22

ТОнка

преди 10 години

Не искам да чувам и дума от реформаторите. Самите те, всеки един от тях пооделно навлече толкова беди на държавата, че нямат право на нито дума!

21

Българин

преди 10 години

На снимката са хора под чадъра на ПП Република, пък която е на Прокопиев, Кристалина Георгиева и Саша Безуханова! Събрали се хората, които чупят рекорди по заграбване на България и сметки по света! Дано ви направят разследване на всеки един от вас и тогава вески достоен българин види що за *** сте!

20

анонимен

преди 10 години

Какъв реформаторски блок с Меглена Кунева?! Нов бардак със стари к-у-р-в-и! Не очаквайте чудеса от такива политически хамелеони, прескачащи от партия в партия, само и само да са на власт!

19

Анонимен

преди 10 години

До Dnes.bg.1Ние също нямаме обща граница със Сирия, ако познаваш географията, разбира се! Така че законно те у нас са ЕМИГРАНТИ, а не БЕЖАНЦИ! Второ: любимата ти Франция затвори ли си някой от реакторите (а те са в пъти повече от нашите!)? Да не говорим, че значителна част от тях са от доста по-стара технология от нашите! (ама откъде да знаеш, ти си специалист по общите лафове!) И накрая: при тези условия на постоянен диктат от ЕС (понякога и *** - кривите краставици!) не ми е необходим толкова

18

Dnes.bg.1

преди 10 години

До КасандраТоест Свободната "сирийска" армия е съставена от несирийци-главорези. Които водят една натрапена на сирийците война. На практика Сирия е жертва на външна военна агресия. Чудя се защо още мълчи по тоя въпрос ООН?

17

Касандра

преди 10 години

"...Добър вечер,уважаеми зрители!Спите ли?..."

16

Dnes.bg.1

преди 10 години

Имате избор.Да строите берлински стени,да не приемате бежанци и да изгоните *** в Индия и да напуснете Евросъюза. Имате избор също да останете в ЕС,но тогава ще бъдете принудени да изпълнявате директивите на ЕС и Еврокомисията.

15

Касандра

преди 10 години

Малко информация от Уикипедия :Сирийската гражданска война започва през 2012г.До 09.12г. щабът на ССА /Свободна сирийска армия/ се намира в Турция.В тази армия на опозицията членуват ислямисти от Мароко,Саудитска Арабия,Катар,Либия,Алжир,Афганистан,Пакистан,Турция,Чечня,Косово,Босна,Албания.Ръководи ги Джабхат Ан-Нусра групировка обявена официално от САЩ за подразделение на Ал Кайда.На 4.8.13г. по данни на Human Right Watch в ранните часове на деня са разтреляни цели семейства в домовете им.

14

Dnes.bg.1

преди 10 години

До софиянецТвоят пример с Франция е неуместен и некоректен! Приемала 500 бежанци? А Франция има ли обща граница със Сирия или Турция? Моля давайте коректни примери вместо да политиканствате! Сякаш това не е вашата страна и не ви засяга,а само с партизански страсти ще се занимаваме.МОЖЕТЕ ВСИЧКО! Може да не приемате бежанци въпреки,че сте в ЕС и сме подписали европейските конвенции,можете да отворите първите 4 реактора на Козлодуй,. Всичко можете да правите след като напуснете Евросъюза!

13

Жертвите

преди 10 години

До софиянец - Много добре си цитирал : "информира Европейската комисия" и "прави искане до Европейската комисия". А отговорът от Европейската комисия , какъв е? Отговорът е : следвайте политиката на НАТО и ЕС , иначе не сте наши приятели... и пари нема - действайте!

12

Жертвите

преди 10 години

До софиянец - "Тайните договорки" пък според моето мнение са разпореждания от НАТО и съобразяване с политиката на ЕС. Никой от политиците ни няма собствено "АЗ" и всички се чувстват като виновни малки деца , които трябва да слушкат батковците , за да не им дърпат ушите.

11

Анонимен

преди 10 години

Пръмова и тя ли реформатор бе? Или редакторска грешка нещо?

