47

Изумен меринджей

преди 10 години

Нещо не схващам,значи ако не искаме да продаваме земята си ще ни наказват,ами да ти таковам Европейския съюз,тогава .Направо да излизаме.Турция не цунка никакви еврозадници и е здраво стъпила на краката си .Развива се прекрасно .Майната им на еврокомисарите .предлагам да сменим и името на държавата ни .Може да е нещо което съдържа в себе си наименованието на "ОТЗИВЧИВА" жена,то нашите политици са и без това ......

46

3366

преди 10 години

zemq prez kriv makaron

45

тито

преди 10 години

Земята Бъллгарска не е за продажба--още повече на корпорации и хора,от които НИЩО хубаво не сме видели--справка История Българска.....Стига вече са ни извивали ръцете разни --съюзи,демократи,глобалисти и т.н.Няма по-страшно да живееш на чужда земя....

44

Анонимен

преди 10 години

Номер 41, напълно прав си. Нивото на агресивните *** в България е необикновено високо. Затова сме най-бедни и продължаваме да обедняваме.

43

Анонимен

преди 10 години

Страната върви към гражданска война. Мафията не иска да пусне кокала, наречен България, дори и да става дума за излизане от ЕС, а нормалните българи разчитат на европейското развитие на България, за да заживеят нормално.

42

elica1204

преди 10 години

Защо мораториум - защото НС обслужва земеделската мафия, прикривайки се с патриотични лъжи!

41

elica1204

преди 10 години

Коментарите тук са пълни с лъже-патриотизъм, насаден от земеделската МАФИЯ, свикнала да купува земята на безценица!Кой ще тръгне да си носи земята в чужбина, бе умници, единственото, което ще се случи е, че ще и се повиши цената и, което е добро за продавача и лошо за купувача. Кой е купувача в момента - офшорни фондове, които нямат интерес от нормална търговия!Кой е продавача - обеднелия българин, разчитащ да изкара още някоя година, продавайки нивата на баща си ... защо мораториум???

40

tt2

преди 10 години

не ми трябва земя във франция

39

tt2

преди 10 години

напускаме възродената римска империя

38

rado

преди 10 години

тия от ес могат една *** да и направят

37

Анонимен

преди 10 години

Абе я да си е*ават мамата от Брюксел!) ТУК Е БЪЛГАРИЯ!

36

Анонимен

преди 10 години

И ние очакваме 1000 евро средна заплата и 500 евро средна пенсия. Ще ни купите земята, ама друг път.

35

Анонимен

преди 10 години

Да се постави минимален праг на квадратен метър, който да е х2 на цената във Франция, Германия и Англия и сме готови. И както имаше много умни идеи с офшорки да се добави и офшорките да нямат право да притежават земя и готово. Да си купуват! Не може тук квадратен метър мезонет да струва колкото квадратен метър нива покрай някое село в западна Европа и да ми говорят за равноправие тъпите лицемери от ЕУ. Видгнаха ни данъците, акцизите и каквото се сетиш. Нито една свястна полза не се сещам от ЕУ.

34

Анонимен

преди 10 години

Четете коментарите и ще разберете.Защо сме най-бедни и нещастни в цяла Европа? Защото имаме най-много агресивн *** на глава от населението.

33

смях на голо !

преди 10 години

На 15 ноември се очаква ЕС да спре плащанията заради огромната дупка в бюджета,която надхвърля 2,7 млрд.евро,съобщи Барозу.С две думи се очаква "ядец"на еврофондовете.Та ,ще чакаме хуманитарни помощи,бежанци,миграции,пари за селско стопанство,поощряване на бизнеса,екологя......да,да,ама не!Та....еб...ти Европата!!!

32

ни съ знай

преди 10 години

Болният сигурно вече усеща в какъв капан попадна.Пише се много дявол,но всички знаем какво се случва с такива тарикати.

31

Анонимен

преди 10 години

Гледам сега по новините един черен *** на Лампедуза се оплаква, че са очаквали европейците да са по демократични и подчертавам ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ, ЗАЩОТО ДАВАЛИ ПО ДОБРИ УСЛОВИЯ НА ДОМАШНИТЕ СИ ЛЮБИМЦИ ... Европа е извоювала своята, но това не е станало леко ни даром ... и защо си мислят, че демокрацията означава, че трябва да издържаш някой друг. Да си построят техния свят и тогава да говорят.

30

Анонимен

преди 10 години

Майната им, да влачат ... нека има глоби, но земята за която са воювали нашите Деди, трябва да си е наша. Няма Европа ни Америка ни СССР.

29

гошо

преди 10 години

глоби, джабала, много важно, време беше да им покажем на тия, че няма все да им играем по свирката, какво ни донесе ЕС, само глад, мизерия и нелегални емигранти. Долу Брюксел, от вас файда никаква.

28

lyudmil stoyanov

преди 10 години

Незачитането на суверенитета ни от страна на Брюксел вече придобива доста страшни измерения.