма значение почти всеки "доктор" е олигарх и те гледа като теле за да му дадеш някакви пари.За да ти обърне внимание или за някоя и друга диагноза за пенсия.Не дадеш ли не ти пишат реалното състояние и това е.Не признават ни направления ни осигуровки.Дето казват "от калем я докарва" сиреч печелят много под масата.

3

в.Труд

преди 10 години

Създадена на Понеделник, 21 Октомври 2013 16:44 Написана от в.Труд Брутално убийство на литовска студентка в германския град Манхайм, извършено преди две седмици, изглежда е решено. Така коментира немското списание "Фокус". Заподозрян за престъплението е 40-годишният българин Емил С., който вече е задържан.

2

Ед

преди 10 години

Алчнииии,алчни кожодери!Това не са хуманисти , а мафиоти свързани с фармацевтичната аналогична структура.Време е прокуратурата да се позанимае и с двете.

1

Анонимен

преди 10 години

Лекарите-търговци,искат да продължат да крадат от касата и пациентите.Не се наядоха гадовете!