10

Жертвите

преди 10 години

Не правителството е виновно за бежанците. Намесата на САЩ и Запада дестабилизира Близкия изток и Северна Африка и предизвиква бежанска вълна през България. Турция като , че ли е заинтересувана да ни прехвърля бежанци и пета колона терористи. Те най-свободно пропътуват хиляди километри и турски каналджии ги прекарват у нас. Защо САЩ и ЕС не принудят Турция да ги задържа? Нали сме съюзници в НАТО? Жертвите на интересите на САЩ , Запада и Турция в Близкия Изток и Северна Африка сме ние българите!

9

Анонимен

преди 10 години

"В продължаващата месеци ситуация правителството не охранява границите на страната, не гарантира националната сигурност, не осигурява задължително ниво от хуманно отношение към бежанците и не спазва международните спогодби и изисквания в подобни случаи", допълват от формацията.--------------------------------------------------------------------------------Т.е. реформаторският блок е с широко отворени обятия за така наречените бежанци, иска по-добри условия за тях?!

8

Анонимен

преди 10 години

Да бе да! КОй последните 4 години обясняваше надълго и широко, че имаме сигурна граница на ЕС и сме готови за Шенген? Та границата ни е разграден двор още от предишните управляващи, така че не използвайте кризата с нелегалните имигранти в своя партийна полза! НЕ НИ ТРЯБВАТ НИКАКВИ ПАРИ ОТ ЕС ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЕЖАНЦИ! ТРЯБВА ДА НЕ ГИ ДОПУСКАМЕ ИЗОБЩО НА НАША ТЕРИТОРИЯ! ОБЕЩАНАТА ТРИМЕТРОВАТА СТЕНА започната ли е вече?

7

мирослав атанасов

преди 10 години

Правителството се грижи за бежанците Грижи се и за пришълците По-точно за 1 милион *** пришълци от Индия По-известни като електоратА прииждащите братя-мюсулмани от пределите на братска Турция са добре дошли П

6

ВЪН

преди 10 години

Сириец си размахва атрибута пред ученициnews.data.bg/2/bulgaria/521964/%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%86_%D1%81%D0%B8_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0_%E2%80%9E%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B0%E2%80%9D_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4_%D1%83СЪБУЖДАЙТЕ СЕ И ВСЕКИ ДА ВЗЕМА КАКВОТО ИМА ПОД РЪКА-СЕКИРА,ЩАНГА,ТРЪБА,АРМАТУРНО ЖЕЛЯЗО , ВИНКЕЛ И ДА ПОКАЖЕМ НА ТИЯ ПАРАЗИТЕ , ЧЕ ТУК НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ. ДА ХОДЯТ ДА СИ ГО РАЗВЯВАТ В НЯКОЯ АРАБСКА ДЪРЖАВА! СЪБУДЕТЕ СЕ

5

Dnes.bg.1

преди 10 години

Имаше огромен натиск и заплахи към Костов от западняците,но нито янките,нито сърбите са ни вкарвали през границата насилствено бежанци. както става сега с турските каналджии, вероятно с мълчаливото одобрение на Ердоган.

4

Dnes.bg.1

преди 10 години

Случаят с Иван Костов беше съвсем друг. Братушките американци натискаха да приемем част от албанците,които бягаха от Косово в Македония и може би Италия. Тогава по западните радиостанции,които редовно слушах имаше яростни нападки по адрес на Костов. Задаваха въпроса наистина ли вече сме демократична държава щом сме им отказвали? Или още сме "имали рецидиви от комунизма и не сме се излекували от него". Нещо като не им угодиш и веднага остра реакция. Заканваха се,заплашваха по радиостанциите си

3

Анонимен

преди 10 години

Чудно е, че тъкмо набедените реформатори не се сещат за иванкостовото решение на бежанския въпрос през 1999 г. Тогава също имаше война, но тогавашният премиер на България намери смелост да заяви, че страната му няма да приеме бежанци. Само запознати могат да кажат дали това не ускори края на управлението на Костов. Факт е обаче, че сегашните политици не смеят дори да напомнят за българското решение на бежанския въпрос през 1999 г., па макар и само за да го критикуват.