9

Анонимен

преди 10 години

Това не са бежанци, а нелегални емигранти. На нас нелегалните емигранти нали ни ги връщат, ние защо им даваме подслон, храна и т.н.

8

SKYBET

преди 10 години

nie sme nai ragradenata granica v celia sviat , vseki moje da si mine svobodno niama nishto , ima edna izhurial tel i tova e ,dokato ne se slojat postove karuli,voeni da paziat i da se minira niam spasenie

7

бг

преди 10 години

Трябва да направим нещо ефективно, давайте предложения. Нямат право да приемат всички нелегални!!! Защо говорят само за сирийците, защо приемат и всякакви други?? Колкото влязат, толкова ще останат-Европа ще каже: дадохме пари-интегрирайте ги. Не ние ще ги интегрираме, те нас ще асимилират. Това е християнска държава. Нашите дупедавци продадоха държавата. Ще ги оставим ли да я унищожат???

6

Анонимен

преди 10 години

Ла*нарите дето ни пазят се пенсионират за 20 години и вземат тавана на пенсиите. Работа никаква, осигуровки нула и 780 лева на месец за следващите 45 години. Пожелавам им да се пенсионират на 60, както е в западна Европа и да работят като първа категория, а не да си пипат ония работи.

5

Анонимен

преди 10 години

До 4 *** до Турция,върни се пеш през границата,хвърли си паспорта и ще ти дадат един контейнер.Цялата работа ще ти излезе 200-300лв!

4

Мей-мей

преди 10 години

Като са хванати,защо не са върнати обратно?Това граница ли е или разграден двор? Нали уж сме външна граница на ЕС?

3

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКой отговаря за границата в момента?

2

tt2

преди 10 години

а колко не са хванати??? Какви са тия граници, през които се минава свободно??? Ограда с бодлива тел трябва да има!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Как и срещу кого да се борим,дайте съвет..това е безконтролно завземане на територията на страната зад която стой пак някой и го прави с някаква цел!