71

Атакист

преди 10 години

Плитка грозна истерична блондинка. Точно така Атака на демонстрират уважение, те не лижат *** като тебе и партията ти нито се носят по течението, те се интересуват само от българският национален интерес и то в дългосрочен план. *** си като гумена подметка.

70

Анонимен

преди 10 години

Бебето не ревне ли, не го подойват и друскат! ПРЕКАЛЕНО ДЪЛГО СТИСКАХМЕ ЗЪБИ И ЗАТЯГАХМЕ КОЛАНИ И БАНДАЖИ! СТИГА ВЕЧЕ! НЕ СИ ДАВАМЕ ОТЕЧЕСТВО СРЕЩУ ПОДАЯНИЯ, ИМА И ДРУГ НАЧИН ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ!

69

Анонимен

преди 10 години

Как да няма правни последици? Глупости пише Манолова. Време е европейската комисия да се започне да се съобразява с националните ни интереси.

68

сън в лятна нощ

преди 10 години

Като хукнаха едни англичани, американци, французи и германци да купуват земи в България, направо надминаха сирийските талибанижанци!

67

Анонимен

преди 10 години

Смятам, че АТАКА и ГЕРБ трябва да разрушат това гнездо на национални предатели и чуждопоклонници и да се иде на моментални избори! АТАКА пак ще бъде в НС, но ще влязат и ДСБ, които също ще ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ за разлика от бсп и дпс!

66

Анонимен

преди 10 години

Мая, вие сте водени от един украйнски евреин дето го боли г*за за България и българите и ни продадохте на Турция без да сте наясно кво правите! Но все още има българи в НС в лицето на Сидеров и Борисов и техните парламентарни групи, ТА НЯМА ДА ИМ МИНЕ НОМЕРЪТ НА БЕЯ И НА ГЕЯ!)))

65

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

преди 10 години

Разпродадохме (т.е. приватизирахме) всички ключови отрасли: ВиК, Електроснабдяване, авиация, телекомуникации...Унищожихме морала, нравствеността и културата.Следва и земята, която Е НАЙ-ЦЕННИЯТ ресурс и единствената останала възможност за независимост.И говоря в първо лице мн. число - защото това го направихме ние гражданите! Не политиците, не някой лош чиновник, а ние. Защото ние си избираме и толерираме. Ние не се противопоставяне на време, а после се оплакваме.БОГ да пази България!

64

Анонимен

преди 10 години

Ако директивите на шепа европейски бюрократи дето не е ясно на чий господар служат са в противоречие с НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ, ТО ТРЯБВА ДА СИ *** ИЛИ ПРЕДАТЕЛ ЗА ДА УНИЩОЖИШ РОДИНАТА СИ!Ако е нужно ще се съдиме, та и нещо повече! Навремето един БЪЛГАРИН им каза кои са диваците и варварите и ги завря в миша дупка(автоцензурирано)!

63

Анонимен

преди 10 години

За "уважаващите" се юристи не знам, те са прекалено зависими от парите, НО ЗА БЪЛГАРИТЕ СЪМ СИГУРЕН!Мая, що не идеш на околовръстното, дето ти е мястото?!

62

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

До Анонимен 87Целия този фарс ЕС не е изгоден за България! Заляха ни от стока, но покупателната възможност на българина, не само , че се намали, тя изчезна! И до като 10-15% от българския народ е добре, останалите едвам връзват двата края! Какъв европейски съюз само, а?! Африканските държави станаха по-добре от нас!Разграбиха всички ресурси на България, сега поглеждат и към последното, което ни остана!И по-добре български феодал, от колкото турски бей или английски или френски колонизатор!

61

Анонимен

преди 10 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Не разбрах кое не е изгодно за България? Това да сме член на ЕО ли, защото това е договорът а мораториунът е само една клауза в него. Ама ако се отхвърля договор става или изцяло или по взаимно съгласие. Освен това, кое не е изгодно на България, да се вдигне цената на земята или да остане ниска и мутрите да продължат да я изкупуват на безценица. Нали знаеш че над 90% от земята в Добруджа вече е собственост на 12 феодала

60

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

Ако те излъжат, подведат и накарат да подпишеш договор, по който след 10 години трябва да си сложиш главата на гилотината и да я отсекат, ще го направиш ли или ще обявиш договора за НЕвалиден?!Щом това не е изгодно да България в момента , значи няма да го изпълнява!На това му се казва НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС и ако нашите политици НЕ могат да го защитават, значи мястото не им е там!

59

Анонимен 1

преди 10 години

Нека се пенят, едни от користни цели, други защото са големи професори,... вчера решението беше изключително правилно, но не се заблуждавайте, това е една малка крачка напред в похода-Да си върнем държавата, но тепърва има много работа в тази насока...

58

до 82

преди 10 години

Не че нещо, но сега тези брадати хора ще трябва да се напрегнат и да си основат фирма и така да си построят джамията, както може би са правили и до сега. Ще се озорят. Мораториумът трябва да е сериозен, а не тази половинчата глупост...

57

rumen221

преди 10 години

А в Унгария1. Земята може да се притежава само от унгарски ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА2. Европейци могат да я наемат и обработват, но... САМО С ЛИЧЕН ТРУД3. Европейци могат по изключение да притежават земя, НО:- Да имат ПОСТОЯНЕН АДРЕС В УНГАРИЯ- Да я обработват С ЛИЧЕН ТРУД!И накрая:- Всяка точка от всеки договор може да се предоговаря- Всяка точка може да се обяви за явно неизгодна (ако е наистина такава, а дори и да не е била, може да стане) и да се отмени едностранно- С Е.С. СМЕ ПОДПИСАЛИ ДОГОВОР, А НЕ ЗАВЕЩАНИЕ!!!.

56

Анонимен

преди 10 години

до 80: не, не ги оправдавам, напротив, казвам, че си следват интереса, както си го разбират. Значи трябва и ние :)

55

Анонимен

преди 10 години

до 48, да, ама за да сме честни, в Обединеното кралство сега тече сериозен дебат дали изобщо да останат в ЕС, защото дори те разбират, че не можеш само да обираш благините и да не спазваш общите правила. И за много хора там общите правила са повече тежест. а иначе аз много не вдявам за какво е целия този скандал, нещата така или иначе няма да се применят: който чужденец не е искал да си купи земя (чрез фирма), той няма...

54

garga

преди 10 години

аз предлагам да се наложи и мораториум софиянци да купуват земя на село. Основания:- земята на село е много по-евтина от земята в София. Как така и откъде накъде? Докато се изравни цената - мораториум!!!- доходите на хората в София са много по високи от тези на село. Ами разбира се че трябва мораториум, докато доходите в София и на село се изравнят.

53

vse oshte mi puka

преди 10 години

КАПСУЛИРАХТЕ НИ. ДА ЖИВЕЕ ФЕОДАЛНА БЪЛГАРИЯ!

52

Права е!

преди 10 години

Кой беше главен преговарящ за присъединяването ни към ЕС? Другарката Пръмова - Кунева!Кой изпусна срока за удължаване на мораториума , срок 2010?Другарите от ГЕРБ!Дружно да благодарим на другарката Пръмова - Кунева и другарите от ГЕРБ!Ай, Мерси!