5

Анонимен

преди 10 години

Вярно, Бисера Йосифова е вечната околокултурна "Амбър" в ългарския художествен живот!

4

читател

преди 10 години

Той вземал решенията?!-как става това като няма понятие какво е бълг.художествено наследство!Първото му изказване-"с какво щего напълнем този музей-"лувъра", а от тук насетне дрънка за "тематични екпозиционни планове",без да мисли за депа,лаборатории,библиотеки и архиви на музея-истинската основа на музейната работа.А кадрите му-пази,боже,сляпо да прогледа-напълно невежата и некъдърна,но винаги околокултурна личност Б.Йосифова директор на музея,смях и срам,но явно тя е неговото ниво.Култура ли?!

3

До 1

преди 10 години

Много си запознат ама в стил жълт вестник,ти да не си живял на Марс че не ти е ясно че освен доносници в ДС е имало хора, които са помагали за националната сигурност.Интригата е, че фирмите на сина на Рашидов участват във всички ремонти на министерството от миналото правителсвто.

2

Анонимен

преди 10 години

Хаахаахах "много е лесно да хвърляш обвинения, защото няма да те санкционират" вие какво правите от 69 години??????

1

lada

преди 10 години

До коментар [#3] от ВъшоВъшо, вземи се отръскай от въшките по главата ти, защото ти пречат да мислиш явно. Борис Данаилов е агент Ван от ДС. Ремонта на покрива, може да е сключен от МК по времето на Стефан Данаилов- тогава той да отговаря, защото далавера има! Стоянович отново не знае, че освен златните ни съкровища, имаме и други съкровища- картини, пластики и т.н. , дръжки на прозорци от царско време , ако щеш. А на агент Ван тоя тумбак, не е от туршия- вервай ми! Ходенето до Москва- 200 кг. какво е карал- себе си, шофьора, любовницата, куфари с багаж и малко книжки-това са 200 кг. Тоя